Kulma klasik vs konicka kulma vs zehlicka

Ahoj holky.. Chci si poridit neco na vlny... Vlasy mam rovne, jemne, po ramena a nemuzu se rozhodnout. Konicka kulma, koukala jsem na videa a prijde mi, ze dela na konci hodne kudrlinky. Klasik kulma, natoci mi vlasy pekne od hlavy? Zehlicka mi prijde nejpraktictejsi, muzu delat ruzne vlny, ale prijde mo, ze spis v delkach a u hlavy to vlasy ulizne jeste vic. Potrebuju hlavne objem, mam ty vlasy jemne. Co byste doporucily, nemuzu se k nicemu priklonit :-)
Odpovědět
Ahoj, já mám konickou a vlny dělá pěkné. Jen člověk musí chytit ten grif, ale máš kratší vlasy než já, takže by ti to mělo jít parádně :-) Pak jsem dostala tu samonavíjecí a ta je taky parádní, ale u ní musíš mít úplně rozčesané vlasy a dávat menší pramínky. S žehličkou mi to nikdy nešlo :-D Záleží jak široká ta konická kulma je a podle toho máš ty kudrliny. Dají se udělat opravdu jen jemné na objem.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám klasickou kulmu, ale s malým průměrem :) asi tak 1,5 cm. žehličku jsem zkoušela ale bud to sní neumim nebo jsou ty vlny prostě takové hranaté a u hlavy me to nešlo vubec. protože s ní ten pramínek vlasů musíš protáhnout skrz, u kulmy to navineš a zase odvineš :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem spokojená se samonavíjecí kulmou/loknovačkou.
Odpovědět
Ja jsem kdysi delala kulmou asi 15 mm, stara oo mamce, ale mela jsem vlasy pod lopatky a bylo to des, pramen se musel motat na dvakrat, pac se vlasy nevesly, ted jsem mela pujcenou zehlicku, vlny mi sly, ale u hlavy jsem to proste nenatocila, vlasy mi hodne tim sjizdenim po prameni trhala a vlny vubec nevydrzely ]-( tak ted nevim, u konicle maji byt vlny prirozenejsi nez u klasicke a zase u klasicke nevim jaky prumer vybrat... Nechce uplne kudrliny ale ani plazove vlny, neco mezi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám jemné delší hřebíky a mám vyzkoušenou klasickou kulmu, žehličku i kónickou kulmu. Z klasické mi vlny nedrží. Žehlička mi dělá takové plážové vlny a trochu mi trhá vlasy. Za mě kónická, vlny drží, jednoduchá manipulace a s tím průměrem bych si hlavu úplně nelámala. Ony ty vlny povolí, pokud máte jemné vlasy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?