Kolik můžu zhubnout do svatby za tři měsíce?

Mám 90 kg a chtěla bych to dát aspoň na 80 kg, ideálně ale třeba 77kg. Je to reálné? :-| Hubly jste, holky, nějaká takhle před svatbou? Mám čas do dubna. |-|
Odpovědět
Ahoj, zkusila bych na Tvem miste nizkosacharidove stravovani 😊nejedna se o zadnou drastickou dietu, normalne jis, ale jen urcite potraviny. Hodne lidem pomohlo i po zdravotni strance 😊 vysledky jsou ruzne, ale neznam nikoho, kdo by to dodrzoval a nehubl ☺️ Zkus mrknout na net, najdes k tomu hodne clanku a diskuzi.
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle zacit pravidelne a zdrave zit a jist? Vynechat polotovary, sladke limonady, bramburky, smazene, alkohol? Zaradit zeleninu, lusteniny, netucne maso, ryby.A hlavne se zacit hybat? To je ucinejsi nez nejake diety
Odpovědět
Profilova fotka
No hele realny to asi moc neni. Jedine nejakejma drastickejma dietama u kterejch budes mit okamzitej jojo efekt
Odpovědět
Profilova fotka
13kg za 3 mesice, to je realny, ale nebude to zadarmo. musis komplet prekopat jidlo, vazit co snis a zapisovat a denne cvicit(doporucuju neco jako jillian michael, shaun T,...) koukni na https://www.michaljoseftoth.cz/ mel tam rozumny vypocet kolik ceho ma clovek snist. pokud na to pujdes takhl tak by nemel byt ani jojo efekt, protoze tohle je udrzitelna zmena zivotniho stylu.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše známá teď naprosto brutálně zhubla (70 kg) s Cambridge Weight Plan. Moc nevím, co si o tom myslet. Je to nízkosacharidová dieta založená na doplňcích stravy, které se postupně nahrazují normální zdravou stravou. Tvrdí, že je to bezpečné, ale já mám k těmhle věcem popravdě docela nedůvěru. Nicméně rozhodně je to velmi účinné a rychlé – pokud má člověk pevnou vůli, tak těch 10–13 kg za tři měsíce klíďo dá... Jak moc je to hazard se zdravím, nedokážu posoudit. (Mimochodem já bych potřebovala zhubnout tak dvacet a tak nějak počítám s tím, že se to nepovede. :-D )
Odpovědět
A máš nejaké skúsenosti s diétami? @dubnovanevesta20 všímam si, že ľudia kt. takto drasticky hubnou (a cvičia) sú pak hodne podráždení a celkovo majú rozhodnú psychiku, tak je otázne, jestli to stojí za to... Aby sa pak nestalo ze síce budeš mat min kíl, ale ani nevydržis štát na nohách a budeš protivna.... Viac mi dáva zmysel prejsť na zdravší životný štýl, žiadne drastické diéty a cvičenia, a vytrvať (roky, nie mesiace) x-)
Odpovědět
Ja predloni zhubla za 3 mesice 12 kg (z 78 na 66 pri 169 cm), bez toho, abych drzela nejake klasicke diety nebo kazdy den cvicila. Driv jsem nikdy zadne diety nedrzela, tak mozna i proto to slo uplne v pohode. Jak psaly holky vyse, je to spis o zmene jidelnicku a vyrazeni urcitych potravin, ja treba netusila, jak moc nevhodne je pit 4 x denne latte z plnotucneho mleka :D Ridila jsem se programem Weigt Watchers, ktery cloveka vede presne k tomu, co psala vyse iviiii, tj. zadne polotovary, hodne zeleniny, ovoce. Potraviny jsou bodovane, takze je to daleko jednodussi nez pocitani kalorii, navic je v aplikaci obrovska spousta receptu a moznost si kazdou potravinu nascannovat a ihned v obchode zjistit, jaky pocet bodu ma. Kdyz jsem zacala, zjistila jsem, ze se vlastne vubec nehybu (i kdyz muj dojem byl jiny ´- je dobre si to nekde psat), kdyz jsem na to zacala dbat, zacala jsem chodit. 6000 - 10 000 kroku denne urcite hodne pomohlo, jine cviceni jsem ale nezarazovala. Vahu si od te doby vicemene drzim. Ale jak jsem psala, u me to bylo hodne tim, ze jsem pred hubnutim nejak nepostrehla, ze se cim dal mene pohybuju a ze jim celou radu potravin, ktere nejsou nutne (dzusy, plnotucne mleko, slazene jogurty, presnidavky apod.). Na nejakou drastickou dietu bych se pred svatbou vykaslala, clovek ma i tak dost starosti a zhubnout do svatby mi neprijde jako uplne udrzitelny cil do budoucna. Za me zmena zivotniho stylu s dlouhodobou perspektivou spise nez jakakoli dieta.
