Kosmetička a vizážistka na svatbu, z Olomouckého kraje

Ahojky holky můžete mi prosím ještě poradit nějakou kosmetičku nebo vizážistku z Olomouckýho kraje, nejlépe Olomouc nebo Přerov, a máte ji vyzkoušenou??Jakou používá kosmetiku??Předem děkuji :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj Goldi, tak mám úplně stejný problém jako ty x-) . Už jsi něco zjistila? Snažila jsem se najít někoho na webu, ale vypadá to, že se všechny vizážistky odstěhovaly do Prahy :-) :-) . Já má výbornou kadeřnici, ale musím přiznat, že jsem ještě nebyla na zkoušce svatebního účesu, takže nevím jak moc dobrá je v této oblasti. Musím tam zajít co nejdřív. Můžu se zeptat, kde máš obřad? My na radnici v Olomouci, ale už teď mě trošku začíná mrzet, že jsme si to nezařídili někde venku nebo na zámku. Ahoj x-)
Odpovědět
ahojky, tak stále jsem nikoho nenašla, jen jsem začala pravidelně chodit na kosmetiku a musím uznat, že ksichtík mám fakt lepší. No kadeřnici mám taky dobrou, ale se svatebním účesem nevím nevím. Mám všechno ze salonu Caxa blízko u Olomouce-Vsisko a tam mi doporučili salon, ale bohužel ti teď nenapíšu jaký, protože nevím název a s sebou ho teď nemám, jsem totiž v práci. Ale jak budu mít možnost, tak napíšu. Je v Olomouci.Já mám obřad v kostele sv.Michala v Olomouci a už se na to moc moc těším. :-) zatím páček ;-)
Odpovědět
Ahoj holky. Jsem taky z Olomouce,ale přistěhovala jsem se asi před rokem. Já nevím kterou kadeřnici, protože zatím jsem jen zkoušela a pokaždé jsem se nechala ostříhat někde jinde. Mám krátký vlasy a tak jsem teď dlouho nikde nebyla. Na kosmetiku moc nechodím,ale měla bych začít. Pokud by jste byly moc hodný a poradily mi nějakou kadeřnici a kosmetičku v Olomouci, budu ráda. Já jsem se ptala známých,ale nikoho konkrétního mi nedoporučili, takže nevím kam jít. Díky moc.
Odpovědět
Goldi, Renčo, jsem tak ráda, že se konečně někdo ozval :-) už jsem si začínala myslet, že v okolí Olomouce nejsou žádné nevěsty :-| . Reni, já chodím k výborné kadeřnici - studio Zoom, Hanka Konečná, tel. 603 408 015. Jsou kousek od Metropole. Chodím k ní už dost dlouho a je fakt super. Kosmetičku tam mají taky, ale tu jsem ještě nevyzkoušela. Ale chystám se na to, musím na sobě začít pracovat. Goldi, můžeš mi tedy dát kontakt na tvou kosmetičku? Je dobrá? Já začala minulý týden chodit na solárko, jsem dost bledá a k těm světlým šatům by to asi moc dobře nevypadalo :-D . Goldi, budeš si dělat album? pa pa x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj můžu ti doporučit Moniku Kropáčovou (608 359 029 ), líčí super, dobrá kosmetička a mají tam i kadeřnice, tam budu v den svatby i já :-D
Odpovědět
Ahoj! Díky moc za typ ;-) A kde ji najdu?
Odpovědět
Profilova fotka
je na Vídenské ulici, v takové samostatné vilce je to přímo v centru města, kousek od okresního soudu nebo rest. Drápal, ale nejdříve ji zavolej at tam je, nevím, jak střídá směny. Je moc šikovná i poradí. Můžeš se na mě odkázat, bude mě líčit 8.7. Markéta
Odpovědět
Déky x-) Já to mám hned týden po tobě (14.7.) :-)) Kde máte obřad a hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
my máme obřad na radnici, pořád jsme hledali nějaký zámek nebo hrad, ale na Bouzově se mi to nelíbilo, je to strašně sešněrovaný. Tak jsme na radnici ve 13 hod a pak nás odveze kočár s konma do hotelu Prachárna, moc se na ten kočár těším, koně miluji to bude super, jen nesmí pršet. A ty ? Kdo Vám peče koláčky, nemůžu nikoho sehnat?
