Kadeřnice a vizážistka (kosmetička) HK, Pardubice. Tip?

Ahojky, sice mám už po vlastní svatbě, ale potřebovala bych poradit - doporučit nějakou šikovnou kadeřnici a vizážistku (na líčení), nejlépe z Hradce Králové nebo z Pardubic..díky moc za tipy!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
skus pozriet aj tieto temy ;-) : http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahojky..v tom prvním odkazu je dost komentářů smazaných, takže mi to moc nepomohlo :-. ..ale i tak - díky..pa,pa
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ale napisat tam aj napriek tomu mozes ;-)
Odpovědět
buxbaumia • Dnes v 11:03 Nevíte, někdo o dobré vizážistce v Hradci Králové? Moc se nelíčím a chci aby to na svatbě vypadalo hezky a přirozeně, ale líčení potřebuju, protože jsem blond a pokožku mám samozřejmě taky světlou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky prosím o pomoc. Jsem z pardubic a taky bych potřebovala někoho poradit na vizážistiku a možná i na účes... Chtěla bych delší vlasky a nechci je prodlužovat za 10000,-... Radši bych nějaké příčesky do účesu. Problém je, že moje kadeřnice s příčeskama nepracuje. Díky moc. Potřebovala bych to co nejdřív, vdávám se 9.4.2011
Odpovědět
Profilova fotka
@morrilon No já jdu na vlasy ke Koppové, když si dáš do googlu tak hned najdeš. Měla jsem na ní skvělé reference...Je z HK.
Odpovědět
Já teda můžu vřele doporuči salon Vivien v Pardubicích. Neuvěřitelně milá (krásná) a profesionální kosmetička. Mylsím, že každá nevěsta by chtěla vypadat jako ona a umí perfektně nalíčit. Já jsem si i nechala prodloužit řas a super. Koukni na www.salon-vivien.cz i ty stránky za to stojej ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jsem z toho taky cela tumpachova... Chtela jsem ke kadernici do Zamecke v Pcich a obe holciny jsou v termin nasi svatby na dovolene. Salon ma pod palcem maminka kamaradky ze skoly pani Medkova. Jinak co jsem koukala na stranky tak me napada Sun City v Polabinach (open PCE) nebo jeste Matrix Angel ale neslysela jsem zadne reference - nemate nejaka z vas zkusenosti?
Odpovědět
Ahoj, Sun City v PCE v Polabinách nedoporučuju, přístup fajn, ale výsledek nikdy nestál za nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě na svatbu líčila tahle vizážistka a byla jsem moc spokojená: http://www.nadina-vizaz.cz/index.html Líčení můžeš omrknout v mém svatebním albu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Já sháním šikovnou kadeřnici z HK, která by za mnou v den svatby přijela domů. Máte někdo tip? Díky!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky bych uvítala tip ně vizážistku, která by byla ochotná přijet k nám domů....HK :-)
Odpovědět
Ahoj holky, jsem už zoufalá. Sháním vizážistku a kadeřnici z Hradce Králové. Obeslala jsem toliká salonů, ale bez reakce. Nevíte o někom? Moc děkuji!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Mam stejny problem,hledam kadernici a vizazistku co dojede az k nam domu..Hradecko,Chlumec a okoli..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v Hradci mám osobní a velmi milou zkušenost s paní Pavlou Pivrncovou ze salonu Bellezza. Je moc šikovná a její maminka také. https://www.facebook.com/Bellezza-hai... Jinak, pokud potřebujete vizážistku, ráda dojedu :-) @jitulinka89
Odpovědět
@jitulinka89 doporučuji kadeřnici Kristýnu Marvanovou, má provozovnu v hk u magistrátu. Měla jsem jednu zkoušku a v den svatby za mnou dojela, účes super, vydržel do rána, navíc má cit pro tvar obličeje a vždy ji zajímají šaty, doplňky, za mě 100% spokojenost, umí i nalíčit, v prípade zájmu napiš Sz, pošlu kontakt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulinka89 Dobrý den, mohu nabídnout i své služby, dojet do Chlumce a lokality kolem není problém. Líčím i češu. Víc informací ráda poskytnu. Pište, volejte, budu se případně těšit. Hezký den. Lucie
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@maja2369 Diskuze je stará sedm let...:-). @ikarkulka už je neaktivní...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@maja2369 V poho, taky se mi to stává :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?