Kolik si může říct kadeřnice a vizážistka v jednom?

Vůbec nevím jak se pohybují ceny. Je to spolužačka kamarádky a přijela by k nám domů. Kolik se tak platí? Děkuju za rady
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, kadeřnici jem platila 900Kč, učesala mě i maminku a měla jsem v tom i 2x zkoušku (první se mi z fotek moc nelíbila, tak jsme zkoušeli s kamarádkou, co bylo divné) a potom jsem si zkusila u kadeřnice nanovo a bylo už fajn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkouška u kadeřnice 600,- Kč plus mytí atd.... A pak samotný den 1100,- (účes a doprava).
Odpovědět
To je těžké říct. Pokud je to nějaká vyhlášená umělecká vyzážistka, tak to může být i ke třem tisícům. U obyčejné to tolik nebude. :-)
Odpovědět
Já mám vizážistku i se zkouškou za 750,- a kadeřnici cca za 1000,-. Ale mám fakt jednoduchý účes a ani líčení nechci přehnat. Jsou to dvě mladý holky z jednoho salónu (když jsem totiž hledala klasicky vizážistky, byly to ceny, který si bohužel nemůžu dovolit).:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to opravdu záleží.. Já dám za svoji ve svatební den 2tis. a zkouška stála 1000,- Ale tu kterou mám pro sestry je výrazně levnější.. ;-)
Odpovědět
když se podíváš sem, jsou tam i letošní ceny a jak je vidět, je to opravdu velmi různé: http://www.beremese.cz/diskuse/uces/k...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jsem platila za vizážistku 500 Kč a kadeřnice si řekla za mě a mamku dohromady 500 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Domnívám se, že ceny se hodně odvíjí od regionu. Nemyslím si, že drahá vizážistka je ta nejlepší, ale ceny také dost ukazují. I mladé, začínající vizážistky, které ještě nejspu tak známé, mohou být také velice šikovné a služby poskytují levnější. Napíší mou vlastní zkušenost. Mám kamarádku kosmetičku. Pozastavovala se nad tím, že si za svatební líčení účtuji 650,-Kč. Ona prý nalíčila spoustu nevěst za 300,-Kč. Když ale měla její dcera maturitní ples, požádela mě, jestli bych dceru neučesala a nenalíčila já. Komentovat to nebudu. A moje druhá zkušenost je taková, že ke mně letos přišlo 5 nevěst, které si mě vybraly až na druhý pokus. První absolvovaly u jiné vizážistky či kadeřnice, a když jsem viděla fotky za zkoušky, nedivím se jim, že hledaly dál. Nerada bych aby to vyznělo jako samochvála, ale ode mne odcházely nadšené. Jen si kadu otázku, proč jsem byla až ta druhá? Zajímal by mě Váš názor.
Odpovědět
Profilova fotka
@weddiene Kadeřnice 950,- i se zkouškou a vizážistka 200,-
Odpovědět
Profilova fotka
Kadeřnice: 300 Kč včetně zkoušky, vizážistka - 300 Kč včetně zkoušky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?