Hana Lagronová (Příbram), svatební líčení a účes

Ahoj holky, stále rozmýšlím od koho se nechat ve svatební den nalíčit a učesat. Našla jsem kontakt na H-L salon Hany Lagronové v Příbrami. Nemáte s ní některá vlastní či třeba jen zprostředkované zkušenosti? Jak češe, čím líčí, jak dlouho účes a líčení vydrželo, zdali se představa podobala realitě? Moc díky za jakoukoliv reakci :)
Odpovědět
Ahoj, kámoška se loni nechávala u Hanky česat i líčit, účes ok, na líčení si vzala nakonec někoho jiného, víc se jí to líbilo. ale sednout ti to může, chce to vyzkoušet. špatná není.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj..já osobní zkušenost nemám,ale zkoukla sem tu pár alb, kde nevěsty líčila a česala ona a nelíbilo se mi to moc..ale nevím zda to bylo přání nevěst a nebo její iniciativa. Mě bude česat a líčit někdo jiný, kdyžtak dám kontakt..ceny jsou prý stejné (jedna holčina odtud se ptala obou)
Odpovědět
Moc děkuju holky, ještě rozmýšlím někoho s dojezdem až na místo - takže váhám mezi Romanou Beitlovou a Romanou Čížkovou. Je to dilema :)
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee Ani jednu bohužel neznám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně se nenech líčit od té druhé paní z toho salonu, dopadla jsem jako exot :-( a zkouška účesu probíhala tak, že mi prohrábla vlasy a doporučila mi prodloužení a zhuštění... u ní samozřejmě :)
Odpovědět
@lamorgaine :-D ty taky všechno vykecáš, mohly jsme mít další úlovek do alba k Lídě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova a jó :-S to mi vůbec nedošlo :-D :-D :-D příště sidám pozor :-D
Odpovědět
Díky za cenné rady, asi se vážně porozhlédnu jinde...
Odpovědět
Ahoj holky, také jsem rozmýšlela, kde se nachat nalíčit a učesat v okolí Příbrami. Díky za rady, jdu k Renatě liceniPB, dala jsem si dvě zkoušky a první dopadla super. Líčení a účes, tak jak jsem chtěla. Bála jsem se, abych nedopadla taky jako exot. Bude líčit maminu i svědkyni. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj ja jsem se vdavala pred 2lety a byla jsem v h-l salonu cesala me a licila Katka Synkova dela tam je uzasna trvalo to hodku a pul i s licenim a vysledek uzasny fakt nadhera kazdy byl nadseny jak to vypadalo i to liceni uces vydrzel hodne hodili me do bazenu a vydrzel a to jasem mela pricesek a zive kytky ve vlasech Katu doporucuji cena za vse byla 650kc to je nadherna cena
Odpovědět
@fdgxbf hm, dnešní registrace, svatba dle fotoblogu před dvanácti lety, tady píšeš že před dvěma lety, a jediný příspěvek na celém fóru a zrovna tolik chvály, tam kde to ostatní nedoporučují...máš nějaké fotografie pro podložení svého tvrzení? 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@kpetrik ahoj, chcela som sa spýtat, či si vo finále skutočne bola u pani Renaty , ako si písala na tejto diskusii . Zaujímalo by ma to, pretože o nej uvažujem a síce na nu čítam chvály, ešte som žiadnu fotku líčenia alebo účesu nevidela a rada by som predtým než sa pre nu rozhodnem - hlavne koli tomu že skúška prebieha dva týždne pred svatbou a bojím sa že potom by som si už prípadne nikoho tak narýchlo nezohnala....díky moc za info.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?