Líčení na svatbu "do domu", Brno. Znáte někoho?

ahoj holky, neznáte některá z vás dobrou kosmetičku, která vás ve svatební den nalíčí i doma. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj taky bych chtěla nějaký kontakt, budu ráda díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte holky!!!!!!!! no, abych pravdu řekla, jsem pěkně hloupá, že jsem už dávno někomu něco takového nenabídla....... tak dlouho už tyto stránky sleduji a fak mě to nenapadlo. Taky se vdávám a problém s kosmetičkou nemám, ani s kadežnicí....... jsem totiž kosmetička a moje maminka je kadeřnice. Kdyby jste cokoli potřebovaly, ráda pomůžu! :-D
Odpovědět
děkuji artus a majduly, které se ozvaly. O nikom dalším nikdo nevíte?
Odpovědět
Díky
Odpovědět
Ahoj holky, já bych potřebovala zase, jestli některá nemáte kontakt na kosmetičku z okolí - Rosice, Ivančice,....která by mě taky namalovala doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já původně chtěla taky mít kosmetičku doma, ale nakonec jsem si to rozmyslela a nechala jsem se namalovat v kadeřnictví,ale bohužel nevím jak se paní jmenuje a jaké má telefonní číslo.Ale kdysy jsem se domlouvala i s paní Arnoštovou(líčí Mary Kay)Jestli chcete tady je její tel.č. a zkuste se s ní domluvit..608 533 789(602 522 552)
Odpovědět
Profilova fotka
artus: a odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
myslím si, že by přijela kamkoliv,záleží na domluvě... :-)
Odpovědět
vendulka: A ona dojíždí taky do domu?
Odpovědět
Profilova fotka
storm07:no já si myslím, že ano,já se s ní tak původně domlouvala, ale nakonec jsem od toho upustila...záleží jak se s ní domluvíš..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky! Strašně moc mě mrzí, že vás asi sklamu, ale žádné fotky salonu, nebo portfolio nemám. je to jen na vaší důvěře. Jestli chcete, můžete se ke mne přijít podívat a vyskoušet. Nejsem bohužel žádný super profi vizážista a internetové stránky nemám, ale i tak vám ráda s čímkoli pomůžu. krásné svátky všem :-)
Odpovědět
artus: A ceník nějaký máš?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ceník určitě mám, ale vše je na domluvě, normálně tu mám svatební líčení kolem 150,-
Odpovědět
Profilova fotka
artus: pošleš mi na sebe kontakt do ip?
Odpovědět
Profilova fotka
jasný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, slyšela jsem o zkoušce svatebního účesu i líčení u Kateřiny Schlosserové (vizážista - Brno) a chci se zeptat, jestli s tím nemátě některá zkušenosti. já nemám ani představu, kdy si účes i líčení zkoušet, každopádně i podle jejích stránek si myslím, že ona by poradila, co sedne nejlíp, ale kdy s tím vším začít, jak dlouho před svatbou? Ještě ke všemu chci korunku a závoj a to bych si asi měla půjčit na tu zkoušku nebo jak se to vůbec dělá :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zalezi jestli si budes korunku a zavoj a doplny pujcovat nebo kupovat a kde... ja mela napred sperky svoje vlastni, pak se mi zalibila jeste jedna svatebni sada v salonu Bella a pani byly strasne ochotne, pujcily mi to do salonu s sebou a vratila jsem to az druhy den... nechtely zadnou zalohu, nic, mela jsem pujcene dve korunky a dve sady sperku. A to jsem od nich nemela ani pujcene saty, jen jsem si tak koupila podprdu! Takze zajdi tam a neco si do salonu pujc, nebo se domluv primo v tom „svem“ svatebnim salonu. Treba ti to take na zkousku pujci. Ale mne v Exclusive nepujcili nic – ac byli jinak nesmirne ochotni.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teď neodolala a taky si koupila krásnou sadu šperků na vánočních trhách, ale jsou opravdu nádherné a jestli se mně něco zalíbí v salonu, tak to zase bude dilema :-o a jak to, žes nakonec neměla ani korunku?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si to vsechno vem s sebou na zkousku, i ty co by te treba vubec nenapadlo... ja mam doma koupenou uzasnou sadu sperku (takovej obrovskej obojek a nausnice a naramek za tusim nakych 1500) a stejne jsem si ji nakonec nevzala a rozhodla jsem se pro uplne obyc perlicky na krk ktery se mi predtim vubec nelibily... S korunkou to samy, byla jsem pripravena si ji koupit a pak jsem byla rada ze jsem to neudelala, protoze mi to vubec nesluselo... to vsechno vyplyne az z toho zkouseni, tak zkousejte a kombinujte :) jestli pujdes k vizazistce, tak ti poradi, neboj.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
artus, pošli mi prosím na sebe a tvou mamku kontakt, díky
Odpovědět
K paní schlosserové jde během 3 týdnu na barevnou typologii, střihy, účesy a pak na malování a focení, tak dám vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
vigina určitě dej vědět a taky jak je to tam s cenou. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
jo taky bych chtěla vědět jak a co a cenu......prostě paní Schlosserovou ;-)
Odpovědět
Ahoj, ráda bych vám nabídla svatební líčení do bytu v Brně a okolí, pokud máte zájem písněte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahj lenulko a odkud si?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Pokud chcete nalíčit na svatbu, mrkněte se na www.ibcosmetic.cz Kontaktní telefon: 776 264 037 Pouze pro Brno. ;-)
Odpovědět
Ahoj artus. Poslala bys mě na sebe a na mamku kontakt do IP? A odkud jste? Já bydlím v Brně. Dík.
Odpovědět
Holky vážně nevíte o nějaké schopné a spolehlivé kosmetičce v Brně? Poraďte.S.O.S.
Odpovědět
Profilova fotka
a co si zajít do nového welness studia pod semilasem?měla jsem tam jít na líčení, ale kamarádka mi domluvila někoho jiného a jsem maximálně spokojená, zkus studio esprit nebo spirit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, byla jsme u pí Schlosserové, jednak před svatbou na zkoušku a focení (měla jsme u ní od manžílka jako dárek balíček)- fotky můžete vidět v mém přípravném albu a pak mne líčila i na svatbě- mrkněte na výsledek. Také ateliérové fotografie ze svaby jsou její výsledek /asi 3. a 4. fotka ve svatebním albu, poznáte). Jsem moc spokojená. Má moje fotky i na svých webovkách a více nevěst. Kdo neví její webovky a chce, pošlu do IP.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?