Doporučte kadeřnici a kosmetičku na svatbu, z Kolína

Ahoj, prosím můžete doporučt kadeřnici a kosmetičku v Kolíně? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
No ahoj, tak to mám úplně stejnej problém...byla jsem teď na svatebnim veletrhu v Kolíně...ale už to neni jako dřív že se tam můžeš nechat učesat, teď česali jen modelky....tak vůbec nevim jak vybrat podle čeho atd...a hlavně mám polodlouhé vlasy,tak chci vědět co by se s nima dalo udělat..
Odpovědět
Profilova fotka
Sluni já Ti můžu jako kosmetičku doporučit paní Kupruvou, je u Fittnesu JBI- Na Koruně. Mimo jiné i vizážistka což je velké + na svatební líčení. Ale kadeřnici z Kolína nevim.... Chodim jinam. Ale kamarádka se nechala učesat na proti zdrávce- Studio Touch
Odpovědět
Profilova fotka
a co pí Pýchová salon Top Lady?
Odpovědět
já bych chtěla aby kadeřnice i kosmetička byli v jednom salonu (jedné budově), přemýšlím buď o ateliéru Picasso nebo salonu Dragonfly, který doporučíte?
Odpovědět
slunicko77- Dragonfly je myslím lepší volba. Kadeřnice šikovné a jednou když jsem tam byla na solarku tak tam líčily nějakou slečnu, myslím generálka na svatbu a vypadalo to dobře.ceny mají slušné a jsou tam příjemní a ochotni, aspon moje zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Tak jsem včera šla kolem toho Dragonfly....No a objednala jsem se na zkoušku :-) Jsem už sice objednaná k tý svojí kosmetičce, ale nedá mi to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky kolik kde v Kolíně chtějí přibližně za líčení?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravim vsechny nevesty, ktere shaneji vizazistku v Koline - vcera jsem absolvovala zkousku svatebniho liceni v kosmetickem studiu Dragonfly. Super prace za 25min a 240,- Kc. Liceni jsem podrobila celodenni zkousce a i presto ze mam mastnejsi plet, tak make-up i stiny drzely perfektne, mozne odpoledne jemne prepudrovat nosik. Jeste me ceka navsteva salonu Fantasia - Hana Kuprova. Tak jsem zvedava.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?