Jaká podkladová báze pro zralý věk?

Profilova fotka
Ahoj holky,vy které rozumíte líčení,jakou značku by jste doporučily jako podkladovou bázi pod make up? Je mi 44,plet s rozšířenými póry, t zóna,drobné vrásky určitě najdu:) děkuji moc,v líčení jsem laik... může být i o něco dražší,raději přišetřím,ale ať je už kvalitní
Odpovědět
Rozjasňující make-up. A investujte do kvalitní péče o pleť. Vše se dá řešit. Make-up pouze zakrývá již vzniklý následek nevhodné péče o pleť.
Odpovědět
Základem je péče, ale pokud se ptáš na bázi pod makeup, jsem spokojená z těch levnějších s Lorealem, ale používám spíš na zvláštní příležitosti. Jinak pod makeup doporučuji od Esteé Lauder produkty z řady Idealist, pod makeup jsou skvělé.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc. Jinak já se skoro vůbec nelíčím,chtěla jsem tu bazi jen na příležitostní líčeni. Nemyslim si,že se starám špatně.Ráno i večer plet odlíčim,nikdy na to nezapominam,použivam kremy i masky pro smišenou plet,co dva měsice návšteva kosmetičky.Přesto mám plet s rozšiřenými pory a t zonou,jsem laik,ale mamka to měla stejné,tak počitam,že je to dědične. Ted jsem byla na kožnim se znamenkem a tam mi doktora řekla,že si mam koupit pouze čiste serum kolagen nebo serum kyseliny hyalur. A nic vic nemam patlat,a odlicit se jen vodou..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nebyla moc spokojena s líčenim na svatbu,zvýraznily se mi vrásky a plet vypadala unaveně,tak jsem se dočetla o te podkladové bazi pod make up,proto se ptam,jake máte zkušenosti a kterou by jste mi pro věk nad 40 doporučily ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 jojo sera s kolagenem a s kys. hyaluronovou jsou vyborná taky používám. A jsem úplně nejspokojenější :) A podklad pod makeup.. bych mohla doporučit dermacol..:) a nebo od mary kay... tyhle dva jsou výborný.. ikdyž já dnes teda mířím do MACu pro nějakou podkladovku na svatbu :)abych vyzkoušela i něco jiného
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si koupila na doporučeni te doktorky to serum kysel.hyalurunové,je pravda,že mám plet jakoby sametovou,hladounkou,ale překvapilo mne,že na to už nemám davat žadný jiný krém.Ale nic mne nestahuje,což je fajn;) Kdybys měla z MACa nějaký tip,tak pisni.Já to chci taky na svatbu,budu si dávat občas tu podkladovou bazi,a namaluji se,at si zvykam:)
Odpovědět
Profilova fotka
Už nikdo neporadí nějakou podkladovou bázi pod make up? Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro zralejší pleť platí, že méně je více, tj. bez podkladové báze nebo velmi malé množství (ráda používám NARS) a trik je v make-upu jemné konzistence. Všechny hutné make-upy zvírazňují vrásky. Make- up doporučuji bobbi brown - moisture rich foundation a pokud vůbec korektor tak určitě ne tuhý. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji,já se dočetla,že ta podkladová báze schová vrásky? Takže spíš bych ji měla vynechat?
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že neschová. Naopak čím větší vrstvení tím více se vrásky ukáží. Kvalitní make-up a bázi bych nedávala, nebo jen velmi velmi málo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?