Hledám vizážistku z Brna, která mě namaluje i učeše

Profilova fotka
Ahoj holky, hledám někoho šikovného z Brna, kdo umí pěkně namalovat i učesat a je ochotný dojet za mnou na statek, 130 km od Brna. Rády bych zkoušela v Brně, ale asi to není podmínkou. Spíš potřebuju někoho, kdo zvládne obojí a přijede za mnou. Znáte někoho takového? Díky za každý tip ;-)
Odpovědět
Sonka Skerik.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný dobrý den, zkuste se podívat na můj profil. Jezdím do Brna pracovně I za nevěstami pravidelně. Pokud budete mít zájem o více informací, kontaktujte mne... ;-) Vaše Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu doporučit např. Nelli Vaněčkovou či Hanu Čihánkovou. Ověřeno nejen na svatbách, ale i při spolupráci v ateliéru - holky jsou super.. ;-)
Odpovědět
Doporucuju taktez Sonku, pripadne Hanku. Jsem sama vizazistka, praci obou dam znam a sleduju nekolik let. U me vyhrala Sona, tak nejak k ni mam blize. Licila me ted na veletrhu a naprosta spokojenost-podle mych predstav, precizne provedene, kvalitnimi produkty a i kdyz me licila hned rano a odpoledne jsem si sla lehnout, vecer liceni vypadalo stale velmi dobre. Pokud si nevyberete z nich, hledejte vizazistky, ktere maji zkusenosti jak s dennim licenim, tak licenim na fotku.
Odpovědět
Profilova fotka
Hanka Čihánková je top
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám doporučit naši vizážistku Jitku Kalousovou pokud budete chtí zašlu Vám do IP kontakt na ni. Ve svatební den dojede za Vámi učeše Vás i nalíčí.
Odpovědět
Dobrý den, ve spoluprací s kadernickym salonem Puls Vám mohu poskytnout balíček pro nevěsty s profesionální vizazi a ucesem, dojizdime kamkoliv v okolí Brna a Břeclavi, zkouška možná v Brně. Pokud mate jakékoliv otázky, jsem Vám k dispozici.
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab Jsem svatební vizázistka,zajistím účes i líčení, přijedu kamkoliv ,záleží jaký termín.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, mě líčila a česala Simona Buchtová, je to profesionální vizážistka. Přijela k nám domů i na zkoušku líčení a účesu (já mám mimi, tak bych ani nikam dojet pořádně nemohla). Pokud budeš chtít na ni kontakt, pošlu, nebo ji najdešna FB (stejně jako ukázky její práce), spolupracuje s fotogarafy. Opravdu doporučuji, je velice šikovná a příjemná! Pokud budeš chtít, pošlu i fotky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?