Doporučte dobrou prodlužující řasenku na svatbu

Profilova fotka
Ahoj holky. Jakou používáte řasenku a můžete doporučit, že je fakt dobrá. Já jsem dříve používala Loreal Lash Architect a pak jsem zkusila Clinique Pretty Lashes a ta je fakt lepší. Ale chtěla bych do svatby najít ještě nějakou lepší, ještě více prodlužující. Nemáte někdo zkušenost s prodlužujícími řasenkami od Lancome?
Odpovědět
1
2
15
Profilova fotka
Petramra-ja si nemuzu vynachvalit od Lancome -Definicils, nadherne pordluzuje rasy a nedela zmolky. I barva je hodne vyrazna..Ted jsem dostala od kamaradky H Rubinstein Surrealis a je taky vyborna..
Odpovědět
Ja jsem s Lancome nemela dobre zkusenosti...nevim ale me rasy slepovala a naopak vubec neprodluzovala....po mnoha vyzkousenych se vzdy vracim k te ktera mije udella nejdelsi uplne ze vsech...Loreal Intesifique...fakt vyborna x-)
Odpovědět
Já nedám dopustit na Loreal Volumissime:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s tou řasenkou od Clinique taky spokojená. Od Lancome mě láká hlavně ta L´Extreme, ale jak jsem to tak hledala na netu, tak hodně chválí od Lancome Definicils, stejně jako lu76.
Odpovědět
Profilova fotka
Ona je vazne dobra, nevim jakou zkousela vewe, nebo ma proste sama dlouhe rasy a tak ji nevyhovovala..Ja mam kratsi (ale ne uplne pidi) a hodne nevyrazene, jak barvou, tak hustotou..Proste ocicka bez namalovani nic moc.. |-| A Definicils se mnou udela zazrak. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dřív používala jenom Loreal, vyzkoušela jsem od nich snad všechny :-) Pak jsem si cestou z dovolené koupila na letišti Pretty Lashes od Clinique a okamžitě jsem poznala fakt rozdíl. Já si na řasenky potrpím, hlavně na ty prodlužovací, to je moje, tak jsem byla ráda. Ale teď bych chtěla ještě něco lepšího.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam od lancome vyzkousene snad vsechny rasenky, nejmene mi vyhovovala prave ta L´Extreme a nejvice Flextencils a Hypnose
Odpovědět
Profilova fotka
Sakra. Tak jsem zase nahraná s tou mojí L´Extreme. Musím se prostě pro nějakou rozhodnout, ale to teda nevím jak :-(
Odpovědět
Profilova fotka
hele nedej na ostatni a udelej si vlastni nazor ;-) Pry nejvice lidem vyhovuje Definicils a me nijak nenadchla, proti Hypnose slabota ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale Hypnose je zahušťující ne? Já potřebuju spíš prodlužující, teda vlastně co nejvíc prodlužující :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no me pripadaji, ze prodluzuje naprosto dokonale ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pripada :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Půjdu v ČB do Douglase, tam jsou strašně příjemné prodavačky, tak si nechám poradit. Jsem zvědavá, jak dopadnu. Prostě něco zkusím a když mi to nebude vyhovovat, tak zkusím něco dalšího ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak musím říct, že NEJ řasenka jakou jsem kdy měla je od YSL s efektem umělých řas. S touto řasenkou mám tak strašně dlouhé, hodně zvýrazněné a krásně natočené řasy jako nikdy předtím (ježiš, to je jak z nějaké reklamy :-D )+ k tomu krásný design a pěkná vůně. Už nechci jinou, jsem z ní nadčená. A na Jahodě se dá sehnat za fajn cenu ;-) Měla jsem i Lancome, Clinique a další "lepší" značky, ale YSL jednoznačně vyhrává.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě zajímá! Mohla bych přesný název please :-( O Jahodě jsem už slyšela, ale vůbec nevím, co to je? To je obchod, nebo aukce? Jsem zvědavá!
