Hledám kadeřnici a vizážistku z okolí Klatov, Sušice

Hledám kadeřnici a vizážistku z okolí Klatov, Sušice a okolí
Odpovědět
Ahoj, do Sušice jezdíme, sice nemám zkušenosti s tamními kadeřnicemi ale vždy se hodně žen chodí zkrášlovat kousíček od potravin Odra, hned vedle je hospoda se zahrádkou a jakoby za tím, bývavalo kadeřnictví. A pak je ješte jedno kousek od Gabrety :-) promin, neznám názvy ulic ale o těchto dvou vím :-)
Odpovědět
Ahoj,jsem z Plzně a řešila jsem tento problém hodně dlouho.Ani tady v Plzni nejde sehnat schopnou vizážistku a kadeřnici.Když už jsem ji sehnala,tak měla v podmínce nalíčit a učesat jěště další 2 svatebčany za stejnou cenu jako nevěstu.Celková cena i s dopravou (40 km od Plzně)byla 8500 kč.Hrůza!!!Štěstí jsem měla,když se mi ozvala sama paní Petra Mužíková tady z Beremka.Přijede až z Prahy(i na zkoušku) a cena je úžasná,není to ani polovina toho,co chtěli tady.Navíc je moc příjemná,ochotná a podle fotek i dost šikovná :-)
Odpovědět
Ahoj, no já jsem teď dostala tenhle kontak přímo ze Sušice. Tak se skusím ozvat tam, co mi řeknou http://www.studiosusice.cz/kadernictv.... Ale jestli máš na paní Mužíkovou kontakt, nebo webovky, ráda se podívám.Třeba to bude nakonec lepší než přímo tam. x-)
Odpovědět
Ahoj, má stejný problém. Tu Alenu Kraucherovou jsem si vygooglovala, žádné reference ale nemám. Pak jsem ještě našla v Sušici toto: http://kosmetika.pohodasusice.cz/denn..., je to jen kosmetika, ale za dobrou cenu. A pak mi z místa, kde budeme mít obřad, doporučovali toto: fotomakeup.cz, což je líčení i kadeřnice dohromady, ale už dražší než to prvé.
Odpovědět
Ahoj, tak jsem to okoukla a stránky, fotomakeup.cz, se mi celkem líbí, ukázky ve fotogal. nejsou špatné, holkám to tam celkem sluší! Asi se tam zajdu juknout. Ani ceny nejsounijak špatné, jsem kousek od Prahy a tady jsou ceny úplně jiné!! Takže to by bylo v pohodě. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
líčím svatby po celé ČR ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@iva27801 Velice se omlouvám,ale zprávu jsem dostala až teď....Ale má stránky na face-Petra Mužíková,tel.je 776464959.Tady na beremku je neaktivní:-(
Odpovědět
@iva27801 Ahoj, zkus kosmetický salon Auris, kavárna L´mour
Odpovědět
Zkus Martu Šantorovou (líčí i češe a ceny má, myslím si, více než přijatelné :-) ) https://www.facebook.com/Martasantoro...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Plzně a dojedu kam je třeba. Nějaké ukázky mé práce či odkazy na webovky nebo FB, najde zde na mém profilu. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhejte kontaktovat ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?