Kolik stojí vizážistka, žiju v jiném světě?

Dobrý den, zajímalo by mě, kolik Vás stála vizážistka pro svatební líčení a účes. Žiju v jiném světě, když jsem ochotná dát max. 1000,- ? Mám dlouhé dredy, takže u účesu odpadá mytí, natáčení, lakování...Stačilo by hezky zamotat. Svatba je 9.9. v Osečné a já nemůžu nikoho sehnat. Jasně, dostala jsem několik nabídek, ale za cenu od 2.500,- do 4.400,- jenom za nalíčení! To mi připadá šílený. Opravdu dá někdo tolik peněz za jedno nalíčení?
Odpovědět
1
2
Já mám svatbu v Praze a budu mít líčení za 2000 a účes taky zhruba tak. Vím že je to dost, ale taky se na ty fotky budu dívat celý život, tak bych se ráda na ně dívala s nadšením. Zkrátka jsem to zvážila a rozhodla jsem že na tomto šetřit nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě tebou uvedené částky taky přijdou šílené, nedala bych to :) já se líčila sama, s účesem mi pomohla svedkyne :) mám slušnou kosmetickou výbavu a nesnesla bych, aby na mě matlal někdo nevyzkousenou chemickou kosmetiku, používám přírodní :)
Odpovědět
My měli svatbu na chalupě v Krkonoších, na malém městečku. Neměla jsem potřebu mít něco super úžasného, spíš jsem nechtěla nic moc řešit, nehledala jsem nejnovější trendy...tak jsem sedla na internet a hledala kadeřnici v okolí, která by měla na stránkách nějaké fotky. Našla jsem, styl se mi líbil, tak jsem za ní zajela, byla to obyčejná holčina s kadeřnickým koutem udělaným v chodbě domku u ní na vesnici :-D Někomu možná vstávají vlasy hrůzou, když to čte :-D ale sedly jsme si, ona něco zkusila a "plácly jsme si". Nakonec učesala i mé dvě svědkyně a platily jsme dohromady 600, až mi to bylo trapné :-D S účesem jsem byla spokojená. Tak jeslti taky nemáš nějaké velké nároky, nehledej ve velkých kadeřnictvích, nehlaš hned že to má být svatební ůčes a třeba najdeš obyčejnou, ale šikovnou a kreativní kadeřnici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nabídka/poptávka, zrovna na 9.9. což je nejlepší termín v roce bude mít většina dobrých vizážistek obsazeno rok dopředu i za tyhle peníze. Samozřejmě že profi líčení od vizážistky třeba na focení vyjde levněji, ale prostě něco jinýho je svatební sobota, ty holky se taky musí něčím živit. Každopádně určitě se dá sehnat někdo levnější, obzvlášť u Liberce bych ty ceny čekal nižší než v Praze/Brně, jen to chce víc hledat, ty levnější budou mít zpravidla i horší webovou prezentaci a tak na ně člověk hned nenarazí ;)
Odpovědět
@malinaphoto nejlepší termín v roce? A já ho ořvala, protože na nás zbyl jako poslední volný zářijový a vůbec se mi nelíbí ]-( @verap33 zní to dobře. Jen se ve mě všechno pere. Na jednu stranu bych chtěla být co nejkrásnější a mít na památku dokonalé fotky. Na druhou stranu si říkám, že chci, abych to pořád byla já. Skoro se nemaluji. Make-up nepoužívám vůbec, jen řasenku a když někam jdu, tak se odvážu linkama.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca_86 Myslel jsem to tak, že statisticky za posledních 10let je o druhém zářiovém víkendu nejlepší počasí v roce ;) A na 9.9. plus 16.9. skutečně chodí úplně nejvíc poptávek.
Odpovědět
Já platila 5000,- za líčení a účes pro mě + líčení maminek.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca_86 Taky mi vstávaly vlasy hrůzou, když si slečna řekla 3 000 Kč. ALE: Mám v tom započítanou zkoušku, dojezd na místo svatby, které je opravdu na dědině, česání a líčení. Já se nelíčím vůbec, moje maximum je řasenka. Když mě pak doma slečna nalíčila, spadla mi brada (fotky mám na profilu). Takhle krásná jsem si v životě nepřipadala a myslím si, že na svatbu je to důležité. Já bych si na samolíčení netroufla, a ve svatební den bych to nepokoušela. Zrovna v mém případě se investice vyplatila.
