Flekatý obličej od slunce

Prosím prosím o pomoc a radu! Díky slunci se mi dost hloupě opálil obličej. Pod brýlemi je kůže světlá a jinak hnědá. Problém je, že někde je tmavší a to konkrétně na nose a pod nosem, zkrátka mám pěkný, opálený knírek ;-( Svatba je za 3 týdny a to mi asi jen tak nezmizí... V čem potřebuju poradit je, čím to překrýt. Nikdy jsem nepoužívala ani žádný pudr, makeup, takže nemám zkušenosti. Nejlepší by bylo něco, co vypadá přirozeně a dobře kryje... Budu ráda za každou radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fijala ahoj, a budes mit vizazistku? Pokud jde o to schovat to v den D tak vizazistka si poradi! Nebo skocit do solarka a ono se to vyrovna..
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vždy prvně spálím a pak už to taky nejde doopálit,takže nejspíše budu pruhovaná v šatech, vypálené tričko a tílko :) nejsem z toho nadšená,ale co se dá dělat....zkus třeba samoopalovák na obličej. Nemám s tím zkušenosti, takže moc radit nemůžu. ;-)
Odpovědět
@luccieta No o tom právě přemýšlím, jestli nahonem nějakou nesehnat, protože si nevím rady, ale zase nechci být od kosmetičky zmalovaná jako obrázek, navíc to není zase tak levná záležitost... Solárko je pro mě jedovatý :-D Špatně snáším horko a slunce, navíc by to nejspíš nepomohlo. Snažila jsem se ta nejhorší místa natírat krémem proti slunci, ale nic. @ajagachova No o opáleném tričku raději ani nemluvím :-) Jenže ten obličej mě štve víc :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je blblý to prvotní sežehnutí od slunka,je to vidět pořád ...já to tak mám taky, loni jsem byla u moře a ještě mám na těle viditelný opálení od plavek :-D :-D já by jsem se zkusila poradit s kosmetičkou. Jestli máš FB, zkus Nika Done, bude mě líčit a myslím si,že je zkušená dost,tak třeba poradí :-)
Odpovědět
@ajagachova Nejhorší je, že mně stačí být na slunci chvilku a už jsem celá hnědá, jenže většinou nosím delší věci, takže opálený 3/4 kalhoty, paráda :-D FB nemám, ale začínám uvažovat o kosmetičce, pokud nějaká v tom našem zapadákově bude :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@fijala neznamena ze musis byt zmalovana, pokud si reknes udela ti jemne liceni..nebo si kup makeup a zkus sama jak to dopadne, makeup kreje dobre, pikud mas trochu kvalitni. Drzim palce!
Odpovědět
@luccieta To jsem právě chtěla zjistit, jakej :-) Nepoznám kvalitní, jakou barvu, jak se to vybírá... Jestli je vůbec možný to zakrýt něčím, co nestojí 500Kč, protože makeup asi běžně používat nebudu, tak jestli nebude lepší kosmetička, za kterou bych těch 500,- asi taky dala... Nechci moc utrácet, ale když nebude zbytí... Asi si seženu papírový pytlík za bůra, vystřihnu oči...
Odpovědět
Profilova fotka
ale prd :-D já simyslím, že to určitě tak hrozný nebude. držím palce ....já se snažím letos schválně slunku vyhýbat,at nevypadám s šatech,jak blb. Bohužel se mi to nedaří a slunko je silnější :-p :-D takže budu jak blb opálená na ramenou atd též
Odpovědět
Profilova fotka
@fijala Pokud jsi nikdy nepoužívala make-up, tak je blbost kupovat si ho teď jen kvůli tomuhle. Málokomu se podaří vybrat si vhodný napoprvé (nejen odstín, ale i konzistenci,...), takže je dost pravděpodobné, že jen vyhodíš peníze a budeš ve finále ještě flekatější. Zkus vizážistku, pokud se nemaluješ, řekni jí to a udělá ti jen jemné líčení. S tím, že se vejdeš pod 500, bych ale moc nepočítala...
Odpovědět
S největší pravděpodobností se jedná o pigmentovou skvrnu. Záleží na tom jak moc je zřetelná. Hodně zvládne zakrýt korekce pod základním podkladem. Rozhodně se spojte se svojí vizážistkou, která Vás bude líčit na svatbu. Ona si již poradí. Existují různá rozjasňující séra a masky, které umí hodně takové fleky stáhnout.
Odpovědět
Profilova fotka
@fijala ono by ti poradili třeba v parfumeriích kde i líčej...ale vyplatila by se více opravdu ta vizážistka a ty budeš v klidu..
