Kolik času na přípravu nevěsty před obřadem?

Profilova fotka
Dámy, jak máte spočítany čas na přípravu nevěsty před obřadem? Zajímá mě zejména, když je vše na jednom místě a kosmetička i kadeřnice přijedou za mnou. Tzn: nalíčit, učesat, obléci + další nezbytnosti. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad máme od 12 a kosmetička+kadeřnice v 1 přijede asi v 8.30. Počítáme, že mě se bude věnovat max do 10.30, pak přijde na řadu svědkyně atd...já už se pak jen obleču a před 11. budu snad hotová :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc super, tak počítáš 2,5 hodiny. To jde:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarcula Já osobně si myslím, že to bude max 1,5 hod, ale paní chce mít asi radši rezervu. Nevím, co by se mnou 2 hodiny dělala, líčení chci jednoduché a účes skoro rozpuštěné vlasy, také nic náročného. Ale uvidím koncem dubna na zkoušce, myslím, že až tam se ukáže, kolik času to opravdu zabere.
Odpovědět
Asi opravdu záleží na typu líčení a účesu...já měla účes složitější - to zabralo dvě hodiny, líčení sice jednoduché, ale i tak to trvalo přes hodinu - kosmetička byla hodně pečlivá a vyhrála si s tím plus několikrát na mě šplíchala jakýsi odér, aby to vydrželo celý den, muselo se čekat až to zaschne...oblékání zabralo asi pět minut :)
Odpovědět
Profilova fotka
já jdu 7:45 k holičce, ta počítá na přípravu nevěsty cca hodinku a čtvrt,pak přejíždím ke kosmetičce, ta počítá hodinku...do čtvrt na 11 bych měla být hotová, do 11 i oblečená:-)
Odpovědět
Ahoj, dost záleží na typu účesu i líčení. U mě třeba strávila kadeřnice i vizážistka od 8 do 13 hodin, ale můj účes byl složitější a taky jsme nijak nespěchali...mezitím jsem se i oblékla, dali jsme si občerstvení apod., ale nebyly to nějaké extra prodlevy, vyšlo to akorát beze spěchu. Asi tak. Obvykle líčení a účesy na pdoobné události netrvají hodinku, ale tak dvě tři. ;-)
Odpovědět
Měla jsem obřad v 11.45 hod a vstávala jsem po 5 hodině, protože jsem měla kadeřnici na 6 hod. A můžu říct, že jsem všechno stihla jen tak tak! :-D ..Mám dlouhé vlasy a u kadeřnice jsem byla snad 3 hodky, no byl to záhul :-D pak rychle nalíčit, na to bylo jen půl hodiny, protože v 10 jsem se musela oblékat apod..a pak ject na zámek, no byli to mety! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jarcula ahoj take mame vse na jednom miste a se snoubencem tam spine uz den pred... Obrad mame ve 12h a pocitam ze budicek bude kolem 8h.. 8:30 dorazi kadernice v 10h vizazistka pocitam ze lehce po 11h budu hotova.. Jeste doladim nejake upravy obleknu se a pujde na to...mam rada vsechno vklidku zadny stres a takhle nejak si myslim ze by to mohlo vyjit plus zbyde i trocha casu kdyby se neco po...:)))
Odpovědět
Profilova fotka
@jarcula Ahoj, obřad máme od půl1, kam budeme přejíždět, cesta zabere cca 30min. Kadeřnici mám objednanou už na 7, potom vizážistku, obléct šaty a ve zbytku času si dám kafčo a svačinku se svatebčany.. vyjíždět budeme lehce po 11 hod. Tak snad to vyjde, času na přípravu mám až až (aspoň mi to teď tak přijde) :)
Odpovědět
@1nelinka No nevím nevím...pokud máš dlouhé vlasy a šaty na šněrování, tak si myslím, že stíhat se to moc nebude. My měli obřad ve 2 a začínali jsme s přípravami v 8 a stihli jsme to akorát. Je potřeba myslet i na to, že pokud chcete mít vyfocené přípravy, tak to ty přípravy zpomalí + pamatovat i na nenadálé situace. Podle mě to máte hodně natěsno, teda. Já jsem si totiž taky říkala "co všichni blbnou, vždyť za 2 hodiny bude po všem, tak co vizážistka blbne" a nakonec jsem jí dala za pravdu. Pokud to ještě jde, dala bych si větší rezervu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě moje kadeřnice+vizážistka říkala, že to bude max 1,5-2hodiny, obřad je ve 12, přijede v 10h, tak uvidíme jak to stihne, mám dlouhé vlasy... Počkám na zkoušku, jaky bude realny cas ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám krátké vlasy, vizážistku a kadeřnici budu mít na jednom místě. Na každou si dávám tak hodinku. Pak šaty... Radši budu pak v klidu sedět u kafíčka, než šílet, že nestíháme. Máme obřad v 11 a na 7 chci objednat vizážistku. Ale ještě jsem to s ní neprobrala, jsou to zatím jen mé úvahy. Také uvidím co na zkoušce.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak me trochu zacinate děsit my mame obřad v 11:00 ještě před tím musím v půl desáté odjet k rodičům kde si mě bude vyzvedávat přítel. A Kadernice přijede na sedmou a říkala že se v pohode vše stihne do devíti...a to vim že je hodně zkušená ;)