Odpovědět
Já budu davat 1000,- za líčení vcetne zkoušky a 1000,- za účes vcetne zkousky. Vizážistka je od Znojma, ale funguje i pro Brno, Zlín.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu platit 2000,- za líčení i česání včetně zkoušky.
Odpovědět
Kdyby se někdo z rodiny dozvěděl, že vůbec o něčem takovém uvažuji, tak mě asi ukamenují :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@bianca_86 1000 za účes a nalíčení jsem dávala před patnácti lety na velmi malém městě...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu platit do 2000 za liceni i uces vcetne zkousek :-) Podotykam, ze sama si nedam poradne ani rasenku...jinak bych se licila sama, kdybych to umela :-)
Odpovědět
účes počítám za 500,- jako doteď mě stálo každé ošetření vlasů (není to nic náročného, jen natočení vlasů kulmou a sepnutí pár vlásenkama a pérkama), no kosmsetika je o něco dražší, 450 za zkoušku a finální líčení asi 550, takže tisícovka dohromady. Ale nebudu toho litovat, vzhledem k tomu, že se normálně nemaluji, tak se to dá přežít :) Ale jinak ano, nelze říct, že to co říkáte jsou ceny "normální", ale taky se objevují..
Odpovědět
Já budu dávat 1900 Kč za líčení včetně zkoušky a dojezdu 20 km. Cena se mi zdála vysoká na malé město, ale je to profi vizážistka, tak věřím, že to za to bude stát.
Odpovědět
Cesat se budu sama. U holice jsem nebyla 10 let a kvuli svatbe mi to prijde zbytecny menit. Licit mne bude znama a za liceni dam 800Kc vcetne zkousky.
Odpovědět
Ahoj, já mam domluvenou slečnu za 1500 Kč s účesem plus zkouška.. Myslím, že je to normální cena. Vím, že bych to zvládla i sama, ale je to krásný pocit když Vás někdo hezky nalíčí a učeše. Svatba je většinou jednou za život takže to za to stojí :-) ať jste spokojené a krásné nevěsty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem z Prahy. Líčení 750,- účes 800-1800. Domnívám se, že je to zlatá střední cesta. Platím si vlastní ateliér a to také něco stojí. A i kvalitní stylingové přípravky na vlasy, kterých spotřebuji hafo jsou drahé. Některé mladé vizážistky, které právě dokončily kurz si jen za make-up říkají 1500,- a víc. To jim v kurzu navrtají šrouby do hlavy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu platit asi 800kč, za zkoušku chce zvlášť 400kč, ale to mi nijak nepřekáží, a nalíčí kromě mě i mou mámu, sestru a tchýni. Sama jsem vizážistka, proto jsem přemýšlela o tom, že se nalíčím sama, ale nakonec jsem se rozhodla, že aspoň v ten jeden den chci být na straně klientky :-D A zároveň já se neumím česat. Ale nehledala jsem podle známého jména, to jsou děsné pálky, tak jsem se ptala kamarádek na šikovnou holku, která to umí. Tak jsem byla na zkoušce, zkusila, že opravdu umí, tak jsem si vybrala vizážistku :-)
Odpovědět
Zlín- líčení nevěsty i se zkouškou 500 kč, účes 800-1200 kč. Takže rozhodně hledejte dál, ty ceny jsou opravdu šílený
Odpovědět
já dám za líčení a účes ( včetně zkoušky a dojezdu ) něco pod 4 000,-. Normálně si dávám jen řasenku, takže jsem měla trošku vnitřní drama, jestli to nejsou vyhozený love. No, když jsem se viděla, ve vteřině jsem měla jasno, že nejsou :)) A přehodnotila jsem názor - chtěla jsem dát ROZHODNĚ do tisícovky... ale na svatbě jde přece o to, aby si nás vzali a abysme byly krásný. A já jsem se krásná díky líčení cítila :) Takže radím nešetřit. Ono to laciný líčení je kolikrát i poznat...
Odpovědět
a ještě dodám - jsem z Brna, takže ceny vyšší, než na dědině. A i když je cena "vysoká", domluvila jsem navíc i líčení pro mamku a ségru - svědkyni. Ať se taky cítí tak krásný, jak já :) A nelituju ani halíře.