Odpovědět
Holky, díky za tipy. Taky jsem si myslela, že se nevěsty z Olomouce nechtějí podělit o zkušenosti. Nevíte jak je to se zkouškami svatebních účesů a líčení? Kolik se platí, jak dlouho před svatbou tam jít a kolikrát se tam tak asi chodí? Díky
Odpovědět
Ahojky tak me zkousela uces jednou a hned se me libil takze jsem uz vice zkousek neabsolvovala.Noa liceni taky jednou.Nic jsem neplatila az v den svatby vse na jednou.Uces 350kc a vizazistaka malovala me segru a tatkovu pritelkyni a vzala si za nas vsechny 450kc
Odpovědět
Já ještě na zkoušce účesu ani líčení nebyla, ale už jsem u své kadeřnice objednaná. Ani nevím na kolik zkouška přijde, ale hlavně ať to dopadne. No a na líčení ještě pořád někoho sháním. My máme obřad taky na radnici, to proto, že to původně měla být jen malá svatba, ale teď je nás už skoro 70 :-( Znáte to, poslední v rodině a všichni se na to těší, takže je nemůžeme zklamat.
Odpovědět
Článek se načítá
Broucinka atd. Já měla kadeřnici+ vizážistku v jednom ze sv. studia Ariana a s výsledkem jsem byla moooooc spojena ...mohu poslat i fotky :o))). Jinak studio Zoom Hanka a Zuzka Konečna tedy opravdu moc nedoporučuji. Obě znám, když pracovali ještě v Hygii. Pokud chcete jen ostříhat klidně. Ale drdol atd... Jinak šikovnější z nich je Zuzka. Pokud tam jsou ještě obě, neb já již v Olomouci nebydlím.
Odpovědět
A cenově to bylo super :o) Přišla k nám domů. A česala ï mamku a obě sestry
Odpovědět
Fialinko, pošli nějaké fotky, ráda se podívám. S tím Zoomem jsi mě překvapila :-( budu to muset přehodnotit. Můžeš mi prosím poslat jméno té kadeřnice z Ariany? Díky x-)
Odpovědět
Fialinko, já bych o nějaké ty fotky taky stála, tak pokud pošleš budu ráda. Mohla by jsi poslat taky kontakt na kadeřnici a vizážistku z Ariany, se kterou jsi Ty byla spokojená? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim olomoucke nevesty. Tema Kadernice v Olomouci uz tu bezi na http://www.beremese.cz/forum/show.php... ale jak rychle zacalo, tak i rychle skoncilo :-| I ja shanim kadernici a vizazistku nejlepe v jedne osobe :-) a ve zminenem tematu nevesty take mluvily o kadernici ve svatebnim salonu Ariana ve Ztracene ulici. Rada bych vedela, jake s ni mate zkusenosti a prosim Fialinku take o nejake fotky. diky Mam to tezke o to vic, ze ziji ve Francii, tak musim vse organizovat na dalku, a to je teda fuska ]-( No ale nejak to dopadne ...
Odpovědět
Tak kdo bohužel neumim posilat fotecky interni postou. Tak se muzete mrknout bud do meho alba zde nebo mam potom jeste album wewewe.biklovi.wz.cz je tam i na fotce ta kadeřnice a "vizažistka" v jedne osobě. A jak jsem už říkala byla jsem moooooooooooc spokojená (líčení+účes). Před svatbou mi udělala melírek. Jinak česala i mou mamku a sestry + tetě dělala melírek i česala. Jinak já také organizovala svatbu na dalku ale jen z Prahy, kde již trvale žiji. Cokoliv byste potřebovali se ptejte. Klidně i něco jiného ohledně svatby :o)))
Odpovědět
V.GOLDI chtěla jsem se tě zeptat (Vás všech) jestli jsi už byla u té kadeřnice co ti doporučili ve Vsisku? Já tam byla. Dělala mi melír,ale nejsem si jistá jestli si mám nechat u ní dělat i svatební účes. a mám strach že už bude pozdě se objednávat u někoho jiného,když mám svatbu 2.září. Jsem z toho zoufalá!
