Kulma na řasy. Máte s tým niekto skúsenosti?

Máte prosím některá zkušenosti s kulmou (kartáčkem) na řasy?? Docela mě láká, ale zatím jsem neobjevila žádné recenze.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj Lenka, ja mam jednu a musim povedat, ze je to dobra vec. Vidiet v tom rozdiel. Jedina nevyhoda je , ze si to trochu rozpusti spiralu, ale tu si potom obnovis. Mne sa to paci, oplati sa to mat doma si myslim. ;-)
Odpovědět
Petra77: dekuji za bleskovou odpoved! A jeste mi prosim rekni, ty mas tu kulmu (vypada jak klasicke klesticky) nebo to s tim kartackem? A opravdu to rasy natoci??
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam tu ohrievaciu, to je vlastne ako mala spirala, je to na jednu tuskovu baterku. To si iba pridrzis na mihlaniciach a o par sekund to vytoci. Tu co mam ja naozaj vytoci a je podobna tej na web link.
Odpovědět
Aha, super, moc ti dekuju za pomoc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petro, prosím tě, vydrží ty řasy natočené i ve vlhkém počasí? Já používám kleštičky a to řasy (pokud prší nebo je ráno mlha a tak) vždycky spadnou a to tak, že jedu mám nahoře, druhou dole a tak dál :-p A taky by mě zajímalo, jestli se tou kulmou řasy neničí? Když jsem se ptala kosmetičky na trvalou, tak říkala, že to ty řasy ničí stejně jako trvalá na vlasech. Proto by mě zajímalo jestli je to tak i s tou kulmou :-|
Odpovědět
kolko stoji taka sranda cca???
Odpovědět
Profilova fotka
V odkaze v 1. dotazu je cena myslím okolo 600,- Kč :-S
Odpovědět
dost ---- na to, ze si clovek tym len prcese mihalnice :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Právě, to mě taky odrazuje.
Odpovědět
Profilova fotka
oneeee, a nevypadavaju z toho mihalnice? ja som kedysi chodievala dost pravidelne na trvalu a bolo to hezke, ale strasne mi z toho vypadavali.
Odpovědět
http://zena.centrum.cz/novinky-na-trh... Tady je o nich článek, ale moc informací jsem z toho nevyčetla ;-(
Odpovědět
Jinak se dají sehnat i levněji, kleštičky za 509,- a kulma za 429,- :-D http://www.obchodni-dum.cz/klesticky-... http://www.obchodni-dum.cz/kulma-na-r... Taky mám rovné řasy a zatím používám jen kovové kleštičky, ale musím použít voděodolnou řasenku. Pokud si dám obyčejnou, tak se do 5 minut řasy zase narovnají ]-( Zajímalo by mě jak je to s těmito, co se nahřejí???
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Když se dívám na tu kulmu, tak mi to přijde zvláštní. Tou se ty řasy vlastně učesou, aby nebyly slepené, jak píší v tom článku, ale nějak nechápu, jak můžou ty řasy i natočit, když je to jen takvový kartáček :-.
Odpovědět
Ty nahřívací kleštičky jsou podle mě to samé, jako když si svoje klasické kovové kleštičky nahřeju fénem, udělá mi to stejnou službu ;-) Problém ale je, že mě od kleštiček odrazuje kosmetička, že to řasy dost ničí, vlastně si je každej den lámu, tak proto hledám alternativu, a ten kartáček mi příjde míň škodlivý. Možná tam hraje roli to teplo, že je sice jen pročešeš, ale tím teplem si je zafixuješ zvedlé nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já teda klasické kleštičky používám už asi 3 roky, ale vůbec jsem nějak nepostřeha, že bych měla řasy dolámané. Právě si myslím, že ty nahřívací budou škodlivější - asi tak jak kulma na vlasy - i když teď přemýšlím, jestli je kulma na vlasy škodliva =-) Já už se v tom fakt nevyznám. A ty neznáš někoho, kdo by tu kulmu používal?
