Hledám v Kladně kosmetičku na svatbu a přípravu na ni

Zdravím :-) můj den D mě čeká v srpnu a ráda bych abych byla fakt krásná, bez pupínků a dalších vad :-( ale sama se líčit moc neumím (řasenka a tužka jsou maximum), tak bych potřebovala nějaký tip na šikovnou kosmetičku z kladna. Předem dííííííík
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu ti doporučit vizážistku paní Romanu Beitlovou, který je přímo z Kladna a je fakt výborná, poskytuje celkové svatební poradenství. Kontakt ti můžu poslat, když tak písni do IP
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahojda, v září mě čeká svatba a řeším ten samý problém. Do Kladna jsem se nedávno přistěhovala. Neznám žádnou kosmetičku ani kadeřnici, která by za slušnou cenu odvedla slušnou práci. Poradí někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Chairai, také bych Ti doporučila Romanu Beitlovou. Nejsem kladeňačka, ale svatba byla v Kladně - a spolupráce s ní byla fakt úžasná. Doslova mě proměnila, vymyslela návrh účesu, líčení mi naprosto sedlo, drželo ceý den. Byla ochotná udělat i věci navíc, např. doběhnout pro barvu kadeřnici, dlouze se mnou diskutovat o tom co budu mít na hlavě, na obličeji, zůstala v Kladně na moji svatbu ačkoliv měla v plánu odjet za příbuznými /jela až později/,... Je příjemná a velmi empatická. Cena rozhodně není horentní a naprosto odpovídá jejímu vynaloženému času a použité kosmetice. Fakt mě mile překvapila. Také kontakt IP, kdybys chtěla.
Odpovědět
ahoj, na pí romanu jsou stále velmi kladné reakce, takže zkus ji, ale brzy, protože je hodně žádáná.
Odpovědět
já nemůžu než souhlasit. Romana Beitlová je úžasná, jako profesionál i jako člověk. Hned bych si to sní zopakovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem tady našla Vaše doporučení ohledne Romany Beitlové, tak jsem ji hned kontaktovala, ale zatím nevím jestli bude mít v ten náš termín volno, říkala mi že mi dí vědět, tak tajně doufám, že ano. Tak mi držte prosím palečky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, neznáte ještě někoho jiného než paní Beitlovou? V mém termínu bohužel jede na dovolenou...
Odpovědět
taky bych potřebovala tip na někoho jiného, paní Beitlová má v mém termínu obsazeno :-(
Odpovědět
ahoj, we we we..papackova...cz
Odpovědět
Mish díky za tip, zkusím to
Odpovědět
měla kontakt v kamelotu a pořádá nějaké akce v tom salonu Pavouček, cena byla tuším 500,--, tak uvidíš ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Paní Papáčkovou jsem zkoušela také, ale má před porodem. Doporučila mi jinou paní. Byla jsem u ní na předražené zkoušce a nedopadlo to zrovna nejlépe. Sice používala kosmetiku Mary Kay, ale............
