Dokonalá pleť na svatební den. Jak bojujete vy?

Profilova fotka
Ahoj holky,věc,kterou teď docela řeším, je pleť...stalo se mi, že se z mastné stala suchá, a tak s tím teď bojuju. Po HA mi zůstaly pirmentové svrnky...:-( Snažím se hlavně přírodní cestou (nimbové masky, růžová voda, hydratační krém, neem kapsle, aloe vera vnitřně...). Kamarádka kosmetička mi řekla- hlavně hydratovat a poradila mi minimálně 2x týdně masku z jogurtu na 20 minut. Dnes vyzkoušeno s nimbovým práškem a mám pocit, že super... Zajímalo by mě, jak s tím bojujete vy. Myslím si, že prostě je hlavně důlěžitá kvalita pleti a make-up už je jen třešnička na dortu. Svatbu budu mít venku a nechci vypadat úplně jako maska se silnou vrstvou make-upu...Díky za vaše připomínky a postřehy :-)
Odpovědět
1
2
@pecana Důvěřuji kosmetičce, už nějaký ten měsíc k ní pravidelně docházím, plně jsem se svěřila do její péče a pleť se opravdu lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
@carllin tak alespoň někdo zareaoval :-) díky....no my s kosmetičkou právě přemýšlíme, co se mohlo stát..fakt jsme nikdy takhle suchou a dehydrovanou pleť neměla..teď už začínám mít pocit, že se to lepší...
Odpovědět
také jsem měla normální pleť, spíš mastnou... změnila se spíše na suchou, hlavně v Tzoně, což bylo utrpení. Neskutečně se vysoušela, nic dlouhodobě nepomáhalo. Teď už skoro půl roku chodím pravidelně ke kosmetičce a lepší se to. Také se bojím aby ve svatební den makeup dobře vypadal a pleť se nezačala nadměrně vysoušet...
Odpovědět
Profilova fotka
Zákaz čokolády, zdravá a pravidelná strava, vitaminy v přiměřeném množství, pitný režim, nevyhýbat se sluníčku, dost spánku. :-) - já ale takle bojuju/chci bojovat spíš s mastnou pletí - ale myslim si, že by to mohlo zabírat i na suchou :)
Odpovědět
holky, co byste mi doporucily na suchou plet? byla jsem poprve u kosmeticky, dva dny super, a potom mi naskocilo jeste vic bedaru nez predtim. Mam pry hlavne hydratovat, co pouzivate?
Odpovědět
Profilova fotka
pigmentové skvrny se dají nějak řešit-kosmetička mi to říkala, když jsem byla těhotná a měla skvrny na obličeji. Mě to samozřejmě zmizelo, ale nějak se to řešit dá. CO zkusit nějaký chemický peeling? Dělají to v salonech-je to kyselina ovocná kterou se potírá obličej a odstranuje přebytečn buňky. A pokud má někdo plet suchou-tak zkusit Excipial Lipolotio - hodně mastné plet mléko-doporučují ho i na dětskou pokožku (k sehnání v lékárně) a pokud by to nemělo být tolik mastné tak Excipial Hydrolotio
Odpovědět
Profilova fotka
@pecana Ahoj, bohužel mám stejný problém s pigmentovými skvrnami..ale o jogurtové masce jsem ještě neslyšela, mohla bys mi prosím o tom říct víc? Díky
Odpovědět
A jak řešit mastnou pleť. I po ošetření se mi pod make-upem začně strašně mastit a vypadá to šíleně. Mám to po vysazení HA. A už nevím co s tím. A samozřejmě moře pupínku. Už i na zádech se mi začali dělat. Tak šílenou pleť jsem neměla ani v pubertě.
