Holky zelenoočky, jak řešíte svatební líčení?

Ahoj holky, zítra mě čeká zkouška účesu a líčení. Vše mám tak nějak připraveno, ale nevím moc jakou použít inspiraci na líčení? Co jste zvolily vy? K zeleným očím se toho zase tolik nehodí, nevím :-( normálně mám hnědé stíny... a ke svatebním šatům asi nic moc... svatbu budeme mít červeno-bílou. Ale červené stíny se hodí snad jenom ke hnědým očím :-( a do toho se zbavuji brýlí, takže by to mělo být výrazné... achich jo... 8-) Jak to máte vy? :-)
Odpovědět
@lucyluc24 Já třeba plánuji popsat vizážistce spíš to, jaká jsem, jakou mě má rád snoubenec a tak...jak výrazné se mi obecně líčení líbí a v čem bych se třeba necítila.. Čekám spíš, že mi i ona poradí, co se ke mně bude hodit, jakou mám pleť a jak zakrýt to,že jsem věčně červená kvůli každé maličkosti a co se obecně i na svatby doporučuje kvůli focení a tomu, že je jednak potřeba, aby to bylo super i v denním světle i pak třeba večer při umělém... Spíš jsem tedy volila cestu oslovit profesionálnější vizážistku, které bych mohla věřit a které jen popíšu styl, co se mně i snoubenci líbí a nelíbí. Tóny, barvy a ladění do barvy svatby a zároveň k očím nechám na ní.
Odpovědět
@kuliseks To bude asi nejlepší jí říct představu a hlavní nechat na ní... měla by i odhadnout, co bude slušet, tak snad to dobře dopadne :-) Navíc ten můj mě chce v brýlích a já si nejsem jistá. Všichni říkají, ať jdu bez nich. Mám hodně výrazné obroučky a sice mám stejně laděné i vlasy, ale i tak to budí asi až moc velkou pozornost... no, uvidíme :-D
Odpovědět
@lucyluc24 Už jsem tu viděla nevěst y v brýlích a moc jim to slušelo ;-) Já třeba brýle nosím jen k počítači, takže nemám důvod v nich jít, jinak je nepotřebuji. Někteří, kteří zase nosí čočky pořád, tak proč by nešly v čočkách i na svatbu :-) Pokud ale běžně nosíte spíš brýle a hodně lidí vás ani jinak nezná, tak si, myslím, nemusíte dělat starosti, že byste na svatbu s nimi nemohla jít.. Ale záleží i na šatech, které chcete mít.. pokud se vyloženě ty konkrétní šaty k výraznějším obroučkám moc nehodí, tak záleží, co spíš zvolit :-) Ale nejsem vizážistka, takže to neporadím.. Třeba Vám taky tohle poradí na zkoušce líčení... Pokud už máte taky i konkrétní představu o šatech třeba..
Odpovědět
@kuliseks Jo - šaty, kytici, doplňky... všechno mám... přijde mi, že se brýle k šatům moc nehodí, ale zeptám se i paní. Zase jiná paní, která se mi věnovala v salonu, tak říkala, že se jí moc líbím v šatech i s brýlemi... :-D Bez nich jsem jak nahá. Přijde mi, že mi dělají velikou image... a pak když si představím, že fouká vítr a je hnusně a já se mám někde fotit a teď mi vypadávají čočky a slzí oči... a ještě líčení přes čočky... brr...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem obrýlená zelenoočka :D Na první svatbě jsem měla decentní kouřové černobílé a bylo to moc hezké. Takové hodně decentní a brýle jsem neměla. Šaty bez nich vypadali líp a ani k účesu se nehodili. Jinak co se týče insipirace líčení tak jsem to nechala na kadeřnici a vizážistce aby to všechno hezky ladilo a neprodloupila jsem. Moje představa byla totiž úplně jiná :D
Odpovědět
@lucyluc24 ahoj, doporučuji dobrou vizážistku, která ti sama navrhne líčení...Já jí nechala volnou ruku - nejdřív jsem chtěla ať zkusí hnědé stíny, ale mám šedomodré oči a zvolila do šedomodra stíny a vypadalo to super. Sama jsem tomu nechěla věřit. Jinak líčení je výraznější než obvykle - ale musí být kvůli fotkám a můžu potvrdit, že na fotkách to skoro ani není vidět..
Odpovědět
Díky holky :-) no, doufám, že nezvolí stíny do modra, protože to vypadá na mě blbě :-( to vím i já :-D ale černobílé by mohly být zajímavé...
Odpovědět
K zeleným očím se toho hodí spousta. Já měla zlatou a fialovou a pro moje oči to byla fakt pecka. Jinak urcite zlate, hnede, fialove, burgundy, vinove nebo nektere odstiny zelene. Vsechny tyhle odstiny nosim fakt rada a myslim, ze mi slusi. Neslusi mi modre a pastelove odstiny, seda a cerna pro me nejsou idealni, spis jen jako ztmaveni vnejsiho koutku.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 k mym zelenym ocim se hodi jen prirodni odstiny bezova-tmave hneda.. Bezova musi byt studena jinak mi dela dojem uplakanych oci..vubec mi nelichoti fialova, ruzova a zelena.. Kdyz si nechas prodlouzit rasy 3D tak ti postaci i jen jednoduche prirodni liceni a dlouhe rasy udelaji velkou paradu i na fotkach..
