Jak zamaskovat tetování v korzetových svatebních šatech?

Nevíte někdo jak zamaskovat tetování???Budu mít korzetové šaty a na celých zádech mám tetování.Nejdříve jsem o tom že bych si zakryla něco co je mou součástí neuvažovala, ale ted´si nejsem tak jistá zda by to nevypadalo špatně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám taky tetování, dokonce dvě:-) nemám je teda tak velké jako ty, ale skrývat se je rozhodně nechystám:-) Jednou jsem si je nechala udělat, tudíž jsem na ně hrdá, je to součást mě a budu je ráda vystavovat na odiv:-) Jedno mám na ruce a jedno na kotníku. Taky mám korzetové šaty a myslím, že to tetování to jenom ozvláštní;) určitě bych to neskrývala, být tebou:-) Co na těch zádech máš?
Odpovědět
@verolen24 Dej si na obřad bolerko, pak už to tak vadit nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám tetování,sice jen nad kotníkem, ale je mou součástí takže spíš ho ráda vystavuju než maskuju:-)
Odpovědět
@obyvatelka Ahojky, přesně tak jsem nechtěla aby to vyznělo.Já se za svá tetování nestydím.Ráda je ukazuju.Ale k těm šatům se mi to moc nehodí.Slyšela jsem že existují nějaký make-upy na zakrytí tetování.Ale abyto pak nevypadalo ještě huř - kdybych tam měla tunu make-upu. V podstatě se to pak dá na fotkách vyretušovat že??? Na levé lopatce mám hlavu lva s otevřenou tlamou a na páteři pak italskej nápis. :-)
Odpovědět
@martinatea Juuu takhle to vyznít nemělo.Ted´to vypadá že se za své tetování stydím.Ale to tak není.Jen jsem někde četla že to jde zamaskovat, tak jsem chtěla vědět zda s tím tady někdo nemá zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24: Úplně ti rozumím:-) Já se na své tetování taky nestydím, ale to na zádech budu zakrývat bolerkem (myslím, že čínské znaky se ke svatebním šatům moc nehodí) a kdybych tušila jak zakrýt čertíka na zápěstí tak bych byla úplně happy:-) Takže jestli někdo poradí jak to zakrýt budu ráda. Prostě člověk chce být trošku za princeznu co? ;-)
Odpovědět
Jj princezna se lvem na lopatce asi neni moc cool.ale prinejhorsim se to na fotkach vyretusuje.ja ani nevim jak to tetovani na tech zadech s satama vypada.treba to nakonec bude hezkej svatebni doplnek:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 Třeba ti tohle pomůže rozhodnout se, zda maskovat, nebo ne: http://www.beremese.cz/fotoblog/danid... Nech se v šatech vyfotit a dumej dumej ;-) Jestli se rozhodneš pro maskování, zeptej se vizážistek - snad má nějaká profi vybavení, jako mají u filmu - protože tam zamaskují cokoliv 8-)
Odpovědět
@kuzle1984 na zápěstí zkus vykoumat nějakej širší náramek, nebo jinou ozdobu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
já mám tetování na páteři od krku asi 15 cm směrem dolů, něco arabsky ;-) a schovávat ho určitě nebudu
Odpovědět
@verolen24 jinak mrkni třeba na ebay nebo to vyrábí Mac http://www.ebay.com/itm/Wedding-Tatto...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den dámy, tetování se dá zakrýt make-upem Vichy Dermablend, k dostání je v lékárně, určitě najdete svůj odstín. Hezký den přeje Martina, vizážistka
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tetování bych taky neschovávala, ;-) je to tvůj výraz osobnosti , zkus závoj , který to jemně zakryje na obřad a potom na hostině z tetování udělej modní doplněk šatů. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ačkoli mi tetování vůbec nevadí,tak při svatbě bych ho asi určitě schovala. Přijde mi,že to pak celkem kazí dojem. Žena by měla vypadat jak princezna a s tetováním,nevím no. Ale je to každého věc a názor:).
Odpovědět
Profilova fotka
Nu já budu mít bolerko na obřad a pak kdyžtak sundám.. Mám přes celou lopatku Lili jak psala @elisjitu každá nevěsta by ve svůj den měla vypadat jako pincezna. I když je pravda, že u některých nevěst to vypadá zajímvě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Martinou. Pokud chcete tetování zakrýt make-upem, tak je opravdu nejlepší ten Dermablend. Je voděodolný, takže se nemusíte bát, že se vám rozteče, když se budete potit nebo když třeba nedejbože zmoknete :-) Když vám to navíc vizážistka postříká fixátorem make-upu, tak by to mělo být odolné i vůči otěru. Tzn. neušpiní se vám od toho šaty. Tetování zdar! Vizážistka Marie Tyburcová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?