Hledám v Příbrami kosmetičku a vizážistku na svatbu

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s někým, kdo umí hezky a za rozumnou cenu nalíčit na svatbu?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Kacka01: psala jsem jí a odepsala mi. Sice by se mi podle toho co psala líbila, ale za zkoušku chce 500,- a za líčení v den svatby 550,- i s cestou, což mi přijde docela hodně :-| . Když koukám na ceny salonů z Příbrami co mají www stránky, tak líčí zhruba za 200,- - 300,- Kč.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Kacka01: no tak s Prahou se to naštěstí srovnávat nedá. Hlavně nechápu tu věc, že když jdu ke kadeřnici, tak mě účes bude stát do 300,- Kč a tak stejně zkouška účesu. Ale kadeřnice na tom stráví mnohem víc času, tak je takový zvláštní, že líčení pak stojí jednou tolik. S kadeřnicí jsem to zrovna minulý týden řešila a taky nechápe, jak může být líčení dražší než vytvoření účesu. No uvidím jak to nakonec dopadne. Ale jak píšeš, tak každý máme nějaký rozpočet a mně přijde 1100,- za líčení hodně. A ty se necháš nalíčit u téhle Míši nebo budeš shánět někoho jiného?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Kacka: já chodím do Bílé růže na nám. T.G.Masaryka k Jarmile Vaškové. Za stříhání a mytí zaplatím do 300,- Kč a to mám vlasy docela dlouhý. Když jsem chodila na melíry, tak to samozřejmě taky bylo mnohem dražší. Moje kadeřnice používá značku Goldwell. Jinak být líčení bez zkoušky, tak do toho těch 500,- dám taky, ale dát to ještě za zkoušku mi přijde hodně. A bez zkoušky bych do toho nešla, když netuším jak bych v tom pak vypadala. Nedávno jsem viděla fotky mé kamarádky ze svatby a ta byla u kosmetičky na líčení a musím říct, že kdyby se nalíčila sama, tak by byl výsledek stejný. Takže bych na zkoušku určitě chtěla. Jó, mít penízky a nemuset tak řešit takový "drobnosti" :-)
Odpovědět
Holky, nebyla jste některá na líčení u vizážistky Hany Lagronové? Co jsem slyšela, tak by měla být šikovná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, mám svatbu v září a sháním vizážistku, která mě doma nalíčí a učeše. Znáte někoho z Příbrami? Co jsem slyšela, tak je šikovná slečna z liceniPB, prý jezdí domu a zkouší i více líčení. Koho máte? Dík
Odpovědět
Ahojky, líčila a česal mě taky Renata z licenipb , mohu jen doporučit. Líčení mi vydrželo celý den, moc jí děkuji.
Odpovědět
Holky neznáte ještě někoho kdo je z Příbramska, šikovný a ochotný učesat i nalíčit? Neříká vám něco Hana Lagronová?
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee Říká, má salon na Březových horách, prý je velmi šikovná a taky tomu odpovídá ta cena - konkrétně teda nevím, ale říkal mi to kamarád :-) Mám to kousek, tak pokud to nepotřebuješ vědět nějak rychle,tak já se tam stejně půjdu časem poptat, protože internetovou stránku jsem nenašla :(
Odpovědět
@phuskova Děkuju :) Já právě nejsem z Příbramska, ale jelikož svatba bude tam, tak bych ráda někoho šikovného odtamtud a ne platit ještě pražské kosmetičce cestu. Cena snad horší než v Praze nebude. Btw koukám, že se vdáváš 14.9., my to máme 15.9. :) Internetovou stránku jsem na ní taky nenašla, tak jí zřejmě zavolám a dám vědět
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@claimee Tak ju, to by bylo super :-) Já jsem psala té paní z licenipb, tak jsem zvědavá co mi napíše, ohledně cen :-) Jinak mám zatím prozatimně rezervovanou paní ze salonu ambrozie na Oboře v Příbrami..akorát mě zarazilo, že na zkoušku můžu jít až měsíc před svatbou (a co když se mi to nebude líbit, tak pak budu shánět kde:( )....
