Jak vydrží líčení?

Tak mi volala kadeřnice,že v tu sobotu co se vdávám má ještě jednu nevěstu tak jeslti by mohla přijet na 7 hodinu a,že i s líčením ti trvá tak dvě hoďky chci se zeptat ohledně líčení, myslíte,že bude v pohodě,když na obřad pojedeme až v 11.30 a obřad máme ve 13.00? Potřebuju,aby to vydrželo aspon do 16 hodin kvůli focení :-)
Odpovědět
A tebe líčí a češe jedna osoba? Pokud ne, tak kadeřnice může přijet klidně na sedmou a vizážistka třeba o hodinu déle. A jestli už jsi měla zkoušku, tak víš, jak dlouho ti líčení vydrželo. Záleží,co na tebe vizážistka použila/použije za kosmetiku.
Odpovědět
@charlizet zkoušku jsem ještě neměla... jj je to jedna osoba
Odpovědět
profesionální vydrží do druhého dne...vizážistka mi jen poradila vzít si sebou alespoň lesk na rty na obtažení, ale oči a make up vydržel do rána
Odpovědět
@misutkakosutka Kvalitní líčení vydrží více něž 24h
Odpovědět
Profilova fotka
@misutkakosutka Kvalitní líčení od zkušené vizážistky vám vydrží do dalšího dne a make-up neteče. My vizážistky jsme vybavené tak, aby Vaše líčení vydrželo co nejdéle ;-) Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@misutkakosutka liceni kvalitnim make-upem vydrzi cely den, toho bych se nebala. na foceni bych Ti doporucila pripadne trosku prepudrovat, aby ses neleskla v obliceji (staci takovy ten bezbarvy jemny pudr) a pripadne trosku pretahnout rty leskem. ;-)
Odpovědět
Jo, jak říkají holky, s dobrýma produktama make-up vydrží. Určitě to ale vyzkoušej předem, ať víš.
Odpovědět
@glaeser a co znamená dobrý make-up? mám si vybrat mezi 4 salonama (nemam k dispozici pomoc) na co jse mám prosím zaměřit?
Odpovědět
Profilova fotka
@annachr Po zkoušce líčení sledujte svou pleť a make-up, to by vám mělo hodně napovědět, jak vydrží, podívejte se na fotky vizážistek, které nevěsty líčily. Ptejte se vizážistky zda používá fixátory, které jsou základem dlouhotrvajícího make-upu. Snad jsem vám trochu poradila. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, napište mi. Hezký den :-)
Odpovědět
můžete mi prosím také poradit? O víkendu má být velké horko a já se zrovna vdávám. Nadšená z toho nejsem, protože teplo špatně snáším. Vydrží make-up i když se trochu zpotím v obličeji? Nebudu se lesknout?
Odpovědět
Profilova fotka
@jity5 o toto by se měla postarat vaše vizážistka :-) Moje nevěsta bude mít perfektně připravenou pleť, pod make-up dávám matující krém + matující make-up. Vybavuji ji transparentním pudrem a doporučím i matující ubrousky, vše obstaráte u mne ;-)
Odpovědět
Profi líčení vydrží dokud se neodlíčí - já byla nalíčená od 9 ráno, obřad ve 2, focení v 5, a skončili jsme ve 4 ráno :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?