Kadeřnice a kosmetička na svatbu v Praze. Poraďte

která by byla ochotná pracovat v sobotu a za rozumný peníz :-) Já vůbec nevím, kam se obrátit, bo ke kadeřnicím ani kosmetičkám normálně nechodím...
Odpovědět
já chodím do Studia Danah, Na florenci, kde mají kosmetiku, masáže, solárko, kadeřnictví, nehty a spoustu dalších služeb, které s radiosti využívám. Jsou tam strašně příjemné žensky a ceny... Jsem moc spokojená a co se týče času, je to pouze na domluvě. Zkus jim zavolat a potát se. Hodně štěstí :)
Odpovědět
Diky elp, urcite tam napisu, je dobre, ze je tam vsechno pohromade :-)
Odpovědět
Tak Danah ma obsazeno, nejaky dalsi tip, devcata?
Odpovědět
zkousko, nevim, co přesně myslíš rozumnym penízem, ale já chodim už léta do kadeřnictví florian hair, kousek od staromáku. webovky mají florianhair com. kosmetičkou myslíš kosmetičku nebo vizážistku?
Odpovědět
Profilova fotka
zkouska: Kosmetičku mám výbornou na Praze 7, ale otázka je opravdu - co je rozumný peníz? Cena odpovídá kvalitě služby a používaným značkám... Jinde bych mohla platit polovinu, ale ďoubat po staru už se nenechám, když existujou vymoženosti jako ultrazvuk apod.... Když budeš mít zájem o kontakt, tak napiš - doporučím ráda ;-)
Odpovědět
Když jsme u tý kosmetiky, máte někdo zkušenosti s trvalou/ prodlužováním a barvením řas, někde v Praze... Chtěla bych si to nechat udělat... Moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?