Jakou dekorativní kosmetikou budete ve svatební den nalíčené?

Profilova fotka
Ahoj holky, jakou značku dekor.kosmetiky budete nebo vaše vizážistka používat v onen důležitý den ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já zítra jedu skouknout Sephoru ,protože podle mě DM drogerie nebude to pravé :-) uvidíme co tam bude ...sice to nebude asi dvakrát levné ale když to bude kvalitní alespon to mužu využívat dál...těším se !
Odpovědět
Profilova fotka
@matejaamalka tak pak pisni,co jsi pořídila ;)
Odpovědět
@monus124 Líčím se každý den a svatební makeup bych si sama nedělala, protože se bojím, že by mi celý den nevydržel (srpnová svatba). Pokud bych se líčila sama, sahám po kvalitních značkách (Benefit, NARS, atd.), se kterými mám z hlediska výdrže nejlepší zkušenost :-). A určitě bych investovala do fixátoru makeupu a podkladových bází. Sečteno a podtrženo - nákup velmi kvalitní kosmetiky vás vyjde rozhodně dráž než vizážistka, ale zase vám zůstanou produkty :-). Jsem ale asi moc naročná, jelikož je kosmetika mou vášní a svatební makeup je pro mě stejně důležitý jako např výběr svatebních šatů :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@monus124 Moni, ani já si netroufnu se sama nalíčit. Bude mě líčit moje kosmetička a zároveň kamarádka, ke které chodím i na každoměsíční ošetření požije na mě kosmetiku značky Skeyndor a Germain de Capuccini. S oběma značkami jsem při ošetření spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepsi zkusenost mam s kolagenovym makeupem od Baboru plus pretrit transparentnim pudrem a tvarenku take teto znacky..co se tyka ocnich stinu tak pri pouziti podkladove baze Atrdeco drzi skvele i ty nejlevnejsi..me barevne nejvic vyhovuje MAC a z levnejsi je opravdu dobry dermacol(ten ma i dobrou podkladovku pod make up) ocni linka je fantasticka vodeodolna od Artdeca..co se tyka rasenky kupodivu jsem nejspokojenejsi s klasikou od Max factoru 2000..rtenky mam opravdu rada partner na me miluje namalovanou pusu a z tech ktere jsem zatim vyzkousela asi trosku smutne zjisteni ze mi nejvic vyhovuje rtenka z drogerky konkretne od lorealu edice pro blondynky..maji krasne ruzove a nude odstiny..:))
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k já se spíš ptala proto, že mne bude líčit vizážistka, ale je mi 44 let a ona ličí fajn,ale pro zralou plet přípravky nemá. A já se moc nelíčím,ale chtěla bych NA STÁŘÍ ZAČÍT :-D takže by mi líčidla zůstaly,já mám doma jen řasenku :) neměla jsem poslední roky příjemne,takže bych si udělala radost a dala sama sobě dáreček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka jediná véc k líčení je taky max faktor 2000 :)
Odpovědět
@monus124 dobré zkušenosti s dekorativkou mám i od Yves Rocher - obchody ve větších městech a taky spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 ale dekorka se urcite nerozdeluje pro zralou a mladou plet:) k veku si staci vybrat jen spravny odstiny. Hlavne se vyvarovat moc perleti a nebo hodne trpitkam. A pokud chcete zacit licit urcite bych zacala od zakladu a o tu plet zacala spravne pecovat:) to pak bude krasnej makeup :)
Odpovědět
Profilova fotka
@broccolka se snažím ;) denně 2,5 litru vody, zdravá strava, nekouřím, bez vyčištěné pleti nejdu spát, nelíčím se (protože to neumím :), 1 měsíčně návštěva kosmetiky, jen v těch krémech mi doporučuje každý něco jiného, mám ji pórovitou, mastnou, s T zónou. Takže snad na tom makám ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@monus124 juuu tak to je super:)
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 no tak dneska jsem holky byla v Sephora , a koupila makeup od sephory (dlouhotrvající) , krémový korektor(sephora) , tužku na obočí ( sephora) a oční linky tekuté (sephora) ,dokonce mi dali do malého kelíšku tester podkladového krému pod makeup zdarma (a malý lak na nehty jako dárek od sephory a vonaku tester od dioru), tak uvidíme jak to bude fungovat :) dneska měli na značku sephora 30% slevu , takže jsem ušetřila 400kč. Makeup jsem samozřejmě hned musela doma vyzkoušet i korektor a jsou super , jde vidět fakt rozdíl oproti kosmetice z dm ....sice ještě chybí pár věcí jako fixační sprej , pudr a oční stíny ale ještě čas. Musela jsem si v prodejně založit zdarma věrnostní kartu abych měla tu slevu ale co bych pro 2 minutky neudělala :) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matejaamalka suuuper, na co je fixační sprej, omlouvám se,ale nemám tucho, nelíčím se
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 ahojki fixátor je k prodloužení trvanlivosti makeupu , nejlepší je když máš podkladový krém (vyhlazující) pod makeup , dlouhotrvající makeup a ten fixátor , pak by neměl být problém aby to drželo dost dlouho :) dneska jsem trochu poučovala paní co prodávala v sephoře když mi makeup chtěla zkusit na hřbet ruky barvu makeupu , tak by se barva totiž zkoušet neměla , barvu rukou máte jinou jak na obličeji , mělo by se to vyzkoušet na krku nebo na bradě ...jéžiš já bych se v tom obchodě vyžila kdybych tam pracovala :)
Odpovědět
Profilova fotka
@matejaamalka ta musela mít radost :-) :-D Díky moc za informace
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 no to asi neměla , ale když v takové obchodě prodává měla by mít tyhle informace :) :-D když člověk dává za tohle takové peníze chce mít správný odstín .
Odpovědět
na me pouzila Mary Kay a super
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?