"Fixátor" make-upu a očních stínů tipy?

Zdravím všechny nevěsty a novomanželky :-) máte některá z Vás zkušenosti s tzv. fixátorem make-upu? máte nějaké triky na to, aby vám vydržely oční stíny a nezůstávaly po nějakém čase pouze v záhybu oka? Popřípadě poradíte nějaký dlouhotrvající make-up? moc děkuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol921 Ja pouzivam Urban Decay primer na ocni stiny a i make up fixer a oboji jsou super. 👍
Odpovědět
My máme dobré zkušenosti s Marmor, budu ho mít na svatbě nastříkaný.
Odpovědět
Od Nyx :)
Odpovědět
Díky holky :-) musím se přiznat, že všechny názvy slyším poprvé. Normálně make-up ani jiná líčidla nepoužívám tak s tím nemám moc zkušeností. Kde se to dá prosím koupit?? Mají třeba něco i normálně v drogerii? Nebo mám zajít do nějakého speciálního obchodu s kosmetikou?
Odpovědět
Golden Rose fixátor - měla jsem ho na svatbě a makeup držel i přes slzičky, déšť, slunce, zábavu..používám ho i teď, když potřebuju, aby se make-up nehnul celý den. Lze koupit na internetu přes eshop, stojí snad do 200 Kč. Dobrý je i fixátor od Make-up revolution.
Odpovědět
Pod oči používám toto Artdeco Báze pod oční stíny (Eyeshadow Base) 5 ml, je to treba dostupné na mallu. Vydrží mi bez problémů stíny celý den, jen je malinko třpytivý.
Odpovědět
@nikol921 Jde o to, jaký máš oční víčka. Pokud se ti slejvají stíny, tak zřejmě mastný. Lze koupit bázi pod stíny v drogerii, někomu stačí a někomu ne. Většinou je třeba vyzkoušet několik bází, ne každá sedí a docela to stojí peníze. Pokud se na běžný den moc nelíčíš, tak bych zvážila koupi báze pod stíny a zauvažovala bych nad profi vizážistkou, která má dostatek zkušeností tě hezky nalíčít kvalitními produkty.
Odpovědět
@mikinkacs Díky za rady, o profesionální vizážistce jsem samozřejmě uvažovala, ale jelikož jsem nikdy v minulosti nebyla spokojená s nalíčením od profesionálů, tak jsem se chtěla zkusit nalíčit sama. Jsem z Olomouce a připadá mi, že v tomhle městě je to na takovéto služby nějaké zakleté, nebo jsem prostě neměla to štěstí natrefit na někoho schopného. Svatbu máme v dost frekventovaném datu (18.8.) takže se obávám, že na shánění někoho takového už je stejně pozdě ale děkuji :-) zkusím vyzkoušet nějakou tu bázi
Odpovědět
@nikol921 Aha, to jsem netušila... Pošlu do SZ nějaké odkazy na báze...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?