Glyco A krém na jizvy. Máte někdo zkušenosti?

Ahojky, máte někdo zkušenosti s krémem glyco A? Měl by být na akné a zesvětlovat jizvičky. Chtěla bych tím zmírnit jizvičky po akné, které mám na zádech, neboť téměř všechny svatební šatičky mají odhalená záda :-(
Odpovědět
Ahoj, já ho zkoušela právě na to akné a musím říct, že pomáhal, ale celkem pálil, takže jestli máš citlivou pleť, je to celkem drasťák (jednou se mi stalo, že jsem toho namazala víc a druhý den jsem měla obličej v rudý jak indián :)).. Ale je pravda, že to krásně vyhlazuje, dokonce jsem po něm měla i jemnější vrásky, nebyly tolik výrazné. Funguje na principu olupování pokožky, přinutí kůži se rychleji obnovovat , takže možná v tom je princip zesvětlování jizviček. Ale teď v létě na něj pozor, protože po namazání s tím člověk nesmí na sluníčko! Snad Ti má zkušenost pomůže :)
Odpovědět
@blevinka děkuju, můžu se ještě zeptat, za jak dlouho můžu pozorovat účinek?
Odpovědět
Účinkuje asi tak po třetím namazání. Jestli si to pamatuji správně, tak se zpočátku začíná tak, že se maže krém na noc obden, poté se ten interval zkracuje na denní mazání, a účinek byl asi už po třech namazáních, tedy zhruba ten týden, no ale do tří týdnů mi akné hezky ustoupilo a kůžičku jsem měla krásně jemnou a vypnutou jako miminko. Pak jsem krém přestala používat, protože jsem se dočetla, že dlouhodobým používáním se ztenčuje vrstva pokožky, takže si tím vlastně člověk může dost uškodit a rychleji pleť stárne...je to prostě něco za něco :) Přeji hodně štěstí :) kdyžtak doporučuju stránky na omlazeni, kde jsou zkušenosti :)
Odpovědět
děkuju moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych jej nedoporucovala, zvlast ted, kdyz uz je slunicko. Muze ti udelat fleky, ja ho pouzila a pak jsem mela rude fleky a doted, kdyz vyleze slunicko, mi ty fleky vyskoci. A to jsem dodrzela postup. Spis bych zasla nekam do salonu, ta uspora penez se nemusi vyplatit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?