Odpovědět
Blka: A nemáš po těch kleštičkách pocit, že ti ty řasy natáčejí čím dál míň? Já když jsem je začala používat, tak jsem měla řasy jak mrkačka, ale pak držely čím dál míň a byly jakoby oslabené a kosmetička řekla, že je mám poškozené z kleštiček. Kulma na vlasy školdlivá určo je, teda zvlášť ty staré, těma jsem si nejednou spálila krk,auau, a když si představím, že tím žhavým jsem si pálila vlasy... ale dnes už se dělá všechno teflonové, a ten by snad měl být ok.. čert aby se v tom vyznal. Právě že nikoho neznám proto jsem diskuzi založila, ale krom Petry77 se nikdo neozval :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Baby, tak este par informacii. Ci to nici mihalnice, to neviem, ale funguje to takto, Najskor si mihalnice namalujete bud priesvitnou spiralou alebo normalnou. Potom si ich vytocite , no a samozrejme tym teplom tu spiralu trochu rozpustite, tak si musite naniest este jednu vrstvu. Podla mna to moc neskodi, pretoze je tam ta "ochranna" vrstva spiraly no a maximalne si to pridrzite 30-45 sekund. Rozdiel je vidiet a aj mihalnice vyzeraju dlhsie a vydrzi to i vo vlhku. P.S. Neskusala som ju bez spiraly, tak v tom neviem poradit. pa
Odpovědět
Profilova fotka
Lenusko, máš pravdu v tom, že když jsem se začala používat, tak jsem byla jako mrkačka :-D No, ale teď potřebují vyměnit tu hmotu, co tam mají, tak se k tomu musím někdy dostat, a pak uvidím, co to udělá. To petra: ty mluvíš o elektrických kleštičkách nebo o té kulmě. Nedovedu si představit, jak tu kulmu (kartáček) držím na řasách 1/2 minuty :-S
Odpovědět
Profilova fotka
blka, ja hovorim o tej "kulme". Ono je to ako mala vyhrievacia spirala, je zahnuta trochu a pridrzis si to ako ked si davas normalnu spirali na oci, nie je to kefta, tak nemusis " cesat" ale len pridrzis na mihalniciach, Neviem, ako inak by som to mala vysvetlit ;-) . neboj, neboli to a ani sa nespalis.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jo, už tomu rozumím, díky ;-) Ale já tu kulmu nemám. Jen tak uvažuji, když se to téma rozběhlo. Mám dlouhé řasy, ale bohužel rovné a používám obyčejné kleštičky. A stojí ty peníze za to? Mně přijde, že je to moc drahé ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som si to kupila v UK na jednej wedding show a cena bola podobna, Podla mna je dobre mat taku vec doma, ale nechcem ta prehovarat, to je len na tebe. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Budu si objednávat friťák a náhodou jsem na jejich stránkách narazila i na kulmu na řasy a vzpomněla jsem si, že jsme to tady řešily ;-) . Nakonec jsem se rozhodla, že si ji taky koupím a uvidím. Tak pak, až ji vyzkouším, tak dám vědět :-) . Jen mám ještě otázečku, nevadí, že mám dlouhé řasy? Někde na webu jsem četla, že dlouhé řasy se pak musí (jejich konce) dotočit kleštičkama, ale to mi přijde jako blbost, protože to bych si ty konečky jako by těma kleštičkama zlomila a už by to nebylo pěkné =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blka: tak mi potom prosím písni třeba do IP jak jsi dopadla, mám taky docela dlouhé řasy, možná bych je ani nemusela točit, ale mít delší řasy a být jak "mrkačky" by nebylo špatné, dost jsem o té kulmě od Panasonicu uvažovala. Ty kupuješ kulmu nebo kleštičky? Já mám doma klasické kleštičky, ale nijak extra delší a zatočenější řasy nemám tak jsem zvědavá na tvé ohlasy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Katy007: Já si řasy točit musím, protože sic je mám dlouhé, ale rovné jak prkno ]-( . Takže když si je nařasenkuju, tak to nejde ani poznat, ale když je natočím kleštičkama, tak hned vypadám jinak :-D . Já jsem se rozhodla pro tu kulmu, protože Lenuskacicinka psala, že si myslí, že ty nahřívací kleštičky jsou, jak kdyby sis ty nenahřívací nahřála :-D a když jsem nad tím přemýšlela, tak asi jo. Takže já zkusím tu kulmu :-) Ta kulma řasy určitě neudělá delší, ale má je natočit, tak jsem fakt zvědavá :-) . Doufám, že za ty prachy to bude fungovat :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Blba: a kdy čekáš balíček s "friťákem"? Pravda když kulma bude naprd zachrání to pěkně usmažený šmyclík, ten nikdy nezklame ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Katy007: Já to budu teprvá dneska objednávat. Ale pokud bude obojí skladem, tak píšou do 2 dní, tak jsem zvědavá ;-) . Mě potěší už sám friťák, protože ten co máme doma je bleeee :-p , tak se těším, až ho budu moct vyhodit :-D 8-)
Odpovědět
Mám ji a nepoužívám, dle mě nic moc, nehodí se pro každý typ řas
Odpovědět
Profilova fotka
Saroslava: tak teď jsem zase nahlodaná, jestli ji koupit nebo ne :-N
Odpovědět
Profilova fotka
A jaký máš typ řas, když se pro tebe nehodí? A pro jaký si myslíš, že se hodí ;-) ?
Odpovědět
mám docela dlouhé, ale efekt nic moc protože se mi přizorení otočí když nanesu řasenku. hodí se na dráty..takové ty rovné které řasenka nedokáže otočit nahoru nevím zda to popisuju logicky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?