Instantní oční stíny, máte zkušenost?

Milé nevěstinky, chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás má zkušenost s hotovými - instantními očními stínami. Kamarádka mi pořád předhazuje, že si je mám pořídit, abych byla hezká. Proto bych byla ráda za každou radu, popř. značku odzkoušených a dobrý stínů. Ale nejspíš zůstanu u mojí oblíbené linky a jemných stínů :) Děkuji moooc :)
Odpovědět
Musela jsem si to vygooglit, ale co koukám, tak mi to připadá jako kravina. Dobrá báze a klasické stíny mi poslouží lépe.
Odpovědět
Prodávají je třeba i v Oriflame. Ale taky mi to nepřijde nikterak úžasné. Neumím si představit, že by to udělalo ten efekt, co slibují... Lepší klasické oční stíny. Když přidáš pár korun, tak ti vydrží celý den...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem je vyzkoušela jednou, kupovala jsem je tenkrát v Sephoře (je to asi 5 let?? +-) a musím říct, že jako docela to ten efekt udělalo, ale vydrží absolutní nic... Během pár desítek minut byl efekt pryč, zůstal jen mix stínů, který jsem si i tak mohla udělat doma.. Pro mě to byla zkušenost, že bych do toho už nikdy nešla... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?