Jaké lepidlo na řasy byste mi doporučili?

Dobrý den, prosila bych o radu - chtěla bych na svatbu nalepit umělé řasy, ale má vizážistka mi řekla, že momentálně neví o žádném lepidlu na řasy, které by vydrželo celý den (max. 4 hodiny). Poradíte mi nějakou značku? Popřípadě i značku umělých řas?
Odpovědět
Nevím značku, ale řasy mi vždycky vydržely celý den, někdy i druhý. Úplně bez zaváhání. Fakt nechápu, proč by to nemělo držet.
Odpovědět
mě taky řasy držely celý den i celou noc :)
Odpovědět
Duo nebo Ardell
Odpovědět
Také nechápu, proč by ti řasy neměly držet celý den/noc. Já u některých lepidel mám problém, při prvním uchycení, ale když už je přilepím, tak nepustí :) Nejlepší zkušenost mám s lepidlem značky Artdeco. Zkoušela jsem i Ardell na základě doporučení, ale vadila mi barva lepidla a ani zas tak dobře nelepilo.
Odpovědět
ardell. a nevím co blbne, mě vlastně v případě krize drželo celý den i lepidlo které bývá součástí řas a nestojí za nic...
Odpovědět
Profilova fotka
DUO, vydrží i den poté :-))
Odpovědět
Tak změňte vizážistku. Když nestihnu objednat z profilicení, tak použiju z DM a drží také dobře. Důležité je dobře přilepit.
Odpovědět
Profilova fotka
blbost, staci i normalni lepidlo, co je v sade s rasami. samozrejme Artdeco nebo jine jsou lepsi, ale ani ja nemela nejmensi problem cely den az do noci s "obycejnym". hlavni je lepidlo nanest v primerenem mnozstvi, nechat trosicku zaschnout a rasy dobre pritlacit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Lepidlo DUO. Neznám nic lepšího ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A není to spíš o tom, že Tě chtěla dostat na prodloužení řas řasa na řasu? Z toho by měla větší výdělek :-)
Odpovědět
Já používám lepidlo DUO a přírodní řasy Ardell. Když potřebuju aby mě vydržely delší dobu, použiju jen víc lepidla, ale pak ty řasy delší dobu pofoukávám, tak aby lepidlo naschlo a vždy mě řasy vydrží celý den. I ve svatební den mi vydržely, ale je pravda že jsem nebulela :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?