Líčení a kadeřnice v okolí Jablonce nad Nisou, Liberce?

Prosím prosím, vdávám se v Lučanech nad Nisou, ale bohužel tam vůbec nikoho neznám. Přítelova mamka mě sice objednala na zkoušku účestu ke kadeřnici, ale vůbec nevím, jak češe a ani nevím, cenu, tak mám docela strach a ráda bych měla něco v záloze..Kosmetičku mi sice dohodila, jenže ta líčí za 1.000,- Kč, já nevím, ale přijde mi to moc..neznáte někdo někoho v okolí Lučany nad Nisou, Jablonec nad Nisou, Liberec a tak?
Odpovědět
sakryš to už je můj třetí dotaz dneska, je vidět, že jsem totálně nepřipravená a svatba už je za 19 dní...pomooooc..všechno na poslední chvíli...
Odpovědět
Když jsem ještě bydlela v Liberci, chodila jsem na Krkonošskou do salonu Michelle ke kadeřnici Janě (tramvajová zastávka č. 2, 3 Krkonošská). Stříhala i barvila naprosto báječně a cena na Liberec byla senzační (za melír, barvení, stříhání a konečnou úpravu vlasů si říkala okolo 450Kč - a to mám vlasů za dva, nikde jinde jsem neplatila pod 1000Kč). Bývala tam i kosmetika, pedikura, manikura a nějaké masáže. Teď už ale pár měsíců v Liberci nežuju, tak nevím, jestli se tam něco nezměnilo. Jinak sestra chodí do Ruprechtic (kousek od "hokejky") a tam je moc spokojená, maminka s dcerou mají salon - maminka nehty, dcera kadeřnice, jen nevím jestli i líčí.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynaskoromickova Chodím cca rok do Liberce do Intersparu do kadeřnictví Šmrnc. Mají to dva kluci, jsou moc šikovní, poradí, co by Vám slušelo. Vloni česali na svatbu kamarádku a její velmi náročnou maminku a spokojenost taky veliká. Zrovna včera jsem byla na stříhání, dokonce jeden z nich teď má nově i kurz vizážisty, tak je můžeš vyzkoušet. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, ráda bych oživila tuto diskuzi, tak pokud máte nějaké doporučení, sem s ním :-N ;-) Já přemýšlím o kadeřnictví a kosmetice v salonu Chic z Jablonce. Moje svědkyně si tam nechávala dělat účes na maturitní ples a i jí líčili a byla moc spokojená. Na mou svatbu dostala k vánocům poukaz, takže ona tam půjde určitě. Ještě uvažuji o kadeřnictví Butterfly v Jablonci. Tam jsem dříve chodila ke kadeřnici a paráda, spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, já jsem byla ted za posledních 14 dní v Liberci salon Rozmarýna - skvělé ceny, super líčení a účes.....pak přidám fotky.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky Za mě můžu doporučit Alenu Telenskou, je z Rychnova, ale přijede kamkoli domů, takže nemusíš přebíhat po městě. Češe i líčí, takže to máš při jednom. ;) Zkouška není problém. Kontakt posílám do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@veruvlv Určitě, budu ráda, ráda se podívám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz Děkuji :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@andik.cz ahojky, prosím o kontakt.dík
Odpovědět
Ahojky! Doporučila bych Vám Studio 4U, moc milá a šikovná kadeřnice a vizážistka, zároven tam má kosmetiku, není vůbec drahá a dojíždí kamkoliv. kontakt najdete na webových stránkách studia studio-4u.cz Hodně štěstí s hledáním :-) s pozdravem terka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
mohu doporučit Markétu Lhotákovou Čermákovou a její Studio Diamonds - ta mě bude líčit na svatbu a je to má dlouholetá kosmetička. V salonu je i kadeřnictví, ale s tím nemám zkušenost...
Odpovědět
Profilova fotka
@tynaskoromickova pokud je ta slečna šikovná a pracuje s kvalitními produkty, pak 1000 kč (včetně zkoušky) je úplně normální a ještě příjemná cena :) samozřejmě jsou i takové vizážistky, které líčí svatby třeba za 500, ale pak to podle toho většinou vypadá :(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@barccca (vyjimky samozřejmě ale jsou :))
Odpovědět
Ozvěte se, jsem z Liberce a kadeřnice z Jablonce, dojíždíme domů, pokud je to potřeba, 777 602 327
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ráda bych obnovila tuto diskuzi.. :-) Nejde mi o účes, ale o barvu a střih, kam v Liberci chodíte a kde jste spokojené?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?