Líčení a účes Romana Čížková x Stáňa Kožmínová. Kterou vybrat?

Profilova fotka
Máte zkušenost s těmito vizážistkami? Nevím, kterou vybrat :) Díky
Odpovědět
Čížkovou neznám, Stáňa je super a vřele doporučuju. Má hodně zkušeností, umí svojí práci fakt dobře a má právě zkušenosti i s líčením modelek na kameru a na focení, takže Tě upřitě upraví tak, aby to pak i na fotkách vypadalo skvěle.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravim. Romana Cizkova je super. Bude mne cesat na svatbu. Byla jsem u ni na zkousce a po predeslem zklamani u jine vizazistky jsem nic necekala, ale bylo to super. Velice mila a prijemna dama. A umi hezky licit a cesat (fotecky v mem albumu)
Odpovědět
Holky, doporucuju pani Janu Dufkovou, tyto dve damy, o kterych pisete, bohuzel neznam, ale mela jsem pred tim zkousky napr. u Bartakove, ktera se tvari jako desna profesionalka, vypadalo to dobre dve hodiny a pak mi to teklo a hlavne na fotkach, co mi udelal pritel, jsem se desne leskla. Urcite se nechte nekym cvicne vyfotit, at pak nejste zklamane. Pani Dufkova byla mila a ochotna a hlavne a nalepila mi i uzasne rasy, vsechno drzelo jako pribity a sama fotografka rikala, ze nezazila, aby se nevesta nemusela prepudrovavat. Pokud by nekdo chtel videt foto, tak zaslu, ale vyvesovat na net ho nebudu:) A kdyz uz jsem u toho foceni, tak doporucuju Hanu Connor (Vetrovskou). Byla tak mila, ze si svatebni hoste mysleli, ze je to nase pribuzna a spoluprace s ni byla naprosto bezkonkurencni, krasne fotky i album, delala nam i svatebni oznameni a primela dokonce i meho manzela k trvalemu usmevu behem foceni, za coz jsem ji byla vdecna, protoze se jinak nechce vubec fotit ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam kdyztak zkousku u pi. dufkove v albu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj tak stopro doporučuju Romču. :-) Česela na modní přehlídky a na jedný sem byla a to co vytvořila. Bylo úžasný :-) a taky česela mé znamé a prej je super takže jednině Romču :-)A kdyby ses chtěla vyfotit tak má kamarádku ktereá o vyfotí fotí skvěle mám zkušenost
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den nevěsty, doporučuji Romanu Čížkovou, stejně jako její sestru Nikolu Miláčkovou - česala nás i s kolegyněmi hudebnicemi několikrát na promo fotky, na svatební videoklip a vždy maximální spokojenost. Její práce i milý osobní přístup hovoří za vše . Je to velká profesionálka a má také velmi příznivé ceny :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Romanu Čížkovou vřele doporučuji. Je velice šikovná, rychlá a navíc i moc milá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?