Odpovědět
@nikolav taky mam stejny problem :-| mastna plet a kdyz si dam make up(musim ho nosit kazdy den kvuli akne) tak se do 2 hodin lesknu jak...ale pak v T zone se loupu.No uz se tesim na solarko,to mi vzdy pomuze i na zada a na hrudnik.A svatebni den nevim jak poresim.Snad najdu sikovnou kosmeticku,ktera dokaze zazraky :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli přesně souhlasím a také doporučuji Lipolotio, používám ho několik let :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a můžu doporučit makeup Vichy normaderm. Jde koupit i na netu kolem 300kč a já už léta nepoužívám nic jiného. Je krásně matný, hodně kryje /když se dá větší vrstva/ já si ho hodně roztírám na denní nošení
Odpovědět
Profilova fotka
@ginich ahojky..no kamarádka mi řekla- jogurt nebo tvraoh- obyčejný bílý- jogurt plnmotučný..a na 20 min napatlat na obličej. Já jsem si tam přidala neem prášek. V jedné diskuzi jsme četla, že pomohl od pigmentových skvrn. Ještě čekám, až mi dorazíz e-shopu. Je to takový malý zázrak na kůži, a to jak vnitřně, tak jako součást kosmetiky.. zadejte si to do vyhledavače....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kylli díky moc za tip! já jsem teď nakoupila La Roche posay - mám termální vodu, hydratační krém i make-up na suchou pleť..Zatím dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pappaaja @niky10 @nikolav HOlky, mrkněte tady na tohle: http://www.cestaprirody.cz/index.php?... a pak taky na ten prášek: http://www.cestaprirody.cz/index.php?... dělají i krémy, ale ty mi přijdou zbytečně drahé...mám pocit, že maska z aloe a prášku udělá stejnou službu
Odpovědět
Tak já, která má akné asi tak od 11 let, což už dneska bude tak 13 let boje s akné :-D Sice se mi to po homeopatii zlepšilo, ale to znamená, že vypadám jako normální člověk s normálním akné :-D Můžu říct, že jsem zkoušela možné i nemožné a tak prostě nosím make-up a beru homeopatika. Snad mě někdo hezky nalíčí. Určitě mám jiné přednosti. Můžu doporučit kosmetiku GERnétic (francie a je drahá), která je opravdu báječná. Návštěvu homeopata taky doporučuji, ale to není rychlé řešení, výsledky byly vidět až tak po 2 letech a ještě to bude chvíli trvat.
Odpovědět
@pecana dekuji za odkaz.Hledala jsem na netu tady v uk,ale porad jen nachazim roztoky atd.O cem jsi psala ty,co zabiralo prosim?
Odpovědět
Profilova fotka
Dám vám takovou babskou radu ;-) Když mám pocit,že je má pleť "smutná" a bez života,tak si na obličej nanesu vrstvu droždí(rozmíchám ho s troškou vody) a kašičku si napatlám na obličej a dekolt.Po zaschnutí umyju teplou vodou.Pro pleť je to vitamínová bomba. Dělám to pravidelně,2x do měsíce. A na celé tělo je dobrá syrovátka ve vaně.Napustíte si vanu a v ní rozmícháte sušenou syrovátku.Rovněž krásně vyhladí a zjemní pokožku. Nemám dobré zkušenosti s kosmetikou a je jedno jak drahá a kvalitní je.I po Vichy jsem se osypala,takže spoléhám na toto "tajemství" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dydlisek kvasnice na obličej znám a syrovátku nepiju, ale do vany ji klidně vyzkouším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty! :) já mám od mládí vleklé potíže s akné a ani po 30tce se to bohužel nelepšilo. Hodně mi pomohla pečlivá kosmetička, která mi poradila přestat plet vysušovat přípravy s alkoholem. Naopak hodně vydratovat. Mám mastnou T zonu, zbytek hodně citlivou, což je fakt blbá kombinace. :/ Určitě doporučuji - Make up Dougle Wear od Esteé Lauder! Sice stojí 1 000,-Kč, ale perfektně kryje, je ve skleničce, tkž zbytek co nepoužijete nevyhodíte, ale vrátíte zpět. A je to přece investice do sebe. ;) A rozhodně doporučuji nechat se nalíčit porfesionálkou! Mohu vřele doporučit Renatu Lieblichovovou - Praha a okolí. Nalíčila mě super trvanlivě tak, že líčení vydrželo celý horký den, dvojí pláč, že se svatby nedožila maminka...i večerní párty. Co se týče vrásek, pigment.skrvn a jizev po akné, vřele doporučuji galvanickou žehličku!! Velmi efektivní a hlavně bez zbytečných investic do plastic. Více info ráda napíšu. At se vám svatby a manželství vydaří! