Jaké líčení se hodí k modré svatbě?

Profilova fotka
ahojte holky, můžete mi poradit, jaké líčení by se hodilo k modré svatbě?Mám hnědé v lsy s melírem a modré oči.Uvažovala jsem nad růžovým jemným líčením :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Liceni bych volila vyhradne podle satu a toho co sedi k tvemu typu pleti a barve vlasu. Vubec bych se neorientovala podle barvy svatby, myslim ze takove detailu, ze k sobe ladi barva vyzdoby a ocni stiny nevesty, si nikdo nevsimne :-) Udelej zkousku a hod sem fotku ;-)
Odpovědět
Hlavně ne modrou :) Modré líčení nepůsobí hezky, jakožto barva pleti úplně nejdále :) Pozor na to, aby růžové líčení celkově nesplynulo s pletí na fotkách se zcela neztratilo. Šla bych asi do růžové na pohyblivém víčku a k vnějšímu koutku oka do tmavšího, třeba fialkova a do kouřova rozpracovala.. Pod obočí světlounký tělový nebo až bílý stín.. To oko prozáří
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám modrou svatbu :-) a jsem i stejný tip :-). U kosmetičky jsem ještě nebyla, ale ráda bych kouřové líčení, případně stříbrné stíny. Uvažovala jsem i o tzv. "nahém líčení" tak uvidíme, co kosmetička vymyslí.
Odpovědět
Já bych se taky moc barvou svatby neřídila, též budeme mít modro-bílou svatbu,ale mít modré stíny bych nechtěla, nelíbí se mi to a přítel by asi taky dvakrát nejásal... Mám blond vlasy a hnědé oči a do vnitřního koutka dám světlý tekutý stín na projasnění a po zaschnutí nanesu tělovou nebo světle hnědou, dále k vnějšímu koutku vystínuji to tmavé hnědé, ale opravdu decentně a se stínováním si vyhraji..rozhodně půjdu do přirozeného líčení, rty dám nude s mírně růžovou rtěnkou nebo leskem. Líbí se mi u modrooček, když je vnitřní koutek růžový a stínování pokračuje do šeda, ale opět velice decentně a stínovaní by mělo být propracované... né, že někdo udělá dva tahy štětcem a je hotov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ne že bych rozuměl líčení, ale posílám pro inspiraci nevěstu "v modré" :-) Ať se svatba vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zvolila buď líčení modré, ale vždy v kombinací jiné barvy. Je-li nevěsta jemná blond, tak na pohyblivé víčko světlý stín modrý, doplněný přírodní barvou shodující se s barevným typem, světle hnědá, nebo šedobéžová. Pokud je nevěsta tmavovláska, může použít i tmaší modrou do očního oblouku vždy ale v kombinaci s neutrální barvou - šampaň, světle šedá. Další varianta je líčení přírodní, aby ladilo k nevěstě a byrvy se vzájemně nerušily. Také je potřeba vzít v úvahu, na jaké líčení zvyklá, aby se cítila dobře. Pokud budete chtít poradit konkrétně, ráda dotazy zodpovím.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já budu mít něco na způsob kouřového líčení ale hodně jemně.. Posílám fotky na ukázku z první zkoušky :-) Budu mít lehce modré a stříbrné stíny, tmavě modrou tužku na oči a umělé řasy pro zvýraznění očí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?