Holky..Chci se líčit sama..Prosím o zhodnocení..

Profilova fotka
Usta jsou nenalíčena..Ta praci nedaji :-) Prosim hodnotte make up a oci..Dekujuu
Odpovědět
Nelíbí se mi ty oči - jak to je ostře ohraničené, bylo by lepší je udělat do ztracena, takto to působí moc tvrdě. Řasy fajn, make-up taky. Jen tedy to obočí, ale s tím těžko asi něco uděláš...
Odpovědět
Za mě je to opravdová hrůza... Ploché, příliš a ne v hodným stylem výrazné, neexistující obočí, slepené muří nohy namísto řas...
Odpovědět
Profilova fotka
Make up dobrý, ale oči na můj vkus přehnané. Přijde mi to spíš jako někam na party než na svatbu. Sluší ti to, ale na svatbu bych zvolila trošku decentnější. Ale je to jen můj názor. :-)
Odpovědět
Taky jsem pro decentnější líčení, make- up a tvářenka dobré , řasy a linky ještě hraniční, ale stíny a obočí nezlob se, to je hrůza. Méně je někdy více! Ale nenech se odradit a zkus něco jiného. Taky jsem se líčila sama a nechápu na co utrácet za vizažistu! Taky zkus jestli to vydrží dýl jak několik hodin, ze zkušenosti vím, že není vůbec čas v den D na nějaké úpravy!
Odpovědět
Profilova fotka
@sakurraa takto nee:( svěř se vizážistce, opravdu, toto líčení působí spíš jako pro návštěvu nočního klubu, a i na tu to je moc, a to jsem zastánce výrazného líčení. Aspoň zkus, jak budeš vypadat nalíčená od profíka:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju mooc holky..Ano zkusim kontaktovat vizazistku..Dekuju
Odpovědět
Třeba to pomůže:) http://www.stream.cz/nejnovejsi/fasad...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se tedy zdá i ten make up tmavší než by měl být, ale to může dělat to umělé světlo. Mimochodem, máš dokonalou pleť. :-) Závidím... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sakurraa na svatbu urcite takto ne.. pusobi to prehnane, vubec ti to nelichoti, navic mas i spatne zvolene barvy (tmavy make-up, moc ruzova tvarenka,..). liceni oci mi pripomnelo diskoteky v 90.letech. :-x byt tebou bud sjedu par navodu na webu a zkusim podle nich natrenovat neco prirozenejsiho a aktualnejsiho nebo cele liceni necham na profika..mas peknou plet a hezky oblicej, myslim, ze by stacilo malo k dokonalemu vysledku ;-)
Odpovědět
Mně se tedy výrazné líčení líbí, ale tohle se moc nepovedlo. Předně si myslím, že ti barva těch stínů úplně nesedla, ale hlavně mi vadí, že nejsou rozmazané do ztracena. Řasy jsou slepené a žmolkovaté a teda to obočí, to je fakt tragedie, to vůbec nemáš. To máš vytetované? A makeup nic moc, nesedla ti barva.
Odpovědět
make up moc tmavý a je ho moc, oči až moc výrazné, obočí by chtělo dobarvit tužkou, řasy přirozenější, klidně ale vlepit trs do vnějších koutků, když je chceš "kočičí", no vcelku líčení když ubereš o 40% na výraznosti, tak není špatné, úplně nezkušená v líčení nějsi, takže do toho klidně běž, pokud nechceš utrácet.. jen prostě uber :-) jinak jsi krásná a máš krásnou pleť, která není potřeba zaplácávat :-)
Odpovědět
k obočí se ani snad nemá smysl vyjadřovat. Stíny bych rozetřela do ztracena a něco udělala s těma řasama - slepené cucky.. A mapeup bych volila světlejší... jinak dobrý
Odpovědět
Článek se načítá
@sakurraa Jaké budeš mít šaty, a v jakém stylu bude celá svatba? Pokud je vše v klasičtějším stylu, tak by to chtělo přizpůsobit líčení, aby působilo přirozeněji. Pleť máš opravdu krásnou, jakou značku podkladového make-upu používáš?
Odpovědět
Přijde mi to spíš jako večerní líčení - hodně výrazné, na denním světle by to mohlo působit dost plakátově.
Odpovědět
Takhle bych jako nevěsta rozhodně vypadat nechtěla. Přijde mi to moc výrazné. Volila bych přirozenější líčení, jemnější. Určitě bych stíny nedávala až k obočí a netáhla bych je do špičky do boku..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Přesně takhle jsou "namalované" barbie. Je to hodně agresivní. Hodně štěstí při hledání
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona možná se pletu, ale přijde mi to jako "make up photoshop", podklad vypadá opravdu hodně uměle..
Odpovědět
Zjemnit, neostřit a tolik neprotahovat. Kombinace barev ale OK.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?