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky všem, mě se dělaly pupínky a boláky na kůži, už jsem nevěděla co s tím. Pleť byla chvílemi strašně mastná a chvílemi suchá a hodně citlivá. Vysušovací vodičky na akné mi to ještě zhoršovaly, vyzkoušela jsem nespočet mastiček a vodiček až jsem našla na internetu nějakou diskuzi. Zjistila jsem že pleť se mi přehnaně mastí, protože ji přesušuju a že je potřeba ji hydratovat. Takže myju obličej čistou vodou a jednou denně až ob den (jak si vzpomenu) použiji Levandulové olejíčky od saloosu - je to sada Hydrofilní odličovací, Květinová pleťová voda, Bio regenerační obličejový olej. Zdá se, že olej to bude ještě zhoršovat, ale ta levandule krásně hydratuje - ale nemastí a má v sobě nějaké antiseptické látky. Ted mám nejlepší pleť snad od 12 let. Cena za sadu je od 230 - 300 korun, takže jsem si říkala, že za ty peníze to zkusím a u mě to tedy funguje - samozřejmě se snažím normálně spát, hodně pít a tak :o)
Odpovědět
Ahoj :-) . Taky se snažím vnitřně (aloe, chlorella, občas nějaké vitaminy, čaje) a jinak se snažím dodržet odličování a ráno a večer lehký krém pro citlivou pleť (mám ráda Biodermu, hlavně jejich micelární vodu na tu nedám dopustit). Pleť na obličeji mám smíšenou takže se někde loupe a jinde leskne. Večer tělové mléko-mám doct suchou kůži.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já objevila norkový krém a jsem nadšená. A za hubičku! @framboise stejně jako ty prosazuji vnitřní čištění..chlorella, aloe atd... navíc ty neem kapsle). @niky10 myslím si, že by to zbrat mělo. Ja stále čekám na prášek...ale zatím to řeším, že z kapsle je vysypu a mažu jen na pigmentové skvrny. Opravdu věřím, je je to kvalitní. JInak jogurt a kysaná smetana na pleti..to si libuju :-) @dydlisek ty kvasnice určitě vyzkouším, to je super... a vždyť v mléce se koupala už Kleopatra :-) Tož kurňa, aby to nezabralo :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já osobně můžu doporučit na problematickou pleť konopnou kosmetiku CutisHelp. Není drahá a je zatím jediná, která si dovedla s mou pletí poradit. Teď se mi udělá sem tam nějaký pupínek jen v období menstruaci, to jak řádí hormony ;-) , jinak pohoda. Jinak používám olejíčky od Saloosu, na na pleť si dělám pravidelně různé domácí masky, protože z těch kupovaných se mi žádná neosvědčila. A hlavně to chce zdravě jíst, hodně spát a pít vodu.
Odpovědět
Tak dnes zkouším masku na pleť z Multani Mati a prášek neem. Tak dám vědět jak s to osvědčí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, možem doporučit jednu kliniku kde majú super kúru na svadobný den..plet oživí, je nádherná i ked na 48 hod ,ale stojí to zato..i ked to stojí 2300 kč je to jednička na trhu v Prahe.
Odpovědět
volam sos - nemate nektera tip jak na akutni akne? minuly tyden jsem skoncila na koznim, mam dvoje ATB vodicky, a vubec to nefunguje, dela si mi jeden bolak za druhym... svatba za tyden a me asi odvezou....
Odpovědět
@corom no, hlavně nestresovat!!! tím to akorát ještě zhoršíš. Zkus se uklidnit, nemyslet na to (vím že se to lehce řekne, ale myslím to dobře), pít hodně čisté vody, vyhni se antioxidantům a pokud možno choď na sluníčko (né solárko) - né přímo cíleně opalovat, ale načerpat do kůže vitamíny, aby to urychlilo hojení a regeneraci kůže. Každopádně se ničeho neboj, vizážistky umí zamaskovat opravdu cokoliv, takže i kdyby na pleti něco zůstalo, ony si s tím poradí, neboj ;-)
Odpovědět
@janictourek ja vim, snazim se nemit nervy, ale nejak se mi to nedari :)) a licim se nakonec sama, protoze zkouska nedopadla, ale byla jsem pro radu u jedne super vizazistky, tak mi poradila co a jak. Proste celej den nesundam zavoj :)
Odpovědět
Profilova fotka
hlavně nejim čokoladu, pát potom vypadám jak puboška :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám taky mastnou pleť se sklonem k olupování, hlavně v t-zóně..dost mi pomohlo promastit jí po odlíčení olejem namísto krému (mám bio-avokádový a mandlový od Saloos a jsem spokojená)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?