Kosmetička, vizážistka, kadeřnice - Hradec Králové

Ahoj holky, nevíte o nějaké dobré kosmetičce, případně i kadeřnici v jedné osobě? Nechci, aby mě líčila doma, ráda někam ráno zajedu. Ale stále jsem si nevybrala :-| Předem děkuju za tipy :-)
Odpovědět
Taky bych potřebovala :)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbataz na mě se vrhnou holky Procházkovi, chodím k nim přes rok, jedna ze sester kosmetička, druhá kadeřnice a jsems nimi max. spokojená Terez! Mrkni na jejich stránky www tečka marketaprochazkova tečka cz
Odpovědět
@lendulos Díky Leni, zkusím se optat :)
Odpovědět
Já byla v Beauty mafia (u Gayerek) u Katky Blechove - kadeřnice a vizážistka v jednom, příjemna holčina, s licenim i ucesem jsem byla moc spokojena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji Renatu Mejstříkovou z blízkého okolí HK - vlastní salon. Líčila moji nevěstu Míšu ze svatby na mém profilu - Jarní svatba Míši a Ondry - Nový zámek Kostelec nad Orlicí . Je zde i fotka před nalíčením. Vlasy česala Radka Danielová z Dobrušky - jezdí česat nevěsty k nim domů ev. by Vás mohla učesat v salonu u Renaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout své služby, působím přímo v Hradci Králové a ještě mám volné termíny pro sezonu 2014. Více info o mně a mojí práci zde na profilu profesionála, webu a FB :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?