Kosmetika před svatbou a jiné procedury?

Krásný den holky, můžete mi prosím poradit jestli jít před svatbou na kosmetiku? Myslím tím čištění pleti atd.popřípadě co jste absolvovaly vy a co doporučujete. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Čištění pleti nedoporučuji. Obecně se nic, co vybočuje z normálu moc nedoporučuje. Doporučuje se dostatek spánku, odpočinku + zdravá strava + dostatek tekutin. To prospěje pleti nejlíp.
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkamt ahoj, ja byla na kosmetice tyden pred a rozhodne doporucuji, plet je takova jemna a proste cista :-D ale je teda fakt ze obcas bezne chodim..pak jsem byla na pedikure - nohy nejsou videt ale pro pocit:), pak samozrejme nehty a kadernice :)
Odpovědět
@luccieta pedikúra, manikúra a vlasy jsou samozřejmostí, jen mě právě trochu děsí ta kosmetika, vím, že pak třeba můžou náskákat pupínky a to nechci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkamt a bezne nechodis? Tak jako jestli mas skvelou plet tak bych to urcite nelamala..pokud potrebujes cisteni, tak nekolik dni pred svatbou a opravdu kvalitni kosmeticku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem začala i sebe víc pečovat jen doma s kosmetickou výbavou se kterou mám už zkušenosti. Bojím se alergické reakce atd tak jsem kismeticku vynechala ale urco půjdu na pedikuru.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud kosmetiku, tak nejméně týden před. Manikúra tak tři dny před - dle toho, co budete mít. Osobně spíš doporučuju zajít s partnerem do wellness a nechat si namasírovat záda, šíji a případně i jemnou masáž obličeje.
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkamt ano přesně tak, může dojít k alergické reakci. Mimochodem make-up doporučuji minerální. Líčím a fotím nevěsty a vím o čem mluvím :-)
Odpovědět
@luccieta chodila jsem, ale nebyla jsem spokojena,, takže teď nechodím. Nemám nějak problematickou pleť,ale ráda jsem si dopřávala tu péči o sebe ;-)
Odpovědět
Já jsem občas zašla už před svatbou, ale opravdu to bylo občas (tj. třeba dvakrát za rok:-) ), tak jsem šla radši na jednu kosmetiku myslím měsíc a půl před svatbou nebo tak nějak, abych právě viděla ještě, jaký to bude mít výsledek a pak jsem šla jednou týden před svatbou, protože to bylo v pohodě. Ale záleží i jakou má člověk pleť a jak dobré bude líčení a co třeba i poradí vizážistka, která bude líčit apod... Nelámala bych nic přes koleno a jen proto, že "se na to chodí", bych tam nešla. Musíš si ten předsvatební čas spíš užít a ne se stresovat, co vlastně všechno udělat a neudělat. Já třeba zas nebyla na nehtech :-) Nemám je extra krásný ale ani nijak špatný, tak jsem si je jen lehce upravila jako jindy a nalakovala tak jako jindy na plesy - průhledným lesklým lakem. Manželovi se stejně umělé nehty nelíbí stejně jako mně, takže jsem věděla, že se mu budu líbit i tak :-)
Odpovědět
ahoj, pokud ti muzu poradit tak urcite zajdi,ale spis na neco, kde delaji masaz a jemny peeling, nebo si peeling muzes udelat i doma sama, potom si dej masku a krem {staci hydratacni nebo nejaky ktery pouzivas}...za kosmetiku s masazi by si dala tak hrube 1000 kc tak to radsi investuju, do poradneho, mineralniho nebo prirodniho peelingu ktery si budes moci delat doma sama...pokud s tim nemas zkusenost,tak doporucuju peelingy,ktere jsou urcene na denni pouziti jsou jemnejsi, timpadem by nemelo dojit k zadnym vedlejsim ucinkum ci spatnym reakcim, naopak tvoje plet bude rozzarena a mnohem jemnejsi....rozhodne pokud si nikdy doma peeling nedelala tak nekupuj peeling ktery je urceny 1 tydne, jsou vetsinou hodne silny a muze dojit k nejakym reakcim... kup si nejakou masku..co se tyce levnejsi kosmetiky doporuciji DM primo DM vyrobky, jsou kvalitni a ceny jsou uzasny,vetsinou i na zaklade nejakych prirodnich vytazku a rozhodne je to lepsi nez kupovat, garnier,vichy atd...stoji vic penez ale alergicka reakce je pravdepodobnejsi.
Odpovědět
@fatima1507 děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?