Jak mít na svatbě krásnou kůži? Po opálení se mi loupe

Profilova fotka
Ahojky holky, jen bych se chtěla zeptat. jak se člověk v létě opaluje a pak se loupe, na těle se mu udělají takové skvrny. poraďte, jak na to svatební den zamaskovat? máte s tím některá taky takovou zkušenost? aby kůže byla krásně sametová a bez skrv? díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
peeling vsechno obrousit a pak se pomalu rovnomerne opalit popr. nastrik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Tenhle problém jsem mívala. Jsem ale "flákač" a nedodržovala natíraní se krémy. takže od teď když chci aby mi opálení vydrželo déle takže se řádně mažu před i během opalování. Po příchodu domů vysrpchovat, řádně umýt mýdlem a po usušení se natřít hydratačním krémem v tenké vrstvě a raději častěji. Od té douby se již neloupu (jedině pokud se někdě "přismahnu" například že jedu dlouho na kole a zapomenu na krém - ale na to již také nezapomínám)
Odpovědět
Profilova fotka
@lekriz Já se neopálím snad nikdy, jsem bílá jako vápno.. ale před svatbou se nechám trochu "přistříknout" :-D
Odpovědět
@lekriz Myslím, že se kůže loupe hlavně když se rychle opálíte. Tak tedy zkuste být na sluníčku kratší dobu a opalovat se postupně a třeba z přestávkou pár dní.
Odpovědět
Profilova fotka
Pouze správnou péčí před opalováním, při opalování i po opalování. Před opalováním: Je třeba začít už v zimě. Správným čištěním, séry na ochranu pigmentových buněk a hydratačními krémy. V létě používání ochranných přípravků při opalování, séry, hydratačními krémy a vždy používat make-up. Dle norem EU musí mít min SPF5 Po opalování se použije nejlépe Extrazvláčňující noční krém s obsahem včelího vosku. Až když se pleť zklidní, tak se použije mikrodermální bráze a odumřelé buňky se jemně obrousí. A opět pořádně hydratovat. A 2x týdně používat hydratační masky. Na pigmentové skvrny funguje pouze prevence. Zakrýt se dají, ale není třeba si je vytvářet. U mne v kurzech se takové postupy dají naučit.
Odpovědět
Smíchat obyčejný bílý jogurt (případně podmáslí) a olivový olej. 2x - 3x týdně udělat zábal. Je to pracný - ale kůže je pak jak dětská prdelka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?