Jaké líčení zvolit pro hnědé oči a tmavě hnědé vlasy?

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s vizážistikou a jaké líčení zvolit pro hnědé oči a tmavě hnědé vlasy? předem děkuji za typy:-)
Odpovědět
Zajdi si na zkoušku k nějaké vizážistce, udělá ti vícero líčení a podle toho ve kterém se budeš cítit nejlíp, tak to si vyber. Ve svatební den se potom můžeš nalíčit sama. Nebo zajdi do nějaké parfumerky (např. FAN, tam tě nalíči zadarmo - na stránkách mívají akce na líčení) a doma to podle toho můžeš vyzkoušet.
Odpovědět
Moc děkuji za typ x-)
Odpovědět
Tak asi bych zapřemýšlela jakou barvu budeš mít kytici a nebo celkovou svatbu a nějak to pěkně sladila pokud tedy nechceš jen řasenku nějkou tu linku a lesk na rty ale chce to asi zkusit
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se nechceš líčit sama tak určitě se zeptej své vizážistky která tě bude líčit, na zkoušku.Ta by měla být většinou v ceně a může ti toho vyzkoušet víc ;-) Jestli se chceš líčit sama tak to je těžký říct co by bylo hezké a co by ti slušelo víc.Hlavně záleží na tom co si představuješ.Ale pro hnědé oči a tmavé vlasy se vždy hodí bronzové líčení tudíž bronzovo zlaté stíny a těmy by si mohla udělat i kouřové oči pokud bys je chtěla :-) Ale je spoustu barev které by si mohla použít,hnědé oči to mají nejjednodušší ;-)
Odpovědět
nikuse:dobrý typ horší to mám asi já zelené oči černé vlasy pořád nad tím nějak přemýšlím výsledek zatím žádný :-(
Odpovědět
Profilova fotka
rozalie: Já mám takyúplně čistě zelený a tmavý vlasy.Nejhezčí je když si dáš fialové stíny.ty ti oči nádherně zvýrazní hlavně tu barvu ;-) vlastní zkušenost :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?