Odpovědět
odjezd na obrad byl v 11, kadernice prisla v 7 (cesala i mamku a kamaradku) - me ucesala behem 45 minut, liceni cca 20 minut (vizazistka licila jeste mamku a svedkyni) - oblekani slo necekane snadno, takze jsem mela jeste 0,5 rezervu do prichodu manzela a mezi cesanim a licenim jsem mela cca 0,5 hodiny na snidani :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc @strelenka @jouzis @simone5 @sonickaaaaaa @1nelinka @teri_23 @kristynar @beruska_zuzanka @beruska_zuzanka @vlastulka23 @miliiik Děkuji za všechny odpovědi, já na zkoušku teprve pujdu, ale vše budu mít jednoduché a přemýšlela jsem orientačně o čase kvuli fotografovi. Kdy ho pozvat na focení příprav, ať se tam nenudí 3 hodiny:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 ja myslim ze 1,5h je na vlasy akorad budu si je foukat sama den pred a kadernice mi jen udela vlny a necha rozpustene..vizazistce bohate 1h staci a pak mame jeste cca 1h do obradu..saty mam na snerovani ale staci je jen radne utahnout holkam v salonu to zabere cca 1minutu tak si myslim ze to kamaradky do hodiny zvladnou..:) (ale jeste to budeme v blizke dobe trenovat at vedi co a jak..) myslim ze to bude uplne v klidecku..pak mi staci jen vyjit z apartmanu a venku na louce je obrad..jako jeste to jde posunout to neni problem ale prijde mi to zbytecne i tak si myslim ze je rezerva velika
Odpovědět
@1nelinka Jak chceš, já jen sdělila svoji zkušenost. :-) Ale je fakt, že já neměla "jen pár vlnek", ale fakt složitý účes.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 ja prave k smrti nesnazim ruzne drdulky a zlakovane ucesy.. Jeste se domluvim s kadernici az teda najdu nejakou poradnou..:) ale ja kdyz si delam vlny tak to mam za 20min hotove tak si myslim ze se do 1,5 h vleze.. Nejdriv jsem chtela i hezky vyfoukat ale po poslednim pokusu u kadernice jsem se rozhodka ze si vlasy vyfoukam sama a to nam cca 1h usetri.. Ale dekuju za nazor a zkusenost
Odpovědět
@jarcula Máš vždycky lepší nechat si nějakou časovou rezervu. Já ve svatební den vstávala v 5,jela jsem k rodičům,v 7 přišla kadeřnice,ta mě česala 2 hodiny,měla jsem složitý účes,pak jsem se nalíčila,čekala na ženicha a najednou bylo 11 hodin a jelo se na obřad. Jsem myslela že těch několik hodin u našich bude nuda,ale ono to tak strašně uteklo...ani jsme nestihli rodičům poděkovat za výchovu atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
podle me tak 2,5 h at mas rezervu, co jsem kdy byla na liceni a cesani bylo to akorat. plus saty, zalezi ale taky jaky mas. :-) No a naplanovat obrad tak,at nevstavas v 5 :-D
Odpovědět
ahojky,my budeme mit obrad v 11h,kam asi tak cca pul hodky pojedeme,radeji pocitam vic.Ja pojedu az jako uplne posledni,budu utajena :) no a kadernici mam na 7h-rikala mi ze uces ktery chci ji zabere tak 45min,pak mam kosmeticku na 8h a ta rikala,ze ji to zabere tak hodku.
Odpovědět
@1nelinka Já teda neměla žádný drdůlky ani nic podobného...můj účes byl z pokládaných vln, styl 20. let, Dita von Teese apod. ;-) To jen, aby sis nepředstavovala nějaké kudrlinečky a zaplétačky. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 omlouvam se ja jsem to vubec nemyslela na tebe ale vseobecne ze ty zlakovany drdoli nemam rada a proto si myslim ze ta ma priprava bude docela sup sup..:) nebo aspon si to tak predstavuju..;))
Odpovědět
@jarcula I s oblečením cca 3h
Odpovědět
@1nelinka Úplně v pohodě, to nestojí za omluvu. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Vážně tolik ?:D Já teda počítám, že si nechám udělat jen make up, to zabere 10 minut a vlasy nechci nic složitého takže tak 30min. :D k tomu hoďka na kávičku a pokec a bude to :D
Odpovědět
tak mě příprava zabrala přesně tři hodiny....
Odpovědět
Profilova fotka
@luciska34 Ja to vidim stejne! Mam na vsechno dve hodiny a predpokladam, ze to bude beze spechu.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vid :D já si řasy nechám udělat, aspoň se nebudu bát brečet :D takže fakt jen make up a tvářenku a mám vystaráno :) Vlasy furt nevím jestli cop na stranu nebo rozpuštěné :/ :/ Každopádně musím sehnat někoho šikovného kdo mi udělá clipy v mé barvě vlasů :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?