Kolik času je třeba na svatební make-up a účes?

Profilova fotka
Holky, mám otázku, kolik času se přibližně vyhradí na make-up a účes ve svatební den? Máme obřad ve 13h a vizážistka chce dorazit v 10h a to ještě bude česat družičku, bude to stačit? Mně se to moc nezdá.... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
cca hodinu na účes a hodinu na líčení pokud jsou hotové zkoušky.
Odpovědět
Tak to by se mi taky moc nezdálo....počítej minimum 2 hodiny na sebe, samozřejmě záleží, jak moc máš složitý účes....plus družička půl hoďku...no nevím. Záleží jak daleko pojedete na obřad, kdy má dorazit ženich apod. Zkusila bych se ji ještě zeptat jestli nemůže dorazit dřív ......pro tvůj klid.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela dva holky, jedna cesala, druha licila, byly tam 3,5 hodiny a stihly upravit mne, svedkyni, mamku a svagrovou, ale bylo to docela naknop a to ucesy byly hodne jednoduche, takze kadernice pak pomahala i s licenim.. co se mne tyka, tak to bylo takhle - zaklad ucesu pul hodiny, liceni vc. lepeni ras hodinu, oblekani pul hodiny a pak dodelavani liceni a ucesu dalsi pul hodina.. radsi bych se s ni domluvila, aby prijela driv nebo at prijde jeste nekdo, kdo ji bude schopny pomahat
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad jsme měli v 11:00 a s vizážistkou jsme byly domluvené, že nejpozději v 10:15 musím být hotová, stejně tak maminka, kterou líčila. Takže příjezd vizážistky byl v sedm hodin ráno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hele, já mam obřad v 11 hodin, moje vizážistka dává do kupy jen mě a už mam být u ní v 6 ráno... S tím, že v 10 musím již sedět v autě. Takže podle mě je to pozdě. Ještě se s ním domluv.. Ale zase na druhou stranu nevíme jak složitý chceš účes...
Odpovědět
ja si myslim ze je to pozde,jsem kadernice a kdyz cesu nevestu tak hodku a pul az 2 zalezi jaky ma uces a jak ma dlouhe vlasy..co se tyce liceni tak hodinu. Vizazistce rekni at prijde radsi v 8hod. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla obřad v 11 hod., u kadeřnice jsem byla v 5, tak tak stačily 2 hodiny. V 7 jsem byla domluvená na líčení, stihla jsem to až v 7:15. Na líčení jsme měli hodinu. To bylo úplně v pohodě, stihla nalíčit i maminky a tetu.
Odpovědět
ahoj, mně řekla vizážistka, že když by dělala make-up jen mně, tak dorazí na 10h - obřad ve 12h, a pokud svědkyni a mamku tak dorazí na 8 hod. ranní:-)) Vlasy mi bude dělat kamarádka kadeřnice a ještě musíme vyzkoušet jak dlouho bude účes trvat.
Odpovědět
Profi vizážistka vždy jezdí do domu. Chtějte pouze kvalitní služby a ne lítat o svatebním dnu sem a tam jako na obrtlíku. Svatební make-up se dá stihnout i za 15min. Takže pokud není vizážistka schopná udělat make-up do hodiny, tak není vizážistka. Při zkoušce účesu se zjistí kolik času zabere a tak se dá dobře naplánovat i tvorba účesu. A opět u vás doma. Ne někde kdoví kde v salonu. A když už to musí být v salonu, tak ať tam dorazí i vizážistka. Ušetří se tím nemálo času.
Odpovědět
Profilova fotka
V případě vizáže nevěsty doporučuji vyhradit si na líčení a česání po jedné hodině (průměr) - celkem tedy cca 2 h ... zejména pokud u toho bude přítomen fotograf a kameraman ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s 2 hodinama na líčení a česání nevěsty. Dá se stihnout i za hodinu, ale vzhledem k tomu, že většinou se okolo ještě řeší další záležitosti (fotograf, hosté, nevěsta občas odběhne nebo organizuje atd.) ty 2 hodiny jsou optimální:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?