Odpovědět
já Praha, cca 5500,- i se zkouškou a ještě lehce nalíčila mamku, babičku a mamku učesala. Docela jsem srovnávala, ale ty levnější artistky mi přišly na jedno brdo a ještě mimo současný trend (prostě to vypadalo jako před deseti lety..). Samozřejmě záleží na rozpočtu a taky třeba hodně kadeřnic nemusí mít s dredy vůbec zkušenosti..
Odpovědět
@evulson mohu se zeptat, kde jste byla? Zrovna někoho hledám, děkuji :-)
Odpovědět
@nina17 byla jsem se ptát v několika salonech pohybovalo se to kolem této hranice, takže je to víceméně jedno. ALE nesmíte říct že je to na svatbu, říkala jsem, že jdu na oslavu a chci dobře vypadat :-D Jinak ty ceny při zmínce svatba byly + dalších 500. Nakonec mne česala i líčila svědkyně a neteř.
Odpovědět
@evulson No tady mi nedá se nezeptat...co byste řekla v den svatby, když by bylo jasné že jste nevěsta? Ono květiny se dají nějak zakamuflovat, dort se taky dá říct že není na svatbu, ale v dnešní době kdy většinou kosmetička dojíždí na místo svatby mi přijde zbytečné zapírat že jde o svatbu. Jinak ano souhlasím se všemi je to dost, ale Praha sama o sobě znamená jiné ceny a jak jsem psala výše chci mít jistotu, že se nerozbrečím až fotky uvidím (když se kouknu do zrcadla ok, líbím se sama sobě, ale když se podívám na nějakou fotku, chce se mi brečet, a štěstím to určitě není).
Odpovědět
@hitchhiker Byla jsem domluvená, že dojedu tam, takže v tomto problém nebyl a svatbu jsme měli až odpoledne, tak by to ani nebylo blbé skrz spěch... Domů jezdí vyloženě svatební vizážistky, ty jsou taky cenově někde jinde, ale pokud si dojedete do kosmetického salonu, tak je to bez problému a o polovinu levnější
Odpovědět
Ja platila za uces a liceni 1500 za zkousku, uces usel, ale liceni priserne a vubec nedrzelo, makeup po 20 minutach se stekal a rasenka se po placi za priserne liceni ihned rozmazala....zmalovana jsem byla jak klaun a to jsem chtela jemne nalicit a na make up jsem zvykla...pani mi nabidla druhe liceni za 500,bylo uz lepsi, ale porad nedrzelo a bylo hrozne tmave a de meho i barevne mimo nez mi slusi... misto, abych se citila mlade a svezi, jsem vypadala jak pani na 40 kdyz jde na ples... a to mam jeste par let cas do tricitky... dalsi zkousky jsem odmitla, 2 tisice vyhozene a k nicemu, budu se licit sama... holky to jako chodite a porad platite jednu zkousku za druhou a cekate az to bude ono? Licily me 2 a ani v jednom bych nevylezla ani k popelnicim :-S :-S :-S
Odpovědět
Já budu platit za účes a líčení 4000 Kč včetně zkoušky a dojezdu ke mně v den svatby. Nejdřív mi to přišlo hrozně moc, obzvlášť když ani nechci složitý účes, ale pak jsem viděla, že bych jinde o moc méně nedala, aby to byl někdo zkušený a kvalitní, kde bych se nebála (u levných služeb je to vždycky risk, může to být super, ale taky katastrofa). Mám hrozně jemné vlasy a hodně špatných zkušeností s kadeřnicemi, a většina líčení, co jsem kdy viděla od různých kosmetiček, se mi nelíbila (díky tomu jsem se taky původně chtěla líčit sama). Slečna, kterou jsem si vybrala (líčila a česala kamarádku) je opravdová profesionálka, na zkoušce mě učesala a nalíčila skvěle, a navíc je moc milá a ochotná. Na fotkách pak profi make-up vypadá jinak a lépe než když se líčím sama (slečna mi udělala ze zkoušky i fotky, které mi pak poslala), a nemusím se bát, jak to v den svatby nakonec dopadne. Samozřejmě doufám, že žádnou další svatbu už mít nebudu, takže mně osobně ta jednorázová investice za to rozhodně stojí, než riskovat, že budu vypadat jako ochechule, ale hlavně že jsem ušetřila :-) je ale pravda, že je to pro mě jen jedna z mála větších investic ohledně svatby, jinak bude naše svatba celkem jednoduchá, nic nákladného a 30 lidí...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?