Kosmetička v Chrudimi, víte o skvělý?

Ahoj holky, nevíte některá o skvělý kosmetičce v Chrudimi? Chtěla bych perfektní make-up, který fakt vydrží.. Ale nejsem zvyklá na kosmetiku chodit, tak nemám přehled.. Díky za rady..
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa : Ahoj, když na nějakou suprovou kosmetičku narazíš,třeba mimo portál,budu ráda,když se podělíš,taky po nějaká šikovný pátrám. A stejně tak po kadeřnici. :-)
Odpovědět
Kosmetičku zatím pořád nevím, opravdu s žádnou nemám zkušenosti, ale budu zjišťovat přes kamarádku, která se vdávala loni.. A kdy máš svatbu? Kadeřnici mám úžasnou, chceš poslat kontakt?
Odpovědět
Mohu doporučit paní Špringerovou - je sice z Pardubic, ale Chrudim pro ni určitě nebude problém. Make-up od ní mi vydržel celý den a byl za neskutečně dobrou cenu. Paní Špringerová je moc šikovná o čemž svědčí i různá ocenění ze soutěží. Budeš-li chtít, pošlu kontakt a info o ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacikapepik můžu taky poprosit o kontakt a cenu? :)
Odpovědět
@kolbena ráda posílám interní poštou :). Fotka líčení je pak k dispozici v mém albu.
Odpovědět
@kacikapepik Taky bych poprosila o info a o kontakt :) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa : Určitě budu ráda za kontakt nebo odkaz na webovky. My termín ještě nemáme,zatím se rozhodujeme o místě obřadu. Ale mě už chytá mánie :-D Kdepak chystáte obřad vy,že jsem tak zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacikapepik :mohu tedy poprosit o zaslání infa do IP? Děkuji :-)
Odpovědět
@ceekanka Ty jo, teď jsem zjistila, že mi zmizelo z mobilu číslo na kadeřnici, mám totiž jinej a asi jsem ho měla uložený v telefonu a ne na simce.. Ale v pohodě, číslo zjistím přes mamku a pošlu ti ho. Webovky si myslím, že ani nemá. Má tak nějak stálou klientelu a má hodně lidí, tak si myslím, že je možná fakt nemá, ale to taky zjistím... My budeme mít obřad ve Slatiňanech na zámku, už to máme zamluvený..
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa ahoj, mně líčila na promoci sestřenka, předtím jsem byla u profika a bylo to o dost horší, než u sestřenky, jemně mě líčila i na předsvatební focení, ve svém albu mám i fotky,můžeš mrknout :) jinak je od Přelouče, ale určitě by ses s ní nějak domluvila, kdyby jsi měla zájem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa : Super,jsi hodná :-) Přímo na zámku budete mít obřad,nebo v zámecké zahradě?
Odpovědět
Bylo nám doporučeno na nádvoří.. Mají více možností - buď u nějakého dubu, u jezírka, v knihovně nebo na nádvoří.. Nám bylo doporučeno nádvoří, že prý přímo pod tím dubem nebo u jezírka jsou tmavé fotky.. Podívej se na stránky měta Slatiňany, tak je přímo odkaz na svatby na zámku.. Ale obřad tam stojí 6000,-
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, z vlastní zkušenosti mohu doporučit Moniku Krpálkovou. Je z Chrudimi, pracuje v salonu Harmonie v Pardubicích. Pro více info pište do zpráv ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa : To jsou ceny. Určitě mrknu. A hostinu budete mít někde v okolí? My bychom chtěli obřad někde v přírodě,ideální na louce,s pěknym výhledem,jenže to je pak složitější s přívodem elektriky,pro hudbu,navozit tam nějaké židličky,svatebčani budou mít alergii na pyl :-D a podobně.. A stejně tak pak i hostina bude asi spojena s večerním rautem v podobě spíš nějaké garden párty.
Odpovědět
@kacikapepik Určitě budeš moc hodá, když mi pošleš kontakt a cenu. Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?