Odpovědět
@1nelinka Ty jo, já se bojím, že s umělými řasami budu vypadat blbě :-( je to hezké, ale asi jak na kom... Ale tato varianta mě samozřejmě taky napadla... třeba u kamarádky, u které bych tipla, že by jí to moc slušelo, tak prý vypadala, jako mrkací panna a ta, která s ní na tom byla, tak se mohla uválet smíchy :-( aby nebyla svatba jedna velká komedie :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 ja mam kamaradku co dela rasy a myslim ze kdyz to ta holka umi ze se proste nemuze stat ze by ti to nesluselo.. Kdyz si das metodu rasa na rasu tak to vypada velmi prirozene a krasne.. Hrozne jsou trsy ty opravdu pusobi lacine a neprirozene stejne jak nalepovaci rasy.. Ale take zalezi jak se v tom kdo citi ja jsem takova "princezna" hodne se o sebe staram a mam takove veci rada a zas moje mamka by to nesnela na obliceji ani minutu..:)))
Odpovědět
@1nelinka A je to nějak znát, že nemáš všechny svoje řasy? Jako jestli to cítíš? Odkud je kamarádka? :-) Jako věřím, že by to určitě pomohlo, kdybych byla bez brýlí. Jak dlouho to vydrží - měsíc?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucyluc24 Tady foto jak vypadalo to líčení na mě. Jinak měla jsem i nalepovací řasy. Teď si nechám udělat prodloužení řasa na řasu. Vydrží to cca 3-5 týdnů. Kamarádka je má a super. Já jsem našla akci na slevomatu na první nalepení za 400 kč.
Odpovědět
@lith vypadáš moc krásně :-) líčení se mi moc líbí :-) vůbec to nepřijde jiné, když koukám i na fotku, kde jsi v brýlích, i když malou... teda jiné... já si připadám bez brýlí jako úplně jiný člověk a ani se tolik příteli nelíbím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 Díky. To líčení je fakt decentní a ke mě se ani jiné výraznější nehodí. Sama se normálně moc nemajluji a výrazné líčení na mě fakt vypadá jak když jsem dostala pěstí :D Ze začátku jsem si bez brýlí přišla jako nahá ale pak byl takový shon, že jsem neměla ani moc času nad tím přemýšlet. A navíc by se mi ani k šatům nehodili. Když jsme je v salonu vybírali tak se mě paní dokonce ptala jestli brýle budu mít nebo ne. Ale když budeš mít šaty ke kterým i tak brýle padnou tak to může být skvělý doplňek a i to líčení pod nimi může vypadat velmi dobře :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 jestli budes mit bryle tak jsou rasy pase..:( neuvedomila jsem si ze nosis bryle vadily by ti pri mrkani..
Odpovědět
@1nelinka Ty řasy právě asi zvolím, když mi vizážistka řekne, ať si brýle neberu. Nechám jí poslední slovo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 s těma brýlema jsem narazila třeba na uživatelku zzzupik která tady má fotečky s brýlema a vypadá to fakt dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 Mám modrozelené oči a líčení jsem měla viz foto a byla to naprostá pecka, hezky to zvýraznilo barvu očí ;-) Řasy jsem měla nalepovací, ale ne celý ten "trs", ale jen polovinu z něj, jakoby na vnějším koutku a myslím, že to vypadalo i docela přirozeně ;-)
Odpovědět
@knacki ty jo, nadhera! :-) Myslim, ze volba podobneho liceni urcite nebude marna :-)
Odpovědět
@lith ty jo, to vubec neni spatne :-) moc ji to slusi :-) videla jsem tady i holcinu, ktera mela silne obroucky a myslim byla zrzka a bryle a doplnky stejny odstin a teda pecka... Tak a ted se rozhodnout :-D
Odpovědět
@knacki Ahoj, nejsem obrýlená a oči mám spíš zeleno šedé, ale tohle je suprové a díky za inspiraci. Něco takového chci!
Odpovědět
@lucyluc24 ahojky, já mám modrošedé oči a byla jsem nalíčena viz dole :-D...byla jsem moc spokojená, řasy jsem měla podobně jak knacki, jen pár vlepených trsů řas do vnějších koutků
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, k zeleným očím se hodí např. fialkové odstíny. Fialová působí jako protiklad zelené a barva očí tím nádherně vynikne. :-)
Odpovědět
@valentovakacka dekuji moc za foto :-) je to moc pekne :-) ten styl se tady proste potvrzuje :-) byla Jsi take moc krasna nevesta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, ano zelené oči vypadají krásně s fialovou (ztmavené vnější např. šedou) , ještě bych vyzkoušela i jiné kombinace jako růžová s hnědou (šedou) záleží ještě na barvě vlasů a stylu účesu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zeleno - hnede oci.
Odpovědět
Ja mam zelene oci zhruba jako Esmeralda z te kdysi oblibene telenovely, a taky nosim bryle.. Na svatbu jsem si bryle nechala, a mela namalovane oci dost podobne jako @valentovakacka Myslim, ze fialova je sice pekna, ale pokud mas i bryle v nejake uplne jine barve nebo ti fialova neladi k barve svatby, tak to neni vhodne... bryle uz jsou konstrastnim doplnkem sami o sobe a je lepsi pod brylemi zvyraznit prirozenou barvu oci.. nepridavat dalsi kontrastni doplnek v podobe liceni. Takze abych to shrnula - ja jsem mela liceni prirozene (kombinace hnede, zelene, sede), bryle mam cerne, vlasy jsem mela polo-rozpustene s vytvarovanymi kudrlinkami, a dalsich doplnku uz jsem moc nemela - bryle jsou sami o sobe vyrazny doplnek a kdyz to clovek doplni jeste velkyma nausnicema, priveskem na krk atd, tak uz to muze pusobit preplacane... Ja na krku nemela nic a na usich jenom decentni nausnice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?