Doporučte krycí make-up, co vydrží svatební den

Ahoj nevěstinky, doporučily byste mi prosím nějaky krycí makeup co vydrží svatební den a také kvalitní stíny, popř. fixàtor? byla bych vám vděčnà :-)
Odpovědět
1
2
Moje zkušenost je taková, že každý make-up reaguje trochu jinak podle typu obličeje. Já používám Maybelline airfoam a pudr a vydrží mi to celý den. Dobrý je také Garnier miracle skin perfector taky s pudrem. Se stíny ti neporadím, používám jenom černou tužku na oči. A na rty doporučuju lesk. Není nic horšího, než vybledná rtěnka, protože nemáš čas jí natírat.
Odpovědět
Profilova fotka
No taky se nechci nechat líčit vizážistkou, ale protože svatba je až v říjnu, mám čas to vše ještě vyzkoušet a pořešit. Chce to asi zkoušet, zkoušet a zkoušet....a pokud máš známou a nebo kamošku vizážistku nebo kosmetičku, tak ji vezmi na pokec a na kafe...info třeba poskytne....tak to planuju já... Hlavně bych to teda s líčením nepřeháněla, není nic horšího než vypadat jako maska....aby te pak vubec ženich poznal ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@macice Ja mela nejaky od Estee Lauder. Po svatbe jsem si ten samy poridila u moji kosmeticky a musim rict, ze je fakt dobrej, jenze kdyz se s nim namaluju ja, tak to neni takovy jako od kosmeticky... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@macice proč nevyzkoušet českou klasiku - dermacol make up cover - stojí asi 150 kč a kryje všechno včetně tetování :) stačí přidat ve stejné barvě pudr - klidně zase od dermacolu - nestojí až tolik. já s nini líčím na všechny možné akce a nějakou dobu jsem jej nosila i normálně ( když jsem nosila make up) a je perfektní...
Odpovědět
@macice Mě byl doporučenej 24 hodinovej makeup, a opravdu musím uznat, že i na mě vydrží. A to se fakt hodně mastím a stál asi kolem 230 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa a od jaké je to značky?
Odpovědět
Ahoj, sestřička i kámoška na svatbě použily kosmetiku od Dermacol a byly maximálně spokojený ;-)
Odpovědět
@macice koukni na youtube na kanál pixiwoo - jsou to sestry, vizazistky, maji spoustu rad a triku, vcetne svatebniho makeupu. fixator na ocni stiny je podle me nutnost - ja mam od makeup forever eye seal (cca 600-700kc, v sephora) - nanesu, necham zaschnout a pak stiny - drzi naprosto dokonale, nutno odlicit odlicovacem na vodeodolny makeup. jinak makeup ti vydrzi cely den pokud zvolis spravny postup, na znacce to tak az nezavisi - musis dat podlkad/bazi, pak makeup a korektor (oblast pod ocima, do trojuhelniku) a zafixovat pudrem - nejlepsi je transparentni. ja uzivam od dermacolu. a makeup mam od yves rocher, lehky, jsem spokojena. a nakonec tvarenku - pokud prepudrujes, tak uz jen pudrovou.
Odpovědět
@macice jo a stiny - pokud budes mit ten fixator, tak je to jedno. ja mam od yves rocher nebo avon. a co se ras tyce, tak nikdy je nenatoci samotna rasenka. takze pokud chces echt natocene, napred klesticky a pak rasenka - ne naopak, polamaly by se.
Odpovědět
@im4fun No, to právě nevím :-( Juknu se ti doma a napíšu, spěcháš na to? Já teď budu do čtvrtka mimo internet, tak jestli ti to stačí ve čtvrtek?
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa ale jo, stačí, v klidu...Nespěchám na to, spíš by se mi to hodilo obecně pro normální nošení, na svatbu mám objednanou vizážistku:) Ale budu ráda, když si na mě pak vzpomeneš:)
Odpovědět
Článek se načítá
@im4fun Ok, budu na to myslet a apíšu ti :-)
Odpovědět
Ahojky, já můžu doporučit make-up od firmy Inglot. Úžasně kryje a spolu s jejich pudrem vydrží krásně celý den...