Odpovědět
Profilova fotka
Nedám dopustit na Rimmel - Volume Flash Extrémně černá. Krásné dlouhé husté řasy... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petramra - kosmetika-jahoda (před a za si doplň ;-) )
Odpovědět
ja mela od Lancom tu Flextencils a fakt me vubec nevyhovovala...davam pozor na to abych je moc nevytohavala kvuli vyschnuti a i tak me tahle vyschla asi za 2 mesice coz me teda zklamalo a vubec mi je neprotahla ani nezhustila :-S ....asi taky zkusim tu YSL,mam tu znacku rada,mam parfem a par rtenek a jsou mi oblibeny x-)
Odpovědět
Profilova fotka
petramra, zasílám odkaz na aukci s řasenkou, je tam i přesný název: http://www.aukro.cz/item271788191_ysl... a odkaz na Jahodu, doufám, že to nesmažou ;-) http://us.strawberrynet.com/main.aspx je to Americký obchod s kosmetikou a parfémy, probíhá to tam úplně super, skvělé ceny, myslím bez poštovného a pokud nakoupíte do nějakého limitu, tak neplatíte DPH. Většinou se to dělá tak, že se objednává po 1 - 2 ks a tím, že je poštovné zdarma, tak je to super. Osobně tam nenakupuji, vždy objednávám přez někoho. Teď mi brzy dorazí lesk od Too Faced-je to lesk pro zvětšení rtů-takový ten, co po nanesení z něj chvíli brní pusa, tak jsem zvědavá, jaký bude, spousta lidí si ho pochvaluje.
Odpovědět
Profilova fotka
na Jahodu jdu mrknout, treba se mi neco zalibi. Jinak u me vede od Astrou - Air max
Odpovědět
Mela jsem jeden takovy z Holandska kdyz mi bylo asi 12 tak jsem si koupila a tak me to vecny brneni stvalo, ze sem ho prestala pouzivat a vyhodila ho pac jsem si myslela ze je kvuli tomu brneni vadnej :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to ja si vesele brnim dal(taky Too Faced), vubec mi to nevadi a vysledek stoji za to! A jeste k tem rasenkam - hodne holek je nadsenejch z Dior show, ale ja se bojim ji vyzkouset, vzdycky jsem se pak ponizene vratila k moji Definicils.. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
O Dior show jsem taky slyšela, ale asi na ní taky nebudu mít odvahu :-(
Odpovědět
lendy1: můžeš sem hodit odkaz na tu řaasenku od YSL? na té jahodě se nějak nevyznám...díky.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ivett, posílám ;-) : http://us.strawberrynet.com/productDe... nahoře na té Jahodě je: skin care, make-up, perfume... tam klikneš, co chceš, pak si zvolíš výrobce a vyjede ti celá nabídka té značky, nebo si zvolíš třeba řasenka, rtěnka...
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se k lllucka, také nedám dopustit Loreal Volumissime, teď chci zkusit Loreal Lash Architect
Odpovědět
vyzkousela jsem hodne rasenek a nejlepsi je YSL , ve zlatym obalu, prodluzovaci.. Po jednom pretreni je fakt rozdil ,super... cena trosku vyssi, ja za ni dala kolem 800 :-) Kc ale stoji za to..
Odpovědět
Profilova fotka
nejhorší zkušenosti mám s řasenkami z Avonu, většinou to byl dárek a podle mojich zkušeností jedna horší než druhá :-(
Odpovědět
Také hlasuju jednoznačně pro YSL, neznám prostě lepší řasenku... ;-)
Odpovědět
Ahojky, používám Max Factor 2000 Calorie a nemůžu si ji vynachválit, efekt prodloužení super, neopadává, je voděodolná čili když třeba mrholí tak se nerozmažu, ale zase na druhou stranu když už jí potřebuju odlíčit tak to jde taky dobře :-)
Odpovědět
1
2
15
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?