Egyptská hlinka. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Na veletrhu jsem se setkala s tzv. "egyptskou hlikou" neboli přírodní zdravé opálení, které se nanáší na plet podobně jako pudr, ale bez nánosů a divných odstínů, přizpůsobí se pleti, vypadá hezky opáleně..máte s ním někdo zkušenosti? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:) používám to roky - denně místo pudru - tvářenky. Super, opravdu můžu doporučit. Mám citlivou pleť a toto je jediný pudr, který mi nevadí. Vypadá přirozeně a je vynikající i bez makeupu např. v létě. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na odstínu pleti, já jsem bledá tvář a s touhle hlinkou jsem vypadala, jak kdybych padla hubou do antuky. Ale věřim, že na někom tmavším to může vypadat dobře. Takže nezbejvá než vyzkoušet na vlastní kůži ;-)
Odpovědět
Já jsem se taky sama sobě nelíbila, vypadala jsem jak Pokahontas a vubec mi to neslušelo. Navic když říkala paní jak dlouho to vydrží tak jsem si později uvědomila kolik lidí už tak asi tim štětcem namalovala a co všechno jde tímto zpusobem chytit udělalo se mi trochu šoufl
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se udělo špatně taky:-( Ale je výbornej, i když teď používám ORF. kuličky a jsem taky spokojena.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Je to super vec, ja hlinku pouzivam uz neskutocne vela rokov a som s nou maximalne spokojna:-)..odporucam kazdemu...posobi velmi prirodzene a neviem si predstavit ze by som ju uz nezohnala kupit..ja som ju tiez kupovala pred viac rokmi v stanku v obchodaku,ale odvtedy uz pretieklo vela vody a stanok zmizol,takze som teraz patrala na nete a som velmi rada ze sa mi ju podarilo objavit:-)))..jedno balenie mi vydrzalo niekolko rokov:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Přizpůsobí se pleti, to je plus http://egypt.yin.cz/e/egyptska-hlinka/
Odpovědět
Není hlinka jako hlinka, je tu plno imitací. Osobně nedám dopustit na Egypt wonder, není oranžová a je v lisované formě, což je mnohem praktičtější. Je matná nebo i s perletí. Na veletrhu v Praze jsem ji viděla taky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?