Odpovědět
No hodne a za kratkou dobu se da shodit s keto dietou. Drzel to kolega, je to teda drastarna prvni mesic nebo dva pil jen ty jejich koktejly a polivky, pak mu tam zacli zarazovat normalni jidlo. Neni to nejlevnejsi, ale udajne vzhledem k tomu ze nesmis nic jinyho, tak te to na ten mesic vyjde financne podobne jak kdybys kupovala normalni jidlo. Zhubl s tim fakt hodne, akorat jak to vysadil, tak uz ma vsechno zpatky a mozna i neco navrch. Osobne bych do toho nesla, ale pokud ti jde jen o to rychle zhubnout a nepotrebujes si to udrzet, tak tohle funguje. Ze zkusenosti vim ze se da zhubnout sice pomaleji, ale dlouhodobe uz jen tim, ze vysadis jak uz tu nekdo radil sladkosti, limonady, bile pecivo, omezis prilohy a zacnes treba vic chodit pesky, pokud vis ze nevydrzis cvicit. O alkoholu, polotovarech a rychlych obcerstvenich nemluve, to se u nas nastesti nikdy neprovozovalo, takze nebylo tezky se tomu vyhnout. Dulezite je taky jist pravidelne, hlavne snidat, nejist nez jdes spat. Pit vodu, zeleny caj, bylinkove caje mebo matcha tea (ale to je fakt hnus). A kdyz chces neco zobat u televize dej si nezpravovany mandle, staci jich troska, rychle zasyti a je to milionkrat lepsi nez bramburky nebo krupky.
Odpovědět
Profilova fotka
Neřešit to na internetu, jít za kvalitním výživovým poradcem/trenérem a třeba to klapne ;)
Odpovědět
@dubnovanevesta20 já mám ještě o 20kg víc než ty. A za tři měsíce zhubnout 10kg je úplně v pohodě, stačí upravit jídelníček. Pokud nechceš úplně měnit životní styl, tak ti budou stačit kalorické tabulky a budeš si tam plánovat jídlo a půjde to. Pokud hledáš nějakou trvalejší změnu než jen na svatbu, tak doporučuju vybrat si životosprávu, která ti bude vyhovovat. Držet nějaký keto nebo nízko sacharidový diety nevydržíš dlouhodobě, pokud miluješ těstoviny, brambory, rýži a sladké. S výživovými poradci/trenéry pozor, dneska to může dělat každej, kdo prošel nějakým školením a hnedka je odborník a co z nich lezou za nesmysly, akorát by ti to zničilo zdraví. Já osobně mám s váhou velké problémy, váhové výkyvy 30kg. Diet jsem pár vyzkoušela, nakonec i fitness včetně jídelníčku od trenéra, ale ani jedno nerespektovalo základní lidské přirozenosti, případně nějaké nenadálé životní situace. To je můj názor proč to v mém případě selhalo. Momentálně taky držím přísnější dietu do svatby, abych nějakých 15kg dolů dostala. Je zaměřená na odbourávání tuku, šetří svaly, je k tomu i šetrné cvičení. Je to slow carb od Tima Ferrise. A počítá se tam s jedním všežravým dnem, kde bych mohla realizovat všechno svoje stresové jezení :-) Tak uvidíme
Odpovědět
@malinaphoto Já už u výživového poradce byla. Paní velice známá výživová poradkyně a neřekla mi nic, co bych nevěděla... Byla jsem i u obezitoložky. Ta mi měřila bazální metabolismus a ten mám prej dobrej. Právě díky tomu, že jsem se nějakýma šílenýma dietama nikdy netýrala. Obávám se, že keto nebo nízkosacharidová není nic pro mě. :-D Teorii znám - jen tu vůli cvičit moc ne. ;-( Vím JAK se hubne, mám celoživotní průpravy, spousta načtených článků, ale vůle je malá. Teď mám velkou motivaci, tak mě spíš zajímalo, jestli se to takhle dá za ty tři měsíce zhubnout tolik kilo. Nebo jestli s tím hubnutím před svatbou máte třeba zkušenost, holky. ;-)
Odpovědět
ještě jsem ale zapomněla zmínit, že bojuju s hypotyreózou (Snížená funkce štítné žlázy), tak to hubnutí asi nebude jako u zdravého člověka (přestože beru letrox).
Odpovědět
Článek se načítá
@dubnovanevesta20 je super ze tie informacie mas a i to, ze si ted namotivovana x-) tak co keby si na seba tolko netlacila a jednoducho sa zameriala na zdravsi zivotny styl celkovo? netlac na seba v tom zmysle, ze musis zhubnut XX kil. Myslim ze je lepsie ist na to postupne, i 2 kila dole (ktore sa ti uz nevratia) su podla mna vyhra x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?