Jak na špatně opálené ruce na svatbu? Poraďte

Všechny nevěsty zdravím. Jelikož už konečně začalo sluníčko tak se chci zeptat zda některá řešíte stejný problém jako já. Jde o to že mám už trochu opálené ruce ale pouze tam kde končí triko. Svatební šaty mám zcela bez rukávů se zapínáním za krk a tak mi běhá hlavou jak zakreji ty poloopálené ruce. Máte na to nějaký fígl (samoopalovák atd) na solárko chodit nechci a na koupaliště k doopálení se zřejmě také nedostanu. Co tedy s tím. Předem děkuji za vzácné rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je dobrá otázka, mám stejný typ šatů a svatbu v září, takže já se budu snažit přizpůsobit se letním oblečením a o víkendu na zahrádce chytat bronz, co nestihnu asi doženu samoopalovákem, ještě uvidíme ;-)
Odpovědět
No jo jenže já mám svatbu už 14. června takže koupák a opalovačku moc nestíhám
Odpovědět
Ze samoopalováku můžeš být flekatá, když nechceš chodit na solárko, tak zkus nástřik :-)
Odpovědět
a to se dělá někde v kosmeťáku?
Odpovědět
Profilova fotka
pokud koupíš nějaký kremík s kapkou samoopalovaku, a budeš ho používat pravidelně, flekatá nebudeš.. já byla krapet flekatá první dva dny, pak už se to srovnalo a vypadá to moc dobře :-)
Odpovědět
nastrik nedoporuciji,dela fleky a pousti a neni to pekne.Zkus samoopalovak,kup dobrou znacku,ty fleky nedelaji,teda aspon me ne a nebo jak pise mifinka,zkus normalni hydratacni krem se samopalovakema to se pak zbarvujes fakt postupne a a pomalu a delaji se i sprchace se samopalovakem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý samoopalovák je ve spreji od lorealu, možná by se vyplatilo koupit i ten na obličej, dělá myslím ještě o něco jemnější strukturu. Můžeš zalepit to opálené a postříkat jen neopálenou zónu. Vyzkoušej třeba teď, abys věděla, kolik vrstev dát na srovnání odstínu. Jinak já na rychlé opálení mám svoji metodu, vyběhnu na hodinu před dům kolem poledne, namažu se olejem bez ochranného faktoru a smažím se po 25 minutách z obou stran těla. Nejsem tmavý typ, ale ještě jsem se takhle nikdy nespálila a výsledná barva je moc hezká. Je to asi hrozně proti všem radám týkajícím se opalování, ale řekla bych, že to intenzitou odpovídá zhruba solárku. A jak říkám, nespálila jsem se.
Odpovědět
Děkuji všem za rady nakonec jsem sáhla přeci jen po solárku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?