Fotografie vašeho liceni

Profilova fotka
Holky, nedá mi to a rada bych videla fotky reálných nevěst nalicenych od profika, po me dnešní zkušenosti u zkoušky to proste dopadlo hrozné :( a nevěřím, ze fotka z pinterestu se nedá provést v reálném životě jak mi rekla kosmeticka...
Odpovědět
Nechceš dát tu fotku z pinterestu a foto tebe po výsledném efektu? Jinak nesouhlasím s vizážistkou, i na pinterestu jsou živé holky nalíčené kosmetikou a stejným postupem, jak o se líčí všude na světě. Pokud jsi tedy nechtěla třeba nějaké obří třpytky na řasy a podobné neobvyklosti. Jen pro inspiraci přidávám foto reálných nevěst a jejich makeupu.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Není problém... Líčení za 1500 :/ v renomovanem salonu
Odpovědět
Rozdíl je, třeba to obočí...za 1500 Kč? To bych opravdu čekala asi něco více. Nevíš, jakou kosmetiku používali? Jinak důležitý je, aby to vydrželo celou svatbu a vypadalo pěkně na fotkách, makeup musí být výrazný, foťák "žere" barvy. A taky hodně udělá světlo, úpravy fotografem..Tady ti kosmetička neudělala ani ty linky stejně, což jde úplně jednoduše, žádná věda. Nedá se nechat nalíčit ještě někým jiným?
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkavonteschen vim, MAC !
Odpovědět
Profilova fotka
Jedno je moje předloha a druhý jak mě nalíčila kosmetička:)
Odpovědět
Budu reagovat jako vizážistka (nechci si dělat reklamu :-) ) Záleží na schopnostech vizážistky a znám jich opravdu spoustu, které bohužel moc hezky nelíčí, ale zakázek mají mraky (nechápu :-( ) (Za to já to mám spíš jako koníček ). Samozřejmě líčení se musí přizpůsobit danému obličeji, takže může vypadat jinak než na obrázku, ale řekněte si samy - uměla vizážistka obličej vystínovat, uměla zvolit přirozený tón makeupu, podobá se stylu, co jsem chtěla, vydrží makeup několik hodin? Přikládám fotku mě v akci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu záleží, kdo Vás líčil...je to přesně tak, jak píše sapca. Jsem z Ústí nad Labem, pokud potřebujete vizážistku, klidně se mi ozvěte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@danielajirakova mate ještě volno 27.8? Je to teď už dost na rychlí. Minuly termín jsem měla rezervováno od dubna :/
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit Janu Dufkovou, na zkoušce mě nalíčila krásně a umí pěkně zvýraznit obočí. Cenově je to taky míň než 1500 za to líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotku ze svatby zatím nemám ale za komplet líčení a účes platím také cca 3000,-kč. Šla jsem bez předlohy, řekla si co rozhodně ne a bez problému se paní přizpůsobila. Na fotkách to není úplně vidět, bohužel kamarádka to vzala na slunci :-D a poslední je foceno po spravování protékajícího záchodu, tak už to není žádná hitparáda ale makeup držel pěkně dlouho do večera :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Za 350 a vydrželo celý den krásné...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@petuliina : dobry den, prosim kdo vas tak krasne nalicil ? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Jen bych doplnil že všechny ty fotky na Pinterestu jsou opravdu hodně vyretušovaný a dokonale nasvícený... A druhá věc, často vizážistky na zkoušce nedělají ten makeup naplno jako na svatbě. Spíš pro vás hledají vhodné odstíny a barvy a další detaily... ale není to hotový makeup ;) Záleží jaké má reference a fotky z předchozích svateb, třeba to nakonec bude super... no a nebo jak už bylo zmíněno, ne každý je šikovný :(
Odpovědět
Profilova fotka
Mne líčila Lucka Průžková, byla jsem moc spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Takhle me nalicila MUA na zkousce, byla jsem moc spokojena. 👍
Odpovědět
Profilova fotka
Já svůj názor napíšu v únoru-to jdu na zkoušku 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?