Odpovědět
Profilova fotka
Dermacol cover zamaskuje naprosto všechno... http://blog.xparfemy.cz/wp-content/up... ale spolehla bych opravdu na vizážistku, hlavně pokud nemáte zkušenosti s líčením.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak děkuji za všechny rady, zkusím asi nějakou tu vizážistku kontaktovat, ale vážně se pod 500,- nevejdu? Propána kolik stojí jedno namalování(velmi laicky řečeno)? Když budu chtít jen v ten jeden den namalovat, bez nějakých zkoušek, tak to páni! Mně jde jen o ty skvrny, aby to nebylo vidět na fotkách a pak budu doufat, že časem zmizí... No ale nic tedy kupovat nebudu, to by zřejmě nebylo taky levné, když bych zkoušela x věcí... @luccieta To mě taky napadlo, že by mi mohli poradit, ale lepší je, když má někdo něco odskoušený, což paní prodavačky nemusí mít... @ajagachova Není to tak hrozný, je to horší :-) Ale to zvládneme, když na to nebudeme myslet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem se dnes pozorovala a zjistila jsem,že mám taky opálený knírek pod nosem a pod spodním rtem mám taky bílá místa :-D :-D a do září bude ještě huř :-p :-D
Odpovědět
@ajagachova :-D To je mi líto, nikomu to nepřeju! A to si představ, mít ještě bílo okolo očí kvůli brýlím. Chtěla jsem pár fotek bez brýlí, ale asi z toho nic nebude. Pak by se jednou děti ptaly, proč se tatínek fotil s mývalem v bílých šatech :-D Budeme doufat, že to snad vybledne, ty máš lepší šanci, tak držím palce 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se snažím slunku vyhýbat, ani se neopaluju, slunko mi vadí,ale prostě to i tak nejde pořád. když člověk šmatle třeba z práce v pařáku, tak stačí takhle jít dvakrát a je vymalováno :-D :-D
Odpovědět
Jo, tak to jsem na tom úplně stejně. Minulé léto jsem z prvního pořádnějšího slunce dostala příšernou vyrážku(asi tomu pomohlo i těhotenství, ale to jsem tehdy nevěděla)... Snad už žádný hrozný pařáky nebudou! Nebo založíme novou módu - opálené pruhy a pigmentové skvrny! ]-(
Odpovědět
@fijala Při líčení nejde o to, že je to na jeden den, ale o kvalitu a že vydrží bez hnutí 24h. A to její vůbec jednoduché udělat. Navíc to můžou dělat jen certifikované a řádně proškolené vizážistka. Takže 500kč za svatební líčení je spíše cena říkající, že vizážistka toho moc neumí. Běžná cena mimo velkoměsta je 800kč.
Odpovědět
@lidka3 Takhle, mně jde hlavně o to, nevypadat hloupě na fotkách. Je mi jasné, že za kvalitu se platí, tu pětistovku jsem myslela bez zkokušky, jinak jsem našla na našem malém městě jedinou vizážistku, se zkouškou za 700,-, jenže zkoušku nestihnu. Jelikož tu všichni více či méně doporučili vizážistku, tak to zkusím, je to pravděpodobně rozumnější. Teda, 24 hodin? Zase aby to šlo smýt, ne? :-)
Odpovědět
Proč bys nestihla zkoušku, když to máš za tři týdny? Já bych taky doporučila vizážistku, hlavně když se neumíš malovat sama....makeupem se to zakryje. A dorovnat jednou návštěvou solárka taky není špatný nápad...
Odpovědět
@bayt Svatba je v mém rodném městě, necelých 200 km od vesničky, kde bydlím teď, jsem na mateřské s dvojčaty - 7 měsíční mimča a nemám řidičák :-) Nevím, jestli jsi někdy zkoušela jet s kočárem a dvěma miminkama vlakem, ale je to krapet o nervy... Navíc nepotřebuju být v přímém kontaktu se svými rodiči(zatím), protože by to bylo jako u výslechu :-P Ale děkuju za doporučení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Obávám se, že ne vždy jedna návštěva solárka stačí. Mám taky vypálené tílko a v solárku jsem byla už 3x (2x obyč, 1x turbo) a podařilo se mi akorát spálit si dekolt. :-/ Ačkoli mě tam nic nepálilo a minuty mi radily tamní "odbornice". Nicméně nijak dlouho to taky nebylo. Za 5 min na solárku si nic neopálíte, leda tak albíni. :-) Ale pokud máš šikovného fotografa, tak ti to na fotkách upraví. Můžeš si pak nechat udělat pár originálních a zbytek vyretušované. A pak makeup to taky zakryje, dokonce i dekolt, akorat tím zašpiníš šaty. Klidně ti to namažou i na záda. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky mi se stalo to samé. Byla jsem 3m objednaná na glamour focení na tento čtvrtek (13) a ve středu jsem šla na bazén s tím, že se nebudu mazat, že jsem zvyklá být na slunci od května + občas chodím na solárko. Večer, když jsem došla domů mě málem šlehlo..měla jsme vypálené brýle i s nožičkama až k uším. Navíc červený nos přesně do trojúhelníku podél brýlí. Jela jsem i tak na focení s tím, že to kdyžtak zruším. Ale slečna vizážistka měla zlaté ručičky a všechno šlo zamaskovat...trošku mi to šlo vidět až k večeru, kdy jsem se spotila na kole. Tak určitě doporučuju dobrou vizážistku....ale všechno jde napravit..
Odpovědět
A navic, co nezvladne makeup, doretusuje dobry fotograf:)
Odpovědět
Zdravím, tak musím napsat, jak jsem dopadla. Paní vizážistka mě zamaskovala, že nebylo nic poznat a ještě jsem nevypadala, že mám na sobě nějak moc makeupu. Takže paráda! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?