Odpovědět
trinity: bohudík jsem tam nebyla, chodím ke své kadeřnici do Přerova a je fakt skvělá, jen se svatebním účesem nevím, ještě jsme nic nezkoušeli. Ale po tvém příspěvku jsem opravdu ráda, že jsem tam nešla. To to máš tak špatný??Kolik jsi platila??Já mám svatbu 9. září a myslím, že na účes je ještě docela brzo, nechávám si totiž narůst vlasy, mám takové krátké mikádo, jen pod uši a čekám jetli to doroste, protože na netu ani nikde jende jsem žádný účes pro mě nenašla. Taky si nechávám dělat melíry s barvou dohromady a vždy mě to stojí 500,- a líčit mě bude stejná holčina. Doufám že je šikovná, taky mám trošku obavy, ale to se nějak zvládne.
Odpovědět
V.GOLDI No já jsem u ní byla na ten melír a nepřipadla mi nějak špatná.Platila jsem kolem 400,-takže cena v pohodě a ten melír taky,ale jedna kadeřnice z Přerova z kadeřnictví Thema o ní nemluvila zrovna dobře. Říkal,že s ní nemá dobré zkušenosti.Tak proto se ptám jestli jste u ní někdo byl.A ke komu chodíš ty v Přerově?
Odpovědět
Trinity, ty chodíš do Themy v Přerově? Můžu se zeptat ke které kadeřnici? Já jsem s tímhle kadeřnictvím moc spokojená. Jen nevím, jak si poradí s účesem, ale snad to dobře dopadne 8-) Už jsi sehnala někoho na svat. účes?
Odpovědět
Trinity:Ahoj, no nebyla jsem u ní, ale z toho jak jsi psala posledně jsem si myslela, že je špatná, že si s ní nebyla moc spokojená. Tak to jsem asi nepochopila. Do Themy nechodím, chodím do areálu nemocnice k Veronice, je supr, ale fakt nevím, co na té mojí hlavičce udělá za svtební účes. Ještě jsem si nic konkrétního nevybrala, tak nevím. Nemáš nějaké účesy na kratší mikádo??Netuším, ale vůbec, co by se z toho dalo udělat. Nebo holky všechny, nevíte??Poradíte?? :-(
Odpovědět
No do Themy jsem chodila, když jsem bydlela ještě v Přerově a byla jsem tam spokojená.Jen ceny jsou trochu vyšší.nechávala jsem se tam česat na maturitní ples a všem se můj účes líbil.Bohužel na svatbu se nebudu nechávat česat,protože máme obřadv Olomouci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já mám objednanou paní Černou, je z Prostějova. Jestli budete chtít pošlu vám odkaz do IP, je tam i kontakt.
Odpovědět
Upřímně závidím dívkám, které se líčí sami. Dnes je docela fuška, sehnat dobrou kosmetičku.¨ Ani tak nejde o peníze spíš jak o to líčení.
Odpovědět
trinity:několikrát jsem u ní byla. když jsem jí řekla, že se budu vdávat a že bych si ty krátké vlasy chtěla nechat trošku dorůst, tak mi ty vlasy vzala břitvou a udělala mi tam ježka :-( víckrát k ní nejdu a momentálně jsem taky ve fázi hledání. Jo a řekla mi, že svatební účesy nezkouší, že mi něco vytvoří ve svatební den......
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holki, nezkoušeli jste vizážistku Adélu Visinskou nebo kadeřnici Šárku Tesaříkovou, chci zkusit jejich služby,ale raději se ptám na Vaše zkušenosti. Díky za odpovědi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky holky můžete mi prosím ještě poradit nějakou kosmetičku a třeba i vizážistku z Olomouckýho kraje, nejlépe Přerov ? Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky holky...taky sem si uz myslela ze v olomouci neni zadna nevesta, ale mile me to prekvapilo :-) Licit se budu sama protoze sem kosmeticka, akorat nevim kam na vlasy.Bydlim kousek za Olomouci a u nas je kadernictvi, zkusim tam jit na zkousku a uvidim..Do mesta se totiz nebudu mit v den D jak dostat, takze doufam, ze ta nase bude sikovna..akorat mam vlasy nad ramena a prijdou mi kratky na uces.Nechcu drdol..jen seple horni vlasy a nejakou korunku nebo perlicky..slysela sem ze v nekterych kadernictvich kadernice pujci prices, kdyz vam bude tvorit uces..heh trocha rymu :-D ....ale nevim co je na tom pravdy...dobra kadernice v ol je sarka plevova..salon LEI..kousek od metropolu..a vizazistka, kosmeticka a dermatolog v jedne osobe lenka nevrlova..je to super baba...ma i sve stranky kdyz si zadate jeji jmeno..lici i zname modelky..salon ma v prerove
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?