Líčení a účes cena?

Ahoj holky, plánuji svatbu a chtěla bych se zeptat jakou máte cenu líčení a účesu?? Vůbec nevím kolik to tak může stát?? :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahojky, ono záleží, jak kdo si bere... Mně řekla: vlasy+ zkouška 2000,- Kč, líčení+ zkouška 800,-Kč
Odpovědět
3500,- účes i líčení, včetně zkoušky a dopravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Líčení i se zkouškou 1.500 Kč, zkouška účesu 500 Kč + účes samotný od 1.100 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Bývá to do 4 000 včetně zkoušek, účesy mohou stát i kolem 1 200 v den D a o něco méně na zkoušce, make up kolem 650 v den D a podobně i na zkoušce.
Odpovědět
Líčení zkouška 150,-, v den svatby + líčení maminky 800,- (včetně nalepení řas); účes zkouška teď nevím, zda 250,- nebo 350,-, v den svatby + účes maminky (jen natočení vlasů, nakonec měla klobouk) 500,-, ale s kadeřnicí se znám již dlouho a dělá mi za levno i střih i melíry... :)
Odpovědět
Já mám líčení za 600 se zkouškou. Vlasy ještě uvidím podle toho, co vymyslíme, ale do 1500 se zkouškou bych se vejít měla :)
Odpovědět
Profilova fotka
4500 za líčení a účes včetně zkoušky
Odpovědět
nevím 100%, ale myslím že 4.500 se zkouškou
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si necham jen obarvit oboci za 60 Kc :D a norkove rasy, jsou prirozenejsi nez klasicke umele. A make up nechci. Uces me vyjde cca na 1500Kc. Takze vse bude tak neco malo za dva tisice :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za zkoušku líčení u vizážistky jsem dala 300, u kadeřnice 600, ale stříhala mě a barvila. K dotazu na cenu v den svatby mají obě dvě taxu 1000. Určitě však záleží na tom, kde to je. V tomto případě se jedná o Opavu. V Praze by to bylo určitě podstatně dražší. Jako všechno :-S :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z východních Čech a vizážistka chtěla 500Kč za zkoušku líčení, 1200Kč za líčení v den D.Kadeřnice za zkoušku 200Kč a potom 600Kč. Nic levného ale já se prostě sama tak hezky nenamaluju, tak jsem nepřemýšlela ani o tom,že bych šetřila třeba na tom líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkouška líčení a účesu 300,- (byla jsem u slečny doma), v den svatby líčení + účes, líčení mamky a kamarádky 1.500,- + 200,- jsem dala slečně za cestu k nám domů (Frenštát pod Radhoštěm). ;-) Severní Morava - slečna je z Valašského Meziříčí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, většina z vás to má tak levné! Já co hledám tak pořád 4000 a víc, to teda dávat nechci, strop tak 2500 se vším. Kdybyste doporučily nějakou šikovnou kadeřnici a vizážistku z Vých. Čech... :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem Upřímně? Radši si připlatit a cítit se ve svůj den nejkrásnější… Kdybych žila v ČR, tak své líčení určitě zařídím jinak a u někoho jiného. Bohužel na zkoušky nebyl čas, tak jsem šla do prvního „vyhovujícího“. Zpětně mě to mrzí, protože krásně a výjimečně jsem se s tím, co mi vizážistka vytvořila ve svatební den na obličeji, prostě necítila.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Upřímně, chápu vás, ale vysoká cena jednak nemusí být zárukou kvality a druhak záleží i na složitosti líčení a účesu :) To, co chci já, mi přijde za 4000 opravdu přehnané.
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem Tak o tom žádná. Ale na druhou stranu, kvalitní vizážistka opravdu stojí od cca 2,5 tis výše. Trošku off topic, ale často najímám vizážistky na líčení hostesek. A teda ve většině případů je výsledek spíše ucházející, pokud tedy klient nešáhne po nějakém zvučnějším jméně. Moje poslední dvě zkušenosti byly doslova otřesné (sama jsem se nechala „zkrášlit“) a dopadlo to tak, že jsem to na wc snažila aspoň částečně smýt a dolíčila jsem to. 8-( Proto říkám, že zrovna na tomhle bych nešetřila.
Odpovědět
Jéé, teď mě potěšilo, kolik jsem ušetřila, když jsem to měla svépomocí.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Já s Vámi souhlasím. Avšak běžně se vůbec nelíčím, ke kadeřnici nechodím. O tyto věci se celkově nezajímám a pokud nebudu vypadat jako Marfuša, je mi to vcelku jedno. Můj finanční strop je navíc trochu někde jinde než ten Váš |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já mám třeba na příští sezónu balíček účesu a líčení se zkouškou za 2700,- Plus cesta a jsem poblíž Prahy😊 Už se mi ale začínají plnit první termíny, takže kdo dřív přijde, ten má☺️ Alice LA DEKOR
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?