Jakou barvu svatebního líčení?

Ahoj nevěsty :-) Jen tak pro inspiraci, do jaké barvy se líčíte na svatbu? Jsem blondýnka se světlýma modrýma očima...na zkoušce jsme zkusily líčení modré, ale vypadalo to fakt divně :-( tak jsem od modré ustoupila a zkusily jsme takové hnědo-růžovo do fialova, ale nevím nevím...pořád přemýšlím, jestli by do modra taky nešlo nalíčit nějak lépe, vkusně atd.
Odpovědět
ja jsem také blondýnka, líčit se plánuju sama, a zkoušela jsem ruzné barvicky a nejvice se sama sobe líbím práve v růžovo, fialovo hnedé (přičemž té fialové fakt jen maličko)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem to od profíka a hnědo-meruňkové. Vypadalo to super;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
....modré oči v hnědém líčení krásně vyniknou. Nemám své líčení nafocené v detailu, ale jednu jinou nevěstu kterou Lica líčila mám ;-)
Odpovědět
Určitě se dají najít odstíny modré, které k modrým očím půjdou, ale obecně to není pro tu barvu ideální, takže doporučuji spíš třeba odstíny hnědé, šedé, stříbrné, klidně i lehce do růžova.
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 je fajn použít kontrastní barvu, takže u modrých očí meruňkovou, zlatou, lososovou, prostě odstíny tímto směrem:) ale hnědá taky nikdy nezklame:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mám sice hnědé oči a mela jsemtakove ruzovo-sedo-stribrne líčení, ale modrým očím by to slušelo taky :-) Bylo to takové no moc romantické, ale suprovni :-)
Odpovědět
Modrá sluší málokomu. V jaké barvě máte svatbu? Zkusila bych jinou vizážistku a nechala to naní. Max bych chtěla kouřové líčení (dělá se i v barevných variantách).
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem měla fialovo stříbrné líčení a neměnila bych taky jsem světlý typ a mám modré oči :-) koukni na fotky - nebála bych se těchhle barev :-)
Odpovědět
Jak píšou holky, odstíny hnědě vypadají nádherně. Do modré bych asi nešla.
Odpovědět
@xvitko13 Tak jako první bych vyměnila vyzážistku, protože nalíčit blondýnku s modrýma očima v odstínech modré je zvěrstvo (připomíná mi to 90. léta :) ). Jinak bych doporučila barvy, které psala @barccca. Plus já ještě ráda stínuji od perlově bílé do šedé se stříbrnými odlesky. Nalíčila jsem se tak na vlastní svatbu a všichni moc chválili :)
Odpovědět
@karol2014 Já to pochopila tak, že to bylo přání zákaznice, že chtěla modrou... ale třeba se pletu
Odpovědět
Článek se načítá
@kacenkakaca Nebo se asi spíš pletu já :)
Odpovědět
A co toto? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Při líčení nevěst, se ptám vždy na barvu kytice nebo barvu, do jaké mají laděnou svatbu. Tu barvu pak mohu použít při líčení, pokud nevěstě sluší. Tzn, když máte svatbu laděnou do bílo - růžova, doporučím nevěstě kouřovo - růžové stíny. Modrookým blondýnkám sluší. Hezky také vypadá kouřové líčení do šeda či hnědo-krémova. Je důležité prolínání barev, prostínování a celkové sladění typu nevěsty se stylem svatby. Obecně se nedoporučuje stejná barva stínů, jako máte oči. Zbytečně v ní zaniknou. Posílám příklad modrookých blondýnek, které jsem líčila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?