Kde koupím kamínek na zub? A co pak dál?

holky,nevíte jak si to zařídit?? kde koupit kamínek atd atd..budu vám vděčná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, máme v rodině zubaře, vím, že to dělal, když to před x lety přišlo do módy...kamínky nakupoval sám různých velikostí a barev od nějakých dealerů.... Raději bych si to nechala udělat od zubaře, než v tetovacím a jiném salonu.
Odpovědět
klariku: a nevis kolik to stoji? a to tam pak neco zustane nebo ne? neznam to, tak pardon za asi hloupy dotaz |-|
Odpovědět
ahoj,kamosce to delal zubar a uz ho tam ma leta a je tam krasne zasazenej a vubec nevycuhuje :-) ..kolik to stalo ale opravdu netusim :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Švagr je zubař a kdž to začal dělat, zkoušel to na švagrové (své manželce) a už ho tam má tak 3 roky a pořád drží, cena je kolem 15 set, ale záleží jakou cenu má zubař, každý jinou ;-)
Odpovědět
no ja premyslim o tom zubaroj no :-)
Odpovědět
A když kamínek odpadne, tak po něm nic nezůstane? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne nic nezůstane neboj, to by si to lidi nedávali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamirka:žádný hloupý dotaz ;-) nevím přesně cenu, ale před pár lety to bylo něco okolo 600-800, záleží čím to tam lepí, jak je ten kamínek velký...nějaké lepidla drží déle, jiné hůř a proto jsou levnější...nic po tom nezůstane, jen to lepidlo a to je nejlepší si to zase nechat ten zub vyčistit od zubaře, aby tam skutečně nic nezůstalo...jo a taky někomu i to drahé lepidlo padá, prostě každý máme jiné sliny a každý jich vyprodukuje jiné množství...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj!Já sama mám kamínek po druhé pokaždé odpadl po půl roce.Jeto asi tím že používám silnou pastu na bělení zubů.Každý to má asi jinak moje kamarádka ho má druhým rokem.Cena je asi všude jinak já jsem platila u zubařky 900kč.Na zubu nic nezustane když odpadne. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?