Odpovědět
mám ráda healthy mix od bourjois - teda tekutý make-up, na pudr typ nemám
Odpovědět
im4fun: Ahojky, tak už vím ten makeup :-) je to maibeline (nebo jak se to přesně píše), je 24 hdinový a fakt je dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova ano Double wear je skvěle dlouho držící a má matující efekt
Odpovědět
Profilova fotka
mary key :-) za mě
Odpovědět
Me Mary Kay prijde takovy umely neprirozeny nemuzu si pomoct :-) ale to je tou mou desnou plwti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dělám oriflame rozhodně fixační krém pak podkladový krém GG perfektně kryje i se roztírá vyzkoušen.
Odpovědět
@macice ahojky, já měla komplet yves rocher - podkladovou bázi, make-up, korektor i pudr... myslím že teď dokonce mají dny líčení zdarma, mohal bys tam skočit si vyzkoušet jejich odstíny a konzistence, protože je pravdou, že každému sedí něco jiného... nicméně já se za celý den jednou přepudrovala a jinak jsem líčení vůbec nemusela řešit, krásně vše drželo... u mary kay jsem byla na zkoušce a zaprvé to bylo děsně udělané, vypadala jsem jak strašidlo a zadruhé mi make-up po dvou hodinách tekl... ve finále jsem se pěkně osypala, takže bylo rozhodnuto, že tudy ne :D :D pak jsem teda šla do yves, kde kupuju i normálně, krémy, šampony a tak, tam mě paní nalíčila komplet, abych si přípravky vyzkoušela na svou citlivou pleť a bylo to v pohodě, drželo, takže za týden jsem si tam pro tu sadu došla ;-) a používám doteď, nic moc jiného asi zas chvíli zkoušet nebudu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to je úplně jedno, stačí to přelakovat obyč lakem na vlasy...já to o svatbě zažila poprvé a make-up vydržel do druhéhe dne ;-)
Odpovědět
Na svatbu jsem si koupila make up Even better od Clinique a jsem s ním moc spokojená, mohu jen doporučit. Stíny jsem měla z DM drogerie značka Gioco odstín stříbrný třytivý v kombinaci s kouřovou černou v jednom balení a držely dobře, jen na fotkách vyšla ta stříbrná barva do modra. :-)
Odpovědět
Já jsem spokojená s make upy od Mary Kay, používám denně, dobře kryje a vydrží... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@davidjitka Přelakovat lakem na vlasy? tak to slyším poprvé. To ta pleť musela být moc štastná. Existují speciální fixatéry na makeup. Lak na obličej opravdu ne.
Odpovědět
A doporučíte někdo dobrou bázi pod make-up, pokud možno bez silikonů? Mám pleť, co se dost mastí v t-zóně.
Odpovědět
Profilova fotka
@eleanoor87 no já to taky slyšela poprvé a když nic jiného než lak na vlasy nebylo, tak se nedalo nic dělat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baya66 a ta báze je prosimtě na co?sem v tomhle úplný analfabet:-(
Odpovědět
@chuckina Báze by měla hlavně zajistit, že make-up vydrží déle a pleť vypadá lépe. Jsou i různé "specializované" báze. Já taky nejsem moc odborník... Zkoušela jsem zatím jen od Dermacolu Satin Base - přišlo mi spíš, že se mi hůř nanáší make up (možná jsem dělala něco špatně - ale prostě ta pleť byla moc jakoby kluzká - to ty silikony asi...), a pozitivní účinky jsem nějak nepozorovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty báze od dermacolu jsou hrozně silikonové. Makeup na nich až moc klouže. Já doporučuji na matování od Benefitu POREfessional a nebo od YSL a Esteé Lauder Matte Base.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?