Kadeřnice + líčení na svatbu, z Jablonce a okolí

Ahojda, můžete mi dát tip na kadeřnictví v Jablonci (+ blízké okolí např. Rychnov a pod), kde udělají pěkný (a cenově dostupný) svatební účes? Já svoji kadeřnici nemám, vlasy mám dlouhé, nebarvené, pouze zastřihávané. Dále bych poprosila o tip, kde by mě i hezky nalíčili. Sama se moc nelíčím, ale na tu svatbu by to asi chtělo - jen tak něco lehkého. :-) Předem díky..
Odpovědět
škoda,že jsi až z Jablonce,mě bude česat p.Laurinová z kadeřnictví Harmoniaz Liberce,sídliště Kopečná,teďka ke konci července máme svatbu,tak uvidíme,ale cenově fakt luxus, 250-350 podle složitosti ,takže nechám za ty peníze učesat i družičku,s líčením naštěstí poradí sestra,už jde na 4ročníku obor kosmetička,to bude nejlevnější ze svatby:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kokodak: mě budou česat i líčit holky ze salonu na SNP, je tam vizážistka i kadeřnice, dělají i nehty (vlastní, ne gel). V sobotu tam jdu, na zkouškách jsem byla spokojená, tak až budou fotky ze svatby, můžeš se rozhodnout zda je taky zkusit...Jinak cenu kadřenice zatím nevím, za líčení včetně zkoušky jsem dávala 300Kč. Když budeš mít zájem, pošlu kontakt
Odpovědět
Profilova fotka
majla27: faaakt? ja tam taky byla :-) u ty kadernice !
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
majla:máš prosím kontakt na tu pí Laurinovou?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?