Odpovědět
@phuskova Tak jsem se s paní Lagronovou domluvila na jakés takés zkoušce, musí se jí zavolat a člověk musí být trpělivý, protože mi přijde, že je fakt v jednom kole. Tak jsem zvědavá, ještě jsem tedy přemýšlela také o slečně Renatě z líčenípb, tak se musím rozhodnout. Zřejmě po návštěvě H-L Salonu :) Jak jsi na tom ty?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky,někdo je s paní Lagronovou spokojený někdo zase ne. Já koukala na některé fotky co líčila a čela na dvatby a moc se mi to nelíbilo,ale třeba jen jsou blbé ty fotky. Známou namalovala a učesala zase krásně. Já jdu na líčení i účes k pani z líčenípb,prý je moc šikovná a ozkouší toho víc :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@veronikacerna1 @claimee @phuskova @natyl ahoj holky, prípadne dalšie ... mali ste nakoniec niektorá pani Renatu z licenipb ? uvažujem o nej a než sa pre nu rozhodnem - moc fotiek na stránkach nemá a skúška býva dva týždne pred termínom - tak by som rada počula nejaku pozitívnu reakciu, prípadne videla i nejaké fotky líčenia a účesov :) ... díky moc
Odpovědět
Já si nakonec objednala kladenskou vizážistku a byla jsem nadmíru spokojená. Přístup paní Lagronové se mi nelíbil ani trochu. Domluvila jsem si s ní schůzku, že domluvíme a zkusíme co by bylo vhodné, jela jsem za ní hodinu a půl dlouhou cestu, abych na ní 45 minut čekala než dodělá zákazníka (to jsem byla objednaná na čas), aby mi koukla na moje představy z fotek, řekla "to by šlo" a během tří minut jsme byly vyřízené. Naprosto neprofesionální... nikdy více.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobry den, ted jsem se nahodou dostala na tyto stranky a zaregistrovala. Delam v divadle A.Dvoraka maskerku-vlasenkarku. Chodim po bytech a delam od barvy po konecne liceni. Ceny mam vetsinou do 500 kc. Kdyby nekdo potreboval cokoliv tady je me cislo: 720 405 271- Petra Vesela. Nebo me najdete v divadle. Hezky den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý de, jsem vizážistka z Plzně, a také bych ráda nabídla své služby. Dojedu kam bude potřeba. Na mé portfolio se můžete podívat zde na mém profilu, kde také najdete odkaz na webovky či fb. Jakýkoli dotaz ráda zodpovím. Hezký den. Ivana :-)
Odpovědět
@tenega Ahoj, cena 200 Kč až 300 Kč za líčení Ti přijde hodně? Jen náklady na materiál na jedno kompletní svatební nalíčení se pohybují kolem 150 Kč. Kadeřnice na materiálu do jednoho účesu tolik neinvestuje. Vizážistce, která je kvalitní a poctivě vykonávající svou práci, 50 - 100 Kč za hodinu práce rozhodně stačit nebude. Za to by v dnešní době nepracoval nikdo. Zkouška líčení, aby líčení nevěstě skutečně "sedlo" trvá 2-3 hodiny. Zkouší se i více variant. Je to o profesionalitě a s ní souvisí i cena.
Odpovědět
@thisisme Ahoj, příspěvek jsem psala před více než třemi roky, nicméně jsem nenapsala, že 200 až 300 mi přijde hodně. Hodně mi přišlo 500,- za zkoušku a 550,- za líčení v den svatby. A za tím bych si stála i dnes. Přečti si můj příspěvek ještě jednou ;-) Každopádně s Tebou souhlasím, že je to o profesionalitě a že s ní souvisí cena. Když budu vědět, že je některá vizážistka vážně šikovná, tak bych si klidně připlatila. Hezký den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?