Kvalitní make-up a pudr, poraďte

Poradíte opravdu kvalitní make-up a pudr? Budu se líčit sama a nerada bych byla celá lesklá než vůbec začne obřad :-D Díky za tipy :-)
Odpovědět
Já mám make-up od firmy Amway. Nedá se koupit v obchodě ani na netu, musíš mít někoho známého, kdo to dělá a takových lidí jen plno. Je to nejlepší pudr, jaký jsem kdy měla a už nikdy měnit nehodlám! Skvěle kryje, krásně sjednotí pleť a VYDRŽÍ! Stojí sice skoro 700, ale mám ho vždy skoro třičtvrtě roku. Pudr mám od Mary Kay stejně jako oční stíny. Ty jsou taky k nezaplacení!
Odpovědět
Profilova fotka
Velmi kvalitní je značka MAC. Vřele doporučuji :)
Odpovědět
marry kay
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem tohle řešila a po dlouhatánském pátrání po netu a pročítání diskusí jsem došla k závěru : MAC, REVLON a MUA ... nakonec jsem zvolila tu nejlevnější variantu a pořídila jsem si kosmetika MUA na www.muastore.co.uk a musím podotknout, že je fakt skvělá!!! Drží celý den, stíny jsou krásně pigmentované a ty ceny...nemám tomu co vytknout.
Odpovědět
Doma mám MAC make-up a je opravdu hodně dobrý. Stojí dost, ale pokud se jedná o svatbu, nebo když se líčíš často, tak je to dobrá investice :-) jinak na svatbu jsem byla líčená jen Mary Kay (vizážistka jinou značku nepoužívala). A musím říct, že taky držela perfektně. Dokonce i rtěnka, která "přežila" i polibek a hostinu :-) takže oboje můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem spokojená s Baborem.. a moc... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky...měl by někdo z Ostravy zájem o Mary Kay...vzorky, zkoušení kosmetiky líčení a prodej. Sháním někoho kdo se podělí se mnou o část objednávky (cca jednou za půl roku aspoň). Pište mi do zpráv díky.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?