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj konečně jsem našla to správné téma. :-) Jsem z Kladna a svatba nás čeká 18.9.2009 tak by se mi moc hodily rady na kosmetičku, jestli o nějaké dobré víte, tak písněte!! Díky :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy a slečny. Ať už se budete vdávat, či potřebujete krásně vypadat pro nějakou jinou příležitost, neváhejte využít služeb paní Romany Beitlové. Romana je nejen velice příjemná žena, ale i vynikající profesionálka. Vdávala jsem se 31.7.2009. Krásně mě nalíčila. Mám málo vlasů a velice jemné. I přesto mi vytvořila krásný účes.Můj nastávající a svatebčané mě nemohli na první pohled poznat.Velké poděkování jí patří za práci se svatební kyticí, neboťkvětiny, které jsme si objednali byly v jiné barvě než, které byly dodány. Z nově přinesených květin mi paní Romana udělala novou kytici, která barevně ladila k mým šatům. :-) Byla jsem naprosto spokojená a paní Romanu všem vřele doporučuji. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Byla jsem na zkoušce u paní Romany, účes se mi moc líbil, ale mám citlivou pleť a po líčení mě vše svědělo, tak jsem zkusila ještě vizážistku-kosmetičku Aničku Mandzjukovou a vše v pořádku. Paní Romana mi bude česat a Anička líčit, doporučuji obě dvě, jsou super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ja som tiez mala Romanu Beitlovu, ktora mi robila make up a vlasy a neviem si predstavit lepsiu a profesionalnejsiu osobu na to nez ju. Aj ked som na skuske mala vybraty jeden uces, tak v den svatby ho upravila vzhladom k pocasiu. A vdaka jej prezieravosti nase portretne fotky, ktore boli fotene uz v dazdi, boli krasne. Ja som bola nadsena, krasny uces a maku up, ktory vydrzali vsetko aj ten silny dazd. Skratka je poznat kvalitnu pracu. Romana licila aj moju sestru a svedkynu a obe boli nadherne. Dokonca Romana, ked mala chvilku cas, sa sama ponukla im urobit aj vlasy, napriek tomu, ze to nebolo obejdnane a nechcela za to ani peniaze. Pekne gesto a my sme si to velmi cenili. Za nas vsetkych velke dakujeme a rozhodne ju doporucujem kazdej neveste, ktora chce byt vo svoj den krasna a mat istotu, ze to uces a make up naozaj vydrzi. My sami budeme s Romanou pocitat aj do buducna pri roznych rodinnych a oficialnych prilezitostiach.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kladeňačky! Mám ještě dotaz k paní Bietlové...V jaké cenové relaci se pohybuje..?
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem to zjistila...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
http://www.beitlova.com/cenik.php
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Paní Romana Beitlová..Jak jen to napsat krátce?? To ani nejde Paní Romana je prostě úžasný člověk na správném místě! Komunikace přes svatbou byla vynikající, nic nebyl problém. V den svatby přišla snad na minutu přesně To, že líčení bylo dokonalé a vypadala jsem jako princezna, to se budete moc přesvědčit v mém fotoblogu. Líčení drželo opravdu celou noc, i když jsem se potila, plakala, kapala kapky do očí, dostala snad milion pus a pohlazení...Romana líčila i mojí svědkyni a sestru a i ony vypadaly jako ze žurnálu. Dokonale podtrhne krásu každé ženy. Nádher! A účes? Neskonale nádherný! Propracovaný do každičkého detailu, držel pevně celou noc a přitom mě nijak neomezoval. Hlava nebolela, vlasy netahaly, prostě super! Když nechám stranou to, že je mistrem svého oboru, musím vypíchnout i její úžasný charakter. S čímkoliv poradila, prozradila triky, vysvětlila, podpořila, uklidnila...Opravdu opora neskutečná! určitě ještě budu paní Romanu vyhledávat, pokud budu potřebovat nalíčit, nebo učesat. Vřele VŠEM doporučuji její zlaté ruce i srdce. Nemusí to být jen a svatbu, ale i na plesy, promoce, cokoliv...Jsem nadšená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holky, ohledne pani vizazistky Beitlove - at si to kazda nevesta rozmysli, talik stresu za to nestoji. Pani vizazistka je arogantni a mysli si, ze se vse toci jen kolem ni a bez ni se nikdo neobejde. Nevesty jsou krasne, ale i na Kladne jsou dalsi minimalne stejne sikovne a nenechavaji si platit za kazdou zkousku... A hlavne je u nich nevesta na prvnim miste a nikoli ony samy.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak na facebooku zadne zaporne recenze nehledejte, pani vizazistka je hned maze a uzavira pristup do komentaru
Odpovědět
Profilova fotka
Opět dodávám, Romana je skvělá, úžasná .. jsi jediná, kdo tady píše nesmysly, tak být tebou, přemýšlím spíš sama nad sebou ..:) Asi bylo něco špatně na tvojí straně...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Opet dodavam, ze mem vse pres sms. Nevesta mi dala za ukol se s pani vizazistkou domluvit, protoze uz na ni nemela nervy. Stresovane v sobotu nevesta nevypadala, chtela jsen nalicit a uz se s pani vizazistkou nesetkat a nijak to s ni nerozebirat. Proc bych ji mela podle vas pommliuvat a mela byt chyba na me straně? Co bych z toho jako měla?
Odpovědět
Slíbila jsem paní Beitlové, že napíšu svůj názor na naší spolupráci a tak svůj slib plním, a to nejen proto, že jsem to slíbila, ale také proto, že bych tyto informace ráda předala případným dalším nevěstám, já bych je totiž v prosinci 2014 velmi uvítala. Vše začalo již před několika lety, když jsem několik výsleků práce p. B. objevila na FB a byla naprosto nadšená. Vím, že má velmi plný kalendář, proto jsem jí volala hned v prosinci, několik dní po žádosti o ruku. K mému nemilému překvapení jsem se dozvěděla, že již jednu nevěstu ten den má a že mi nic nemůže slíbit, slečna však ještě neupřesnila hodinu obřadu, byla tedy stále naděje...bylo mi řečeno, že pokud zašlu zálohu dřív, než ona, budu mít přednost (dodávám, že toto mi p B. nyní vyvrátila s tím, že jsem to špatně pochopila, což nevylučuju, k nedorozumění může občas dojít). Zálohu jsem tedy poslala hned. Toto byl první otazník naší spolupráce. Následoval druhý, a to možný nástup do lázní, který mohl vyjít na můj svatební den. I toto nebezpečí bylo záhy zažehnáno a následoval další vroubek, a to zkouška účesu a líčení. Paní B. mi sdělila, že má velmi málo času z důvodu brzkého odjezdu do lázní, ale že zkoušku zvládneme, vzala jsem si na ten den dovolenou, moc jsem se těšila, že budu mít jasnější představu o tom, jak budu vypadat. Zkouška byla naplánována na odpoledne. Před dnem zkoušky jsem jí volala, zda vše platí a počítá s mým příchodem. Bylo mi řečeno, že nepočítá a že to musíme přeplánovat, protože musí balit, namítla jsem, že už mám dovolenou, s nevolí ale přeci přeplánovala zkoušku na ráno (místo odpoledne). Večer před zkouškou mi však psala, zda by byl problém přijít o hodinu dřív....problém to nebyl, přišla jsem, nikdo tam bohužel nebyl, menšímu pozdnímu příchodu p. B. jsem nepřikládala žádnou důležitost, i když to nemám ráda, ale stane se... Zkouška dopadla skvěle, vypadala jsem přesně tak, jak jsem chtěla, zkouška trvala 1,5 hodiny, ráda jsem zaplatila každou minutu, i když čistou půlhodinu zaplaceného času p. B. propovídala o všem možném. Odcházela jsem s hřejivým pocitem, že v den D budu krásná. Cca 14 dní před svatbou jsem byla kontaktována p. B, že bohužel musí na nějaký chirurgický zákrok, ale že má za sebe připravený zástup...a že asi nebude moci řídit auto, budu tedy muset za ní a zda je to problém. Řekla jsem, že dojet k ní není problém, zástup ale problém je....můj dotaz zněl, zda hrozí zástup....p. B. mě ujistila, že zástup nehrozí, ale budu muset dorazit já ....pokládala jsem telefon s jistou obavou a další nesrovnalostí,, proč se zmiňovala o zástupu, když nehrozil? V pondělí před svatbou jsem napsala SMS s žádostí o pokyny na sobotu, nato následoval telefon od p. B., že mě bude líčit, jen musím přijet k ní, přesný čas mi dá vědět...Mám ráda, vše naplánované a pod kontrolou, začala jsem proto trochu panikařit, moje úžasná svědkyně nechtěla dopustit, abych si kazila svatební přípravy nervováním, proto si některé zařizovány vzala pod patronát, a to i p. B., kterou požádala o jasnou informaci o tom, zda mě namaluje ona, nebo zda máme najít náhradu, bylo jí sděleno, že žádnou náhradu formátu p. B nenajdeme a že jsou na sobotu připravené záskoky...já ale nechci nikoho jiného...bulela jsem do telefonu, doma, v práci...všude. Prý se moc stresuju, sdělila v jednom hovoru p. B. mé svědkyny....ale já byla v klidu, vše se zvládlo tak nějak samo, kromě p. B. Nakonec vše dopadlo jak mělo, jak už to tak bývá, výsledek vidíte na fotce a není k tomu co dodat...výsledek byl dokonalý, jen cesta k němu nebyla růžová, byla dosti trnitá. Vím, že člověk míní a život mění, zde však bylo na můj vkus zásahů osudu až moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?