Kosmetička a kadeřnice, Znojmo a okolí. Doporučte

Můžete mi někdo doporučit kosmetičku a kadeřnici ze Znojma a okolí. Netroufnu si se ve svůj svatební den nalíčit sama, vzhledem k tomu, že můj make up dlouho nevydrží a za chvíli ze mě doslova steče ;-( Chtělo by to odborníka či odbornici, která si s tím dokáže poradit a udělá profesionální make up. Ani neznám vhodnou kadeřnici. Jedna by tu byla, ale nevím kam se ztratila. Možná někdo o ní víte. Myslím si, že dělala pod kadeřnictvím Solitaire. Jmenovala se Veronika Grunová. Pak se vdala a měla by být někde ve Vrbovci. Ještě pracovala společně s Terezkou, ale to už si bohužel nepamatuji příjmení. Za všechny náměty předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit Lucii Šafránkovou - má kadeřnictví v Hevlíně a výborně líčí ;-) Taky ji budu mít
Odpovědět
@kleninka Ahoj kleninko děkuji, Ty vždycky poradíš. A už jste se rozhodli, kde budete mít hostinu? Známá byla teď na svatbě v Jevišovicích na Sýpce, tak jsem si na Tebe vzpomněla. Chválila, že měli výborné jídlo od svíčkové po těstovinové saláty. Co se ji jako hostu na svatbě nelíbilo, že svatebčané nebyli odděleni od ostatních hostů. Mezi svatebčany byli chlapi, co si šli v sobotu jen tak na pivko. Ale nevím, jestli to novomanželé měli v požadavcích, být odděleně. Ale myslím si, že to tam jde realizovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky kdyz muzu pomuzu ;-) a my budeme mitvsechny 3 patrA pro sebe. Jen si priplatime litr za bowling a muzeme si ho hray sami dle libosti. Tak doufam ze nam tam zadni cizaci nepolezou a na kolik je vysla hostina? Kolik meli hostu a jak meli usporadany stoly. Dekuji za odpoved ;-) ono lip se to pak resi, kdyz zname vice nazoru a zkusenosti.
Odpovědět
@kleninka Bohužel to nevím. Nebyli to moji známí, jinak bych se zeptala. Uspořádání stolů nevěsta neřešila. Ale obsluhu a jídlo moje známá, která se toho účastnila, chválila. Jedla prý nejlepší svíčkovou v životě. A moc se ji líbil ,,raut". Různé druhy salátů atd. Myslím si, že když si dá nevěsta a ženich záležet a chce to mít ve svatebních duchu, tak je to tam super. Tato nevěsta, to ale neřešila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?