Jak vám líčila kosmetička řasy??

Ahoj, byla jsem cca před měsícem na zkoušce účesu a líčení - vše mi bude dělat jedna paní. Účes bude dobrý, ale co se týká líčení....U mně je totiž problém, že mi dělá zle, když mi někdo cizí šahá na řasy. Takže cukám očima, nevydržím být v "kamenné" poloze. A tak paní to asi poznala a ty řasy mi nalíčila způsobem, že jsem měla zavřít oči a jen mi párkrát přejela řasenkou přes řasy s tím efektem, že jsem z nich měla pár takových nevýrazných slepených trsků...nebylo to vyloženě ošklivé, takové hodně přírodní, ale na mě dost nevýrazné, řasy si dokážu sama upravit mnohem lépe a výrazněji. Zbytek byl ale moc hezký, jemný, fajn. Už mám ale vše domluvené u ní, a nechtěla bych ji měnit, protože je jinak moc fajn a taky...máme týden před svatbou, tak bych asi moc spolehlivých lidí nesehnala. Tak se vás chci zeptat, myslíte, že je hloupé, abych jí ráno ve svatební den, kdy mě bude česat a následně líčit řekla, že je mi šíleně nepříjemné, když mi někdo sahá na řasy a že bych si chtěla řasy upravit sama? Měla jste tohle taky některá takhle?? Moc děkuji za odpovědi
Odpovědět
Já jsem si ve svatební den nanášela řasenku sama a to i vlastní řasenkou. Sama kosmetička mi to na zkoušce navrhla, takže nebyl problém. řekla bych jí to dopředu, ale myslím si, že by s tím neměla mít problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevidím problém, aby sis je nemohla namalovat sama :-) Je to tvůj den, má to být podle tebe. Tady není co řešit ;-)
Odpovědět
Jo díky...já bych právě nechtěla být nějak neslušná, abych ji nějak urazila, že to neumí namalovat ona...jenomže já bych právě chtěla řasy jak smetáky a ne nevýrazné chomáčky ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem si líčila řasy sama. Pro mě je problém i nechat si od někoho cizího dělat i oční stíny, to jsem nakonec nějak přežila, ale řasenku bych nerozdýchala :-). Tak jsem si ji nanášela sama, na tom není (skoro) co zkazit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nektere kosmeticky dokonce uprednostnuji, kdyz si rasy klientka nalici sama - ono se to totiz druhemu dela spatne. jinak pokud chces rasy jako smetaky, dej si umele, vypada to lip nez mit vlastni s tlustym nanosem rasenky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si sama nanášela make-up, pudr i řasenku. Zbytek líčení obstarala fotografka. Nalíčila mi oči (tužka, stíny) a nanesla tvářenku. A já nevím, ale radši bych narovinu řekla, že je mi něco nepříjemné, než aby to nebylo podle mých představ jen proto, abych někoho neurazila. Mělas jí to říct rovnou a bylo by to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě když líčila kosmetička na ples, tak mi řekla sama, ať si řasy namaluju sama :) Takže bych se nebála ozvat se :)
Odpovědět
Každá zkušená vizážistka umí nalíčit řasy při zavřených očích aniž by umazala okolní líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi je to neprijemny, uz jsem taky uvazovala,ze si rasy udelam sama, navic 99% vizazistek neumi rasenku nanyst, takze mam akorat tri chlupy misto ras. Mam svoje rasy dlouhy a pekny,, takze jeden tah rasenky udela divy, ale co oni vzdy udelaj, to nechapu.
Odpovědět
Profilova fotka
Resim uplne stejny problem. Zkouska liceni super, az na ty rasy-slepeny do nekolika trsu.Tak jsem si rikala, ze ji ten den hned na zacatku reknu, ze bych si je radeji namalovala sama svoji rasenkou na kterou jsem zvykla. Jsem rada, ze v tom nejsem sama, nepripadam si uz tak divne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@skyline123 urcite to neni blbe! Je jasne ze sama si je udelas lip :) co bych doporucila dat tam pak par snitku s umelyma, ja se toho bala ptz na tyhle veci nejsem, ale rozhodne nelituju! Mela jsem krasne rasy, ja je mam teda sama dlouhy a zahnuty ale tohle bylo proste super! Na videu to vypada moc pekne a je to prirozeny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
A tužku na oči jste si taky nanášely samy nebo to jste nechaly na ní? Já totiž tužku sama moc neumím, ale přitom si myslím, že s tou budu mít ještě větší problém než s řasenkou...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?