Kadeřnice a kosmetička Turnov. Vaše tipy?

Znáte někdo šikovnou kadeřnici či kosmetičku v Turnově a okolí? Moje kadeřnice zrovna daný termín nemůže. Prosím poraďte, na kosmetiku nechodím a sama se na svatbu nedokážu nalíčit :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to máme stejný problém :-/ ...sháním, jako sílená, ale protoze jsem z Prahy, tak to tam vubec neznám. Uz más nejaký kontakt na nekoho v Turnove? :-)
Odpovědět
ahoj :-) já chodím k paní žanetě koškové v hluboké ulici. je mladá, šikovná a vždycky se jí povedlo přesně to, co jsem chtěla. tady je odkaz http://www.antil.cz/index.php?pid=con... tak přeju hodně stěstí :-N
Odpovědět
ty jo, nás tady z turnova je :) já už tam teda pár let nebydlím, ale i tak jsem ze zvědavosti nakoukla, jestli se náhodou nevdává nějaká kamarádka :) k dotazu, moje ségra tady chodí k nějaké kadeřnici v hloubce a prý spokojenost... bublina25: a ty teď bydlíš v TU nebo v praze? v praze je přeci jen snazší někoho sehnat... Holky, můj tip: vizážistka simona bártová (makeupist.com) a ta spolupracuje s kadeřnicí helenou brůnovou..obě jsou úžasné a já jsem neskonale šťastná, že na svou svatbu je mám obě zabookované :)
Odpovědět
Profilova fotka
Perfektní kadeřnice je Adéla Mužičková česala i mě a bylo to super.Bydlí kousek od Turnova a dojíždí. A ohledně tý kosmetiky scháníš jako péči o plet před svatbou nebo jen vizážistku?
Odpovědět
Ahoj holky, já mám zamluvenou kosmetičku sl. Vařejčkovou (775 344 429), zatím jezdí po okolí ale v březnu otevírají salón, takže můžu doporučit :o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Ahojky,taky schánim nějakou dobrou kadeřnici a ještě vizážistku ale pořád nemužu sehnat:( Nějakej tip někdo? :-) díky
Odpovědět
Profilova fotka
Znám bezva kadeřnici a ta má známou, která také líčí obě mám zajednané na svoji svatbu. Kadeřnice je moje kamarádka a spolužačka jmenuje se Eliška Mikulová má sice salon v Libuni ale po domluvě i dojíždí ke klientům. Vpřípadě zájmu napíšu kontakt :-)
Odpovědět
Ahoj já chodim ke kadeřnici Radušce Beranové stříhá perfektně a levně.Je sice z Přepeř ale vysledek stojí za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám domluvenou kadeřnici Lýdii Dlouhou a její kamarádku na líčení. Doporučila mi ji sestřenice, kterou česali a líčili a je skvělá. Byla jsem u ní zatím na zkoušce a úplně super přístup i nápady. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré odpoledne, dojíždím líčit nevěsty i do Turnova, případně není problém :-) Mám zde profil profesionála, popř. mě můžete